Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Heh, see teema tekitab tunde, et eesti jalkafännid on suht sarnases seisus eesti poliitikutega.
Flora nagu kesk(tean, et enamus florakaid keski vist ei toeta siiski) on enamuses ja teised üritavad neile vastu saada neid materdades . Florakad ei jäta jonni kiidava ennast taevani või kaitsevad pea kõiki seisukohti.
Aga samas mida mina ka tean, ma fännan vaid iseennast .
Mis sa nüüd ajad?
Adolfi poisid ikka aeg ajalt näitavad oma torsot
Ai kurat midagi meenub jah. Aga no palavus teeb oma töö...aga 5 kraadi sooja ei aja küll kohe mitte strippama...või äkki on pantrid midagi tarbinud et nad seda teevad?
Heh, see teema tekitab tunde, et eesti jalkafännid on suht sarnases seisus eesti poliitikutega.
Flora nagu kesk(tean, et enamus florakaid keski vist ei toeta siiski) on enamuses ja teised üritavad neile vastu saada neid materdades . Florakad ei jäta jonni kiidava ennast taevani või kaitsevad pea kõiki seisukohti.
Et tahava olla igas pulmas peig ja matusel kadunuke ?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Eks "HEAL" lapsel ikka mitu nime-kes kutsub skinnideks kes adolfi poisteks kes kiilakateks kes natsideks kes hitleri kutsikateks-ega ma arvan et eriti ei olegi Adolfiga see asi eriti seotus lihtsalt jube hea on liigitada ja lahterdada inimesi ju
Kui sa ise ka ei tea, mida sa kirjutad või miks sa seda kirjutad, siis jäta mõned asjad trükkimata onju.
No sa võid ju alati meid valgustada kui sa ise rohkem tead.
Näiteks mida tähendab su nime tähistav numbrikombinatsioon 818. Ei taha hästi uskuda, et see mingi suvaline kombinatsioon on.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Ehk siis, pole vaja siia mingeid pointless küsimusi ja provokatiivseid kirjutisi sul seal aborigeenidemaal iga natukese aja tagant jälle välja treida. Pole vaja iga nurga pealt ja iga lause seest tonte otsida.
Mis see Sulle annab, kui paned lambist
Mis sa nüüd ajad?
Adolfi poisid ikka aeg ajalt näitavad oma torsot
Ning siis, ohhoo, ehhee, ahhaa, kui ilmselgelt küsib Aadu just personaalselt Sinult, et: "mis värk on, kus ja mis ja kes need aadolfipoisid on ning mis suhe sul nende müütiliste tegelastega on, et sa mingi teemat üles tõmbad?", siis läeb su iba, mille vajalikkus võrdub nulliga, edasi.
Kus kurat mina seda pean teadma?
Eks sa küsi ise nende käest.
Bullshit.......
Ole nüüd hea emigrant, kängurumaa immigrant edasi ning mine korja arbuuse.
Ehk siis, pole vaja siia mingeid pointless küsimusi ja provokatiivseid kirjutisi sul seal aborigeenidemaal iga natukese aja tagant jälle välja treida. Pole vaja iga nurga pealt ja iga lause seest tonte otsida.
Mis see Sulle annab, kui paned lambist
HAH, HAH, HAH...
Mis ma ikka oskan kosta selle peale. Tore, et mind lõpuks valgustasid. Väga vabandan oma postituste pärast. Nüüd tean vähemalt, et olen alati eksinud ja seostanud teid selle Saksa värdjaga. Õnneks pole mul õigus olnud ja selle üle on mul ainult hea meel!
Lõpetuseks tahan öelda- elagu rahvuste ja rasside vaheline sõprus ning armastus ! Saagu meid palju!
Teema ammendunud minu jaoks.
Ja ma pakun välja sellise mõtte, et keegi võiks selle topicu nime muuta ümber "Flora fännidega leppimise teemaks"
Mis me ikka oleme vihased ja pritsime kakki üksteiste pihta, parem rahuneme maha ja proovime kõik ilusti omavahel ära leppida ning näitame üles tolerantsi, sallivust, seltsimehelikkust ning aktiivset eeskuju ka teistele.
Kui meie sellega hakkama peaks saama, siis mõtelge, kui palju head see võib endaga kaasa tuua, ka globaalselt, sest me annaksime eeskuju ka paljudele teistele ning nemadki peavad olema võimelised selleks, et lõpetada omavahelised tülid ja saada sõpradeks. Tegelikult oleks ju kõigile inimestele siin maailmas parem, kui omavahel saaksid vennalikult ja hästi läbi näiteks: juudid-moslemid, Põhja- ja Lõuna-Korea, Katoliiklased-protestandid, Vene Föderatsioon-Eesti Vabariik, koerad-kassid, paksud-peenikesed, jalgratturid-autojuhid jnejnejnejnejnejne... World Peace!
Keegi kalli tahab?
Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar