320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

einooo jh tõesti päris pähkel alagrupp meil jälle(FCE PUKA), vähemalt saab lätlastega rammu katsuda

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    aga palun

a alagrupp:

FC ELVA,FCABJA,WARRIOR,FK BLAZMA,FC OTEPÄÄ

B algrupp

FK SMILTENE,JK VAPRUS,JK MERKUUR-J,FCE PUKA,JK VÕRU

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
      Täna kell 17.00 mängisid Annelinna statal

FC Otepää - MaagTammeka93-94 8:0 (2:0)
      7 siiski. Kusjuures palli valdamine oli fifty-sixty aga rünnakute lõpetamiseks nappis poistel ilmselgelt füüsist. Aasta pärast on mäng võrdne ja kahe pärast tulemus vastupidine

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
        7 siiski. Kusjuures palli valdamine oli fifty-sixty aga rünnakute lõpetamiseks nappis poistel ilmselgelt füüsist. Aasta pärast on mäng võrdne ja kahe pärast tulemus vastupidine
        minuarust jäi ka 7, poisid lükkasid hästi aga füüsis nappis jah olukordades, eks mõneajapärast asjad muutud jah

Kommentaar

no elame näeme...MaagTammeka II liiga poisid olid suvel meiega karikas väga hädas...läbi ussi m.... ja õnne said edasi
          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Quattromed otsib vastast kontrollmänguks laupäeval, 15. märtsil kell 17.30 Annelinna staadionil.

Kommentaar

23.märtsil kohtub FC Abja 91-94 Tartu Maag Tammeka 93 94 Abja noored valmistuvad siis A2 noortemeistrivõistlusteks.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Kellegil vähimatki aimu kunas kalendrit ka näha saaks? kiireks hakkab varsti minema juba

Kommentaar

Minu tagasihoidlik ennustus hooajaks 2008!

1. Tartu FC HaServ - kuigi pole meeskonda mängimas näinud, näitavad senised treeningmängud ja "kuuldused", et tegemist on tasemel jalgpalluritega, kes varem mänginud kõrgemates liigades

2. Tartu Quattromed - no siit edasi on juba kõik suhteliselt lahtine, aga no sel aastal lükkavad quattro poisid ikka III liiga ukse lahti ma usun - vähemalt hooaja lõpuks

3. Tartu EMÜ SK - alati kõigile raske vastane olnud, murrab pika hooaja vältel tee ülemineku-mängudele, sealt edasi on juba kõik nende teha

4. Tartu JK Welco Elekter - ei tea midagi eriti sellest meeskonnast, aga IV liiga IV koht - miks mitte

5. FC Tabivere - võiks isegi asuda koht-paar kõrgemal, aga siiski esimene aasta liigat mängida pole nii lihtne kui maakonna vutti taguda

6. JK Luunja - kaks varianti kas alustab hooaega hiilgavalt ja kukub lõpus päris ära või vastupidi, kuigi usun pigem seda esimest

7. JK Rock&Roll Löök - tegelikult väga ebamugav vastane kõigile, aga kuna staarmängija Kuld on lahkunud, siis on hooaeg väga ebastabiilne ja lõpus kukutakse ka esikuue seest välja!

8. Väimela FC Aspen - ei oska samuti midagi selle meeskonna kohta öelda, lihtsalt panin kaheksandaks ilma mingi põhjenduseta

9. FC Abja - enamasti noortest koosnev meeskond saab korralikud ristsed siin liigas -suuremad mehed teevad poistele natuke haiget

10. Tõrva FC Warrior - arvatavasti kaa noorte sats, ei tea võibolla teen liiga neile, et nii tabeli lõpu panen neid

11. FCE Puka - alustavad suurte ootuste-lootustega, aga esimesed mängud toovad kiirelt maapeale tagasi

12. FC Otepää - selgelt kõige nõrgem siin liigas, loodame vähemalt ühe võidu saada

NB! Ennustus põhineb puhtalt minu enese fantaasial!

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

11. FCE Puka - alustavad suurte ootuste-lootustega, aga esimesed mängud toovad kiirelt maapeale tagasi

12. FC Otepää - selgelt kõige nõrgem siin liigas, loodame vähemalt ühe võidu saada

Elame näeme.
                    Samas Puka sats Otepääle päris ebamugav meeskond, või mis!? Meenutades varem toimunud omavahelisi mänge.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                      Elame näeme.
                      Samas Puka sats Otepääle päris ebamugav meeskond, või mis!? Meenutades varem toimunud omavahelisi mänge.
                      Ma ei tea kas sa pead silmas Otepää turniiri või mida?
                      Aga nagu ennustuses näha siis ongi ju nii, et Teie meist eespool

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

1. Tartu FC HaServ - kuigi pole meeskonda mängimas näinud, näitavad senised treeningmängud ja "kuuldused", et tegemist on tasemel jalgpalluritega, kes varem mänginud kõrgemates liigades

2. Tartu Quattromed - no siit edasi on juba kõik suhteliselt lahtine, aga no sel aastal lükkavad quattro poisid ikka III liiga ukse lahti ma usun - vähemalt hooaja lõpuks

3. Tartu EMÜ SK - alati kõigile raske vastane olnud, murrab pika hooaja vältel tee ülemineku-mängudele, sealt edasi on juba kõik nende teha

4. Tartu JK Welco Elekter - ei tea midagi eriti sellest meeskonnast, aga IV liiga IV koht - miks mitte

5. FC Tabivere - võiks isegