Pärnu Vaprusel.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis klubil on parimad fännid?
Collapse
X
-
Algselt postitas Stauffenberg Vaata postitustPärnu Vaprusel.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustKalju Ja Põngerjad,kalju ja Põngerjad Kalju,Kalju Põngerjad!grill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustAlaealisi.
kahju kyll aga vanus ei sega jalkat vaatamast ja fännamast,
ja ikkagi kaljule pöialt hoidmast,grill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....
Kommentaar
-
Algselt postitas sarvedega eesti mees Vaata postitustkas ma näen nagu üle ealine välja -äkki liiga vana kalju jaoks
kahju kyll aga vanus ei sega jalkat vaatamast ja fännamast,
ja ikkagi kaljule pöialt hoidmast,
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKas keegi ütles konkreetselt sinu kohta midagi? Miks tunned end puudutatuna? Kuna vanus ei sega fännamast siis miks lähete nii leili?grill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....
Kommentaar
-
Algselt postitas riido Vaata postitustFc Jokeri Fännnid On Ikkka Parimad !!!Loodetavasti lisavad nad värvi Eesti jalkale juba sel kolmapäeval, väikse karika mängus Maarjamäel
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Minul .The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMingi aeg nägin selle seltskonna ära....mõnusalt svipsis, "natuke" ropu suuga sõpruskondLoodetavasti lisavad nad värvi Eesti jalkale juba sel kolmapäeval, väikse karika mängus Maarjamäel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar