Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga põhi kellel suurimad fännid ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jansu on nyydseks soccernetlase naine, ei tea kas enam saab nagu fänniks nimetada, pigem osa tiimist :P.

Nii et ei mingeid üleastumisi!

ja rein ära võrdle mind nigeeriashotlasega(alvarezi ei tohi kah kuulata), ma ikka tubli(vahest harva) eesti miiz. Nii et mind ei peagi kartma .

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
      ootasin surnuaia müüri taga. kui kõik olid ära läinud, siis kalpsasin üle müüri ja kepslesin ja rullusin palja ülakehaga kunstmurul ringi - võib-olla Raimo, kes kõrval pärismuru riisus, kuulis mu õnnelikke hõiskeid.
      müüa kalevi staadioni turvalint! Pakkumised privasse.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
        müüa kalevi staadioni turvalint! Pakkumised privasse.
        ehmatad billy ära, ta ei saagi enam tõehetke saatesse minna.

Kommentaar

ps! kuidas teil seal Euronivis fännidega lood on? kuna mult Soccerneti suurima fänni koht käest napsati, siis kas võiks teie juures suurimana ametisse saada?
          Tule aga tule, me järgmisel hooajal tagasi IV liigas, saad EUFC-Soccerneti mängul näidata, millisest fännist nad ilma jäid. Anname misiganes tiitli soovid
          Supplies!

Kommentaar

ps! kuidas teil seal Euronivis fännidega lood on? kuna mult Soccerneti suurima fänni koht käest napsati, siis kas võiks teie juures suurimana ametisse saada?

selline see õige fänn siis ongi? konkurentide ilmnedes jookseb teise klubi juurde?

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
              selline see õige fänn siis ongi? konkurentide ilmnedes jookseb teise klubi juurde?
              no jah, ega fänluse mõte ei olegi ju oma kaasfännidega konkureerimine.
              aga eks ma ilmselt üks suur gloorihanter olen - ega ma muidu IV liiga ühte tagumise otsa satsi fännama oleks hakanud
              kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

võite mõlemad meie mängudel tisse näidata
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

jah, ma olen reinu tisside nägemisest juba väsinud .

Kommentaar

Working...
                  X