Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

Algselt postitas ak

Aga peale nelja vooru on selgunud kurb tõsiasi, et autsaidereid on vist ainult 1. Meteci tulemused nagu sellele viitaks. Otepää on üllatanud. Kui järgmine voor EPMÜ-le suudetakse ära teha, siis on üks kindel III liiga pretendent välja kujunemas.
    Siis II ja I ja meistriliiga ning Kümmelil ning Rehemaal peale Alaveri loobumist aastal 20... võimalus profisporti jätkata
    Me siiski püüame kõigest IV liigasse püsima jääda, hooaja teinepool kujuneb kindlasti raskemaks...suusatajad sõidavad laagritesse ja ei saa enam nii palju kohal käija...kaks põhimängijat lähevad suvel tõenäoliselt sõtta
    Samas on meil taktikaliselt ja ka muidu väga tark treener..nii et mina sa tea...
    Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Tagasihoidlikkus pidi voorus olema

Kommentaar

Me siiski püüame kõigest IV liigasse püsima jääda, hooaja teinepool kujuneb kindlasti raskemaks...suusatajad sõidavad laagritesse ja ei saa enam nii palju kohal käija...kaks põhimängijat lähevad suvel tõenäoliselt sõtta
        Samas on meil taktikaliselt ja ka muidu väga tark treener..nii et mina sa tea...
        Ma ei tea, sõdurpoisist sugulane töllerdab küll iga nädalavahetus külavahel ringi, teeb sõpradele kainet autojuhti.
        Muidugi võib see lüüa nädala sees toimuvad tohutult sisukad treeningud sassi.

Kommentaar

Nurmekas vaata selline asi on nagu noorteaeg(paar kuud vist) mille jooksul kordagi sõjaväeosast koju ei lasta

Kommentaar

Vastus teemale \'4.Liiga Lõuna Alagrupi t

Vististi too minu sugulane läks vanana sõtta.
            Käis nädalavahetustel kodus šokolaadi õgimas.

E: märkus muisdugi õigustatud, siinkõneleja pole ajateenistust läbinud.

Kommentaar

Ütleme siis nii, et ega ma sinna väga ei pressii....aga valikut pole...ja seda ma ei tea kui palju koju lastakse...loomulikult oleks tore...nv koju saada mängudeks...aga väga kahtlane, et saab

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Flora kodukalt IV vooru kokkuvõtte: Kunagi ENSV ajal viimati II liigas mänginud Türi jalgpall teeb tublit taassündi. Samuti tutvustab suusakantsi Otepää esindusmeeskond vääriliselt kodukohta vutiväljakul. Ka muusika ja meelelahutusasutuse tiimid on tasemel.

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas ak

Mihkel, Sul oli plaan nö Kaagvere satside tabel siia teha, tee ära. Mul veidi khm-khm seda teha
                  Njah, mõte tekkis, et Kaagvere staadioni meistrivõistluste tabel teha nende satside vahel, kelle kodustaadioniks see on. Kuskile kõrgemale ja madalame siit hüpata/langeda ei saa aga asjaosalistel võiks tiba huvi pakkuma.

Ja tabel sai selline, pärast IVLõuna nelja vooru:
                  M Võ Vi Ka VV P
                  R&R 3 3 0 0 + 5 9
                  EPMÜ 2 1 0 1 + 3 3
                  Luunja 1 0 0 1 - 3 0
                  Qmed 2 0 0 2 - 5 0

Kommentaar

prooviks siis samuti väikese ennustusega hakkama saada

esimene mäng meteci ja warriori vahel saab olema kindlasti huvitav, kuid kui metec ennast kokku ei võta siis tuleb vastu võtta 1:3 kaotus.

R&R ja võhma mäng oleks minu jaoks üks päeva huvipakkuvamaid( meeles veel värske kaotus R&R poistelt ning võhma kui lähim jälitaja). pakun R& R võitu, sest sellise motivatsiooni ja tuhinaga pole lihtsalt võimalik kaotada skoor siis 4:0.

mäng liverpooli pubi ja lootose vahel saab olema tõsiselt lahtine, kuid lootos ei suuda oma võimalusi hästi ära kasutada ja seisuks on lõpuvile kõlades 2:0 kodumeeskonnale.

otepää ja epmü tulemust teab ainult...

kuna türi ja luunja teevad oma mänguga algust meie mänguga samal ajal, siis jääb seegi mäng seekord kaemata, kuid jah mis siin ikka pikkalt lobiseda, kuna kõigi eelduste kohaselt peaks mängu lõppskoor olema suhteliselt ühepoolne türi meeskonna kasuks. seisuks pakuks siis 5:0(1) türile.

quttromedi ning võrukate mäng on suht võrdne esimesed 30 minutit, kuid siis quattro omad väsivad ja peavad tunnistama vastaste paremust 4:1.

pommitaja

Kommentaar

Peaks siinkohal mainima, et selle vooru mäng Quattromedi ja Kuperjanovi vahel ei toimu mitte sellel nädalavahetusel, vaid 30. Mail kell 18:00.

Kommentaar

Algselt postitas timursem

Mina tean 2:2 jääb.

Kommentaar

Algselt postitas ak

Algselt postitas timursem

Mina tean 2:2 jääb.
                          jah sind ma mõtlesingi
                          pommitaja

Kommentaar

Vaatan tabelit ja mida edasi, seda huvitamaks läheb. Kui nii jääb hooaja lõpuni siis kohtunikud saavad veel peapesu palju, keegi peab süüdi olema:))

Kommentaar

Kas keegi on viitsinud huvi tunda, et kui järgmisest aastast mängib II liigas rohkem meeskondi, siis kuidas see mõjutab madalamate liigade meeskondade liikumisi üles-alla?

Kommentaar

Algselt postitas ak

Kas keegi on viitsinud huvi tunda, et kui järgmisest aastast mängib II liigas rohkem meeskondi, siis kuidas see mõjutab madalamate liigade meeskondade liikumisi üles-alla?
                                3 ja 4 liiga viimane mängib üleminekumänge....edasi tõusis vist 4 satsi
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X