320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fc Levadia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Algselt postitas ballack
    siin on tegu mitte sellega et suva tegelane tuli vaid levadia poolehoidja läks levadia poolehoidja juurde ja kuna suhtuti vaenulikult ja tehti selgeks et see klubi on vaid venelastele siis rohkem ta ei viitsi sinna minna möla kuulama ja vaenulikku suhtumist taluma. eelmise aasta suvel oli intsident.
    "See Inglane Inglise kondise särgis ütles mulle bugger off ja järelikult kõik Inglismaalased on jobud"
    "Paarkümmend Cardiff City fänni laulsid Oh Engurland is Full of Shit, ja karjusid feck off back to your country, you English scum, järelikult kõik Waleslased on jobud ja eriti Cardiff City toetajad"
    "Üks FCF fänn ütles mulle et ma olen tibla sest ... midaiganes, järelikult kõik Eestased on jobud"

    See on sinu loogika(puudumine). Sa oled vist eile sündinud ja ei tea it igas rahvamassis alati leidub inimesi kes on seal ainult trouble'i pärast. I mean, vaata oma sõpru FCFis, neid särkepõletajaid või marurahvuslasi jne. Naljakas on see et 99% "tõelise" Euroopa klubide ametlikutest fännirühmidest oleks juba ammu kinga andnud toetajatele nadu mõned teie skinnid, ja teised. Teie aga ise kardate omadele öelda "ole vait" kui nad karjuvad midagi mis on otsene provokatsioon. Olen seda ise ka näinud kui paar korda vaatasin teie mänge peaaegu koos teiega. Kahju et su sõbrale ei vedanud, aga mis teha, juhtub et sattus valel ajal valesse kohta ja mingi jobu Levadia salliga ütles talle midagi. Lisan ka seda et mõned Levadia sallidega tegijad keda me ise nimetame "ebaadekvaatseteks" ei käi enam mängudel sest nendega ajati juttu ja öeldi et nad ei ole welcome. Me ise oskame lahendada oma probleeme ja ei karda sellest omavahel rääkida.

    Lihtne küsimus: mis klubi fännid hakkasid esimesena AVALIKULT solvata mängijäid nende rahvuse pärast samal ajal kui teised sama klubi fännid keda oli palju rohkem kas vaikisid või käitusid nagu mitte midagi ei olnud kuulda? Ma ei räägi naljadest, vaid otsestest solvangutest?
    Bugger off oma postitustega Levadia vastu. Ma ilusasti leidsin ühist keelt FCFidega kellel on mõistust ja elukogemust, aga sina oled tavaline lollike kelle maailm on must-valge.

    Kommentaar


      #62
      Algselt postitas ballack
      minu kohta ei tea mitte keegi kuidas ma millessegi võin suhtuda. ei tahagi et keegi mind ennustada oskaks. ei huvita ka kas arvatakse minust hästi või halvasti sellepärast. mina ütlen alati kõik otse välja ja ei hakka üldse mõtlema kas teisele see meldib või mitte kuna muidu see on moonutatud mõtlemine.
      ... but my mommy says I'm special
      kaks firmatorti, kast pepsit!

      Kommentaar


        #63
        Algselt postitas billy t Vaata postitust
        ... but my mommy says I'm special
        Tundub et su ema on sulle seda rohkem kui korra öelnud
        I`m not scared of dying, I just dont want to

        Kommentaar


          #64
          Algselt postitas ballack
          alarikh, sa vist ikka ei saanud aru mida ma öelda tahtsin. see ei olnud vastasklubi fänn kes ütles et ära toeta levadiat (iialgi ei jätaks klubi pooldaja sellepärast klubi mängudel käimata) nagu sa näidetes ainult välja tõid. tegu oli olukorraga kus näidati välja et sind me ei taha siin näha rohkem (oma toetatava klubi fänni poolt) ja vahet pole et sama klubi toetab. miks peaks olema klubi poolt (ei olnud fänn vaid oli levadia poolt, tal ei olnud välja kujunenud klubi fänniks olemine) kelle fännid ei soovi teda ennast näha?

          te ei ole oma probleeme lahendanud mitte kuidagi. miks muidu on teie loosungitel ja mõtetel huligaanide mitte fännide sugemed (ma ei pea vist mainima teie ühte lippudest või siis siin samas foorumis teie poolt öelduid kus nõuate kaklusi ja muud sellist)? miks ei või skinnid mänge vaadata? teie oma pürotehnika, kaklushimu ja huligaanlike mõtteviisidega peaksite hoopis staadionile minemata jätma. levadial miskipärast ikka tekib alati huligaane....mõned aastad tagasi alles oli levadia poolehoidjatega probleemid (huligaanlike mõtete propageerimine ja muu selline), kuid vahepeal kadusid need ära kuna "vanad tegijad" on perekonnainimesteks hakanud ja ei saa enam mängudel käia.

          sa väidad et skinnid on Flora mängul ainult troublei pärast? too tõestus siis. ei tea et nad oleks läinud mängule troublei pärast ja pärast kellelegi lõuga andnud või üritanud anda. nad on ise välja isegi öelnud et ei ole vaja niisama kaklema minna ja Eesti jalgpalli mainet alla viia.

          provokatsioonide kohapealt ütlen ma seda - mängude lahutamatu osa on ka provokatsioon et vastasmeeskond ei saaks õiget mängutuju ja vastasmeeskonna fännid ei saaks oma laulutuure üles oma meeskonna toetamiseks. miks muidu nimetatakse fänne 12. mängijaks? kui te ei suuda provokatsioone taluda siis minge psühholoogide juurde ja äkki nad aitavad tugevamaks saada selle kohapealt.

          kui sa lähed rahvuslikule tasapinnale et kes keda mõnitas siis vaata ajas tagasi ehk siis 90ndate algusesse kui Eestis oli vähe klubisid kus eestlasi mängis ja vaata kuidas venelased eestlasi vaatasid eks. venelased olid need kes pidasid eestlasi jobudeks ja rahvuseks kes ei tohiks jalgpalli mängida ja üritati teha nii et eestlased jalgpalli ei saaks mängida (no nõukogude ajast me ei hakka üldse rääkima kuna sul hakkaks häbi siis).

          kui sa väidad et minuga ei saa normaalselt rääkida siis sa oled lihtsalt üks jobu. on inimesi kes arvavad et minuga ei saa rääkida normaalselt kuid peale kohtumist on oma arvamust 100% muutnud. kui sa ei tea kes ma olen siis ole vait. minu kohta ei tea mitte keegi kuidas ma millessegi võin suhtuda. ei tahagi et keegi mind ennustada oskaks. ei huvita ka kas arvatakse minust hästi või halvasti sellepärast. mina ütlen alati kõik otse välja ja ei hakka üldse mõtlema kas teisele see meldib või mitte kuna muidu see on moonutatud mõtlemine.
          Bollock, sa absolutselt ei oska lugeda. Näiteks juba alguses, kus sa ütled et ma ei saanud et tol juhul tegemist oli Levadia poolehoidjaga... jne jne kamoon mees, on täiesti mõttetu sinuga vaielda. Nii kahju et sa kirjutasid nii pikka juttu sest kui sa kogu aeg mistsiteerid teisi ja pakkud oma järeldusi teiste omadena siis jutt on per se mõttetu. Ei, ei, ma ei too enam ühtegi näidet, ei viitsi, sinuga see on puhas aega raiskamine. Get a life, eksju.

          Kommentaar


            #65
            Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
            jne jne kamoon mees, on täiesti mõttetu sinuga vaielda.
            sul läks selle avastamiseks päris kaua aega.
            Algselt postitas Iceman
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

            Kommentaar


              #66
              Algselt postitas ballack
              annad alla et oled nõrk või lihtsalt tõde on liiga valus?
              Ma annaks ka alla sinuga vaidlemisel
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

              Kommentaar


                #67
                Algselt postitas ballack
                sa kirjutasid täiesti valed näited. see kas sulle ütleb asja vastasklubi (või mõne muu klubi fänn kellega üldse ei kohtuta isegi) või oma toetatava klubi fänn on kardinaalselt erinevad asjad. kui sa sellest aru ei saa siis ole jah vait ja ära vaidle.

                kirjutasid ainult selle kohta kus ma su tsiteeringuid kritiseerisin aga ma kirjutasin ka muud. milleks teisi lauseid ei kommenteeri siis? annad alla et oled nõrk või lihtsalt tõde on liiga valus?
                Booooooooooooring Bollock ei oska lugeda.

