320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Otepää vs Rolling Doors - Otepää väravad! (Mõni on päris kobe)

Rolling Doorsi meestel ei soovita vaadata
    Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
      FC Otepää vs Rolling Doors - Otepää väravad! (Mõni on päris kobe)

Rolling Doorsi meestel ei soovita vaadata
      vägagi uhke

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
        www.fcotepaa.ee leiad kontakti meiega
        kle ma pole nende privaatsõnumitega väga sina peal, küsin igax juhux üle, et kas said mu maili kätte?

Kommentaar

Algselt postitas KertK Vaata postitust
          kle ma pole nende privaatsõnumitega väga sina peal, küsin igax juhux üle, et kas said mu maili kätte?
          eih ole nagu, maili mulle veiko@fcotepaa.ee

Kommentaar

Noh mehed mis arvate kumb siis saab üleminekumängude pele kas Tartu Quattromed või FC Otepää
            enda panus siis quattromedi peal
            edu mõlemale

Kommentaar

Julgeks panustada otepääle.

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
                Noh mehed mis arvate kumb siis saab üleminekumängude pele kas Tartu Quattromed või FC Otepää
                edu mõlemale
                no see sõltub ju peamiselt tegelikult metecist...

Kommentaar

Metec pidi viimases mängus tulema välja oma parimas rivistuses kuna Otepääga pidi neil olema põhimõtteline mäng

Kommentaar

meile piisab viigist ka, mis ei tähenda, et me viigi peale mängima läheme...ka meile on see põhimõtteline mäng
                    Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

edu mõlemale
                      Võib juhtuda,et kes koha välja võitleb saab ilma mänguteta III liigasse juhul kui JK Karksi ei suuda JK Kuperjanovit enda seljataga hoida,kuna JK Kuperjanov väidetavalt pole huvitatud üleminekumängudest,kes nagunii loobuvad.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

noo see info annab motivatsiioni otepääle sest ma tean et neil tuleb raskem mäng kui quattrol :d

Kommentaar

noo see info annab motivatsiioni otepääle sest ma tean et neil tuleb raskem mäng kui quattrol :d
                          Quattrol ei tule midagi lihtsam, sest teadupärast on guwalda jõudnud tippvormi!

Kommentaar

Algselt postitas reix Vaata postitust
                            Ma arvan, et on hoopis selline variant, et metec võidab küll otepääd, kuid meie jääme siiski alla guwaldale. See tundub igati loogiline. Aga see, et otepää edasi saaks oleks tõenäoliselt parim variant, sest ei ole päris kindel kas me tahame sinna kolmandasse.

Kommentaar

Algselt postitas reix Vaata postitust
                              Guwalda on viimasel ajal esinenud paremini küll jah
                              aga eks me lähme ise ikka metecit võitma ja teeme mis suudame

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                                Guwalda on viimasel ajal esinenud paremini küll jah
                                aga eks me lähme ise ikka metecit võitma ja teeme mis suudame
                                siit leheküljelt saaks juba mõne tsitaadid ka soccerneti nädala tsitaadi artiklisse
                                pommitaja

Kommentaar

Working...
                                X