Ja kui veel näiteks Usolja väravasse sokutada, peaks Soccerneti võit rohkem kui kindel olema.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TrioBeti fänniturniir 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
Nüüd elan Sillamäel,
korter on aus ja hea ...
Kõige selle eest kiitma
ma Tiit Vähit pean
Nüüd elan Sillamäel,
korter on aus ja hea ...
Ning selle õnne eest
Tiit Vähit kiitma pean!
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusteieiei, minu mälu järgi oli see ikka nii:
Nüüd elan Sillamäel,
korter on aus ja hea ...
Ning selle õnne eest
Tiit Vähit kiitma pean!
http://www.youtube.com/watch?v=daEjSybnAws
hahaha guuuuuuuuuud (Y)Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitusthahaha guuuuuuuuuud (Y)
Rootsi Kunn väljakul
Sillamäe Kitty roosade papudega väljakule !!!
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustRoosa Panter väljakul
Rootsi Kunn väljakul
Paljaste tissidega hoopis!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Rootsi Kunn väljakul
Meie olemegi koorekihtSillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustViimaste kuulduste kohaselt olevat kutsutud Aastalõputurniirile õhkkonda looma üllatuskülalisena Poznani Lechi rohkearvuline fännigrupp.
Oodake pressiteadet.
http://www.youtube.com/watch?v=NuwVi8dSQWk
Esimene suurem võit Lillo üle on saavutatud, kasvõi täringujalgpalli veerandfinaalis
Suured turvajõud olid ka seda mängu turvamas kuna tegu oli siiski suure turvariskiga. Pahad vs head.
Senaator - Einar Lillo 4:2
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustJa mida ütleks selle kohta Einar Lillo?
Esimene suurem võit Lillo üle on saavutatud, kasvõi täringujalgpalli veerandfinaalis
Suured turvajõud olid ka seda mängu turvamas kuna tegu oli siiski suure turvariskiga. Pahad vs head.
Senaator - Einar Lillo 4:2
Kas enne turniiri ikka läbi otsiti?
Täringujalgpalli juurde kuuluv säraküünal, 0,3-ne lahja õlu, väike laualipp... kindlasti turvariskina rangelt keelatud.
Kommentaar
-
Rootsi Kunn väljakul
Sillamäe Kitty roosade papudega väljakule !!!.
Peab vist Hiiule kontrolli minema. Mul treener Sen juba täna käis ja lasi 3 liitrit verd välja vahetada .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKrt. minu osalemine on veel suure küsimärgi all. Ei tea ,kas sain Kambodiast ,Mekongi kallastelt tsetsekärbse hammustuse või Phnom Penhi Martini baarist mingi muu kahtlase viiruse.
Peab vist Hiiule kontrolli minema. Mul treener Sen juba täna käis ja lasi 3 liitrit verd välja vahetada .
Kitty, aga koorekiht võikski ju väljakul olla seekord :P
Kommentaar
-
[QUOTE=ROOTSI KUNN;1255218]Krt. minu osalemine on veel suure küsimärgi all. Ei tea ,kas sain Kambodiast ,Mekongi kallastelt tsetsekärbse hammustuse või Phnom Penhi Martini baarist mingi muu kahtlase viiruse.
Peab vist Hiiule kontrolli minema. Mul treener Sen juba täna käis ja lasi 3 liitrit verd välja vahetada .
Et siis veenides voolamas kolm liitrit alkoholi"Pole paha"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar