Flora fännid on kindlalt parimad!Pärnul ja Kurel on ka head fännid aga Florast jääva tsipa maha
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis klubil on parimad fännid?
Collapse
X
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustFlora fännid on kindlalt parimad!kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustja mina olen liivimaa parim ratsutajaAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustFlora fännid on kindlalt parimad!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJuba 8. märtsil võime selle väite ümber lükata.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustAh sellepärast sa Levadiat fännadki, et sa oled ise Tarmo Kink
aga see on siin üks mõnus onanatsiooni teema - igaüks paneb iseennastpange aga terviseks!
mulle meeldivad nii hirmsasti flora fännid, sest nad oskavad kõige paremini vene keeles ropendada ja mõnitadakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNeil ei ju pidavat fänne olema, seepärast nad ei ropendagi.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustet kui vastaseid venekeelse mõnitusega ei kostita, siis järelikult fänne ei olegi - mulle su loogika meeldib
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustpalju loodad...muide ma olen ühte kalju mängu näinud sportland arenal ja siis oli 2 kalju fänni kohal see oli super isegi kõrvale muruväljakule polnud õieti teie hüüdeid kuulda ja 8 märtsil me ainult kindlustame oma esikohta
Kommentaar
-
Algselt postitas ian. Vaata postitustliiga palju loodad.. flora ei tule see aasta meistriks, lepi sellega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar