Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes hakkab liikmeks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui kõik pipardavad siis mina neile soovitajaks ei hakka.
    Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Mis te mehed pipardate.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by raido

Minu arust peaks koondise fännklubi organiseerima jalgpalliliit, mitte fännid ei pea sellega vaeva nägema!
        Levadia systeem töötab näiteks niimoodi, et fänne organiseerivad klubi, samamoodi on ka TVMKl.
        Midagi haledamat, kui klubi poolt algatatud fänniklubi annab välja mõelda.
        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Orginally posted by greenday

Orginally posted by raido

Minu arust peaks koondise fännklubi organiseerima jalgpalliliit, mitte fännid ei pea sellega vaeva nägema!
          Levadia systeem töötab näiteks niimoodi, et fänne organiseerivad klubi, samamoodi on ka TVMKl.
          Midagi haledamat, kui klubi poolt algatatud fänniklubi annab välja mõelda.
          Jah...see on nagu mingi showbisnes rohkem:P
          Need on väga kahtlased fännid.....

Kommentaar

Ega ta nii kahtlane ja hale ka ole,see ju klubile hea rahakantimis võimalus.Toetajaid vajavad kõik klubid,küsimus on millisel määral suudab klubi fänne toetada.Üldlevinud skeem on alt -ülesse ehk fännid organiseeruvad ja siis otsivad klubilt toetust.
            Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Ankeet

Kust ma saan selle ankeedi? Aitähh!
              Kamikaze - " Like a friend dropping in"

Kommentaar

Orginally posted by Saiake

Kust ma saan selle ankeedi? Aitähh!
                http://www.soccernet.ee/haigla_ankeet.xls <--sealt saad

Võta heaks!

Kommentaar

Orginally posted by Kosk

Tekkis selline mõte, et uuriks siis välja, kes foorumitegelastest kavatseb liikmeks astuda?
                  Endal on kindel plaan olemas.
                  ,Vahepeal on nagu teemast kõrvale kaldutud. Mina igatahes astun (niipea, kui värviprinteri leian)
                  Supplies!

Kommentaar

Käib ka must-valge ,kuigi su enda lastelastele meeldiks ilmselt kunagi arhiivist otsides leida värvilise logoga ankeet?
                    Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

leidsin ka värvilise, ehk homme toon ära. Mis kell sobiks Cofficusse tulla? (pärastlõunat)
                      Supplies!

Kommentaar

Working...
                      X