Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fänniarmeede enesereklaami koht

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pole hullu, toonetikas . Ma lihtsalt pahas tujus vist . Aga vb kunagi suudame selle uue ühispildi ka ära teha . Minu meelest oleks see väga tore, kui ühte värvi fännklubid ühispilti teevad

Kommentaar

Fänniklubidega ei liituta maailmavaate pärast. Peab endale leidma õige klubi ja siis vaatama mis fännid on klubil ja kui ei meeldi maailmavade (mida fänniühendused esindavad) siis tuleb luua uus ühendus.

Flora puhul võiks isegi hetkel jagada kolme punti mitte ainult Viies Sektor ja Parem Tiib. Parem Tiib on nagu nimigi ütleb väga parempoolsed. Viies Sektor, seal on rahulikud tegelased kes häälekalt kaasa elavad ja võimalikult palju mängudel käivad ja tolereerivad. Kolmas on siis Diana, Maarja, Maris ja co kes siis hetkel on rahulikult küljetribüünil (välismängudel muidugi elatakse kaasa nagu Viies Sektor) ja kellega on väga hea mängu jälgida ja juttu puhuda mängul. Põhimõtteliselt ei salli ei kommuniste ega natse.

Ühesõnaga kirju seltskond staadionil.

Kommentaar

[QUOTE=ballack;1063117]Fänniklubidega ei liituta maailmavaate pärast. Peab endale leidma õige klubi ja siis vaatama mis fännid on klubil ja kui ei meeldi maailmavade (mida fänniühendused esindavad) siis tuleb luua uus ühendus.
        QUOTE]

maailma mastaabis võib sinuga mööndustega nõus olla. Eesti mastaabis kahjuks mitte. Arvestades, KUI suur publikuhuvi on eesti liiga mängude vastu, ei ole ei meediamaastikul ei inimeste mõtlemises tekkinud kuvandit MEESKONDADE erinevuses. Ok- Flora võrdub lambanahkses vestis Pohlakuga ja Levadia võrdub "tibla" Levadaga. Kõik. Kõik teised meeskonnad pole tegelikult "pildile" saanud. Kalju ka jah. Roosa panter. Brassid. Aga see on ka kõik. Seetõttu väidangi, et probleem on just selles, et valitakse meeskond, ked fännata täiesti valedel põhjustel- ühtedele kujutab mesinik Pohlak mingit eestluse võrdkuju, teistele Levada venelaste kultuuriareaali hoidjat. (Utreeritud näide) Kuna aga enaimik potensiaalseid fänne ei taha tegemist teha kummagagi, siis oleks just fännide ülessanne lammutada/kummutada/kinnitada kuvandeid. Seda enam, et meeskondade PR töö on olematu.
        keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Vibu, mina soovitaks sul käia mõnedel Meistriliiga mängudel, sest nagu ma aru saan otsid sa endale klubi fännide järgi. Ütlen ausalt, see on ikka päris naljakas.
          Käi üks nädal ühtede fännide juures, teine nädal teiste jne. Järsku tõesti see toimib, kuigi ma sügavalt kahtlen.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
            Vibu, mina soovitaks sul käia mõnedel Meistriliiga mängudel, sest nagu ma aru saan otsid sa endale klubi fännide järgi.
            Ei sen. Ma ei otsi klubi, keda fännata. Ma otsin seltskonda kellega koos mõnusalt fännata. Siin ongi point. ja erinevus. vahet ei ole, kus eesti otsas see punt asub. Topic ikke rohkematele mõeldud, kui mina. Aga keegi väheste eranditega ei suuda iseenda sisse vaadata ja öelda- mille poolest just nemad iseendi üle uhked on.

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust
              Ma ei otsi klubi, keda fännata. Ma otsin seltskonda kellega koos mõnusalt fännata. Siin ongi point. ja erinevus.
              Oot, keda ikkagi fännata? Otsid seltskonda, kellega fännata ja "ma ei otsi klubi, keda fännata"...keda sa siis fännama tahad hakata? Naisi staadionil? Ilusat ilma? Mida?
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Vibu jutul on mõte taga, pole vaja möliseda. Räägib tõest juttu, palju on neid kapifänne aga teiste fännide juurde niisama ei tulda kuna nendest lihtsalt ei teata või neid peljatakse. Fännidest meil siin ju eelarvamused, tiblad, natsid, kileda häälega palja ülakehaga teismelised jne.

Kommentaar

-keda sa siis fännama tahad hakata? Naisi staadionil? Ilusat ilma? Mida?
                  Tahan fännata fiilingut, mida pakub inimeste leidmine, kes hindavad samu väärtushinnanguid, nagu ma ise.