                Kommentaar


                  #68
                  Algselt postitas ballack
                  väike kont teile järada veel äkki: http://www.youtube.com/watch?v=DKAIWW373M0
                  peate ennast ikka veel edasi vasakpoolseteks või siis kõigi suhtes sallivateks? video põhjal küll nii ei ütleks.
                  Sa oled igav

                  Kommentaar


                    #69
                    kuulge, aga mis see must-kollane-valge lipp sümboliseerib?
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

                    Kommentaar


                      #70
                      Algselt postitas zaz Vaata postitust
                      kuulge, aga mis see must-kollane-valge lipp sümboliseerib?
                      Vene pasaimpeeriumi lipp 1858-1883.
                      Rise and rise again until lambs become lions!

                      Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

                      Kommentaar


                        #71
                        ega selles pole kahtlustki, et kuradi levadia fännid on mõnusad Venemaa kummardajad. Ma ei tea kolige Venemaale ja toetage seal oma Leningradi ja Stalingradi meeskondi. Eriti käib närvidele, kui Eesti meistri klubi fännid kõnnivad mingi Vene impeeriumi lippudega Tallinnas ringi. Äkki on lootust, et kui Transil suurem fännide rühm tuleb, tullakse Tlna juba punase sirk&vasar lipuga?

                        Kommentaar


                          #72
                          Sai täna Levadia ja Vaprus mängul käidud ning kaks väikest fännigruppi panid päris hästi, tore oli kuulata. Eriti hea oli see kui, pärast Vapruse nr 24 mingit sitta lööki hakkasid Levadia fännid laulma "You are shit and you know you are" ühe tuntud viisi järgi. See oli päris hea, mulle meeldis

                          Kommentaar


                            #73
                            Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                            Sai täna Levadia ja Vaprus mängul käidud ning kaks väikest fännigruppi panid päris hästi, tore oli kuulata. Eriti hea oli see kui, pärast Vapruse nr 24 mingit sitta lööki hakkasid Levadia fännid laulma "You are shit and you know you are" ühe tuntud viisi järgi. See oli päris hea, mulle meeldis
                            Thanks, aga Vapruse fännid olid ka päris head Meil oli Drum contest
                            FCLT.EU
                            ----------------------------------------------------------------------
                            Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

                            Kommentaar


                              #74
                              Algselt postitas North Vaata postitust
                              Thanks, aga Vapruse fännid olid ka päris head Meil oli Drum contest
                              Seda oli näha jah, trummid olid mõlemal poolel head. Positiivne oli Levadia fännide juures veel see, et repertuaar on täienenud, uued viisijupid ja asjad klassikalisele "vperjod levadiale" lisaks. Aga Pärnu fännid olid ka tuntud heal tasemel, kuigi teine poolaeg tundus neilt ära vajuvat. Võiks ikka fänne rohkem käia mängudel...

                              Kommentaar


                                #75
                                Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                                Seda oli näha jah, trummid olid mõlemal poolel head. Positiivne oli Levadia fännide juures veel see, et repertuaar on täienenud, uued viisijupid ja asjad klassikalisele "vperjod levadiale" lisaks. Aga Pärnu fännid olid ka tuntud heal tasemel, kuigi teine poolaeg tundus neilt ära vajuvat. Võiks ikka fänne rohkem käia mängudel...
                                Tänane mäng oli varem... Ja ilm poolnud piisavalt hea... Felipe meil on veel rohkem repertuaare aga täna oli vähe inimese, et laulda
                                FCLT.EU
                                ----------------------------------------------------------------------
                                Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

                                Kommentaar

                                Working...
                                X