Ok. Proovin ennast selgemini väljendada. Inimesele meeldib kirjandus. Lihtsalt meeldib. Aga välja on kujunenud mingi zanr, kirjanik, kes teistest rohkem meeldib. No lihtsalt on nii. Küllap see lemmikautor kannab endas mingeid väärtuseid, mida lugeja mõistab, või kui ei mõista, siis vähemalt üritab mõista. Sellepärast, et ta leiab endale mingeid pidepunkte, midagi OMAST. Nüüd võtab see lugeja oma lemmikautori ja tahab neid leitud/avastatud mõtteid, sõnumeid, maailmatunnetust kellegagi jagada. Ütleme nii- koos lugeda. Kasvõi pargipingil istudes. Filosofeerides.
                  Otsib seltskonna- nüüd on mitu võimalust. Kas see seltskond näeb/tunnetab kirjaniku kirja pandud mõtteid samamoodi, või kardinaalselt teisiti. Või leiab kirjandushuviline äkki hoopis seltskonna, kes on leidnud kirjaniku, kes pole küll kirjandushuvilise lemmikkirjanik (võib-olla pole ta temast isegi mitte kuulnud), kuid kannab sarnast sõnumit, edasiarendatud sõnumit, mille järgi kirjandushuviline januneb. Või kui ei leia sellist seltskonda, siis loeb üksi edasi.
                  Ja staadionid jäävadki tühjaks.
                  On ääretult kahju, kui inimesed ei suuda analüüsida oma tegevust. Jalgpallifänlus pole ju midagi enamat, kui kommuunasse kuulumine. Igal kommuunil on omad väärtushinnangud. Igas kommuunis on omad reeglid-väljakujunenud massimõtlemine. Kardan, et lahmimine teemal- "Olen kõige vingem fänn, kuulun kõige vingemasse ühendusse, suhtlen kõige vingemate tüüpidega ja toetan kõige vingemat klubi" on vaid jäämäe veepealne tipp. Niikaua kuni inimesed ei julge endale esitada küsimust MIKS?- niikaua on VINGENI veel väga pikk tee käia.

Kommentaar

Algselt postitas v50 Vaata postitust
                    Vibu jutul on mõte taga, pole vaja möliseda. Räägib tõest juttu, palju on neid kapifänne aga teiste fännide juurde niisama ei tulda kuna nendest lihtsalt ei teata või neid peljatakse. Fännidest meil siin ju eelarvamused, tiblad, natsid, kileda häälega palja ülakehaga teismelised jne.
                    Ja arvad et foorum on õige koht kus eelarvamusi kummutada?
                    Hästi!
                    Flora fännid ei ole natsid, ei tiblad, ei palja ülakehaga.
                    Istuvad vaikselt staadionil, õlut ei joo. Peale mängu lähevad kõik käsikäes sauna, joovad Saku kalja. Tavaliselt on meil 64 kohaline buss millega me käime kõikidel mängudel, ka kodumängudel.
                    Me ei kakle, me ei karju mängu ajal vaid vaatame pingsalt mängu. Mängu lõppedes plaksutame vaikselt.
                    Oleme kõige õigemad fännid Eestis!
                    Tulge staadionile ja veenduge selles ise.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                      Ja arvad et foorum on õige koht kus eelarvamusi kummutada?
                      Miks kummutada? Saab ka kinnitada. Nagu ajalugu on tõestanud

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust
                        Ei sen. Ma ei otsi klubi, keda fännata. Ma otsin seltskonda kellega koos mõnusalt fännata. Siin ongi point. ja erinevus. vahet ei ole, kus eesti otsas see punt asub. Topic ikke rohkematele mõeldud, kui mina. Aga keegi väheste eranditega ei suuda iseenda sisse vaadata ja öelda- mille poolest just nemad iseendi üle uhked on.
                        Vibu, tule laupäeval Hiiu Staadionile 14.30 hakkab Kalju fännide ja Art Internationali vaheline mäng ja peale seda kohe Kalju vs Sillamäe Väga atraktiivne jalgpallipäev tuleb.
                        Usun, et laupäeval saad sa meie (fännide) keskel ülimõnusa fiilingu. Soovitan tulla

Kommentaar

vibu, sa unustad ühe olulise asja - regionaalsed klubid! viljandlane, pärnakas või tartlane ei hakka florat fännama. Seejuures on muidugi alati erandeid.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

miskipärast arvan ma et ta on selllega juba arvestanud. näiteks tallinnas on sitaks klubisid identideedita
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
                              Näiteks üks identideedita klubi kadus hiljuti eesti jalkpalli maastikult, olles aastaid tipus ja tipu lähedal figureerinud.
                              mis rühmituse alla sealsed "2-3" fänni läksid?
                              pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Selle teema kohta võin õelda, et näiteks homme toimuval Kalju mängul saab totaalse fiilingu. Ise ka alles sellest hooajast Kalju fänn, ning mis kaasa kiskus oli just see, et esimene mäng kus sai käidud toimus soomes HJK vastu.
                                See tõmbas kaasa, ja siiani lahutamatu osa nädalast(mõningate eranditega) laupäevad veeta kalju seltskonnaga. Toetada meeskonda, kuni pole häält.
                                Pantrid, on grupeering kes välismängudel võivad anda poole publikust isegi. Ning on tõestus tulnud, et ei palavus, külmad ilmad ega isegi paduvihm ei hoia pantreid fännamast.

See muudabki roosade pantrite seltskonna meeldivaks, kui võtta kõike rahulikult ja arved klaarida palliplatsil, mitte tribüünil vastaste kohta sõmulaule lauldes. Otseselt pantrite repertuaari ei kuulu ühtegi vastasi solvavaid, ega ebaviisakate sõnadega laule. Kui neid kõlab aeg ajalt siis seetõttu, et mõni panter on loomaaias saanud vee asemel muud keelemärjukest liiga palju. Õnneks on tulnud nii nimetatud vasak tiib, kes kohe selliste asjade kostused võtab häälekalt üles mõne kalju toetus loo, et platsile ja tribüüni teise otsa solvanguid otseselt isegi ei kostuks.
                                www.jkkalju.ee

Kommentaar

Working...
                                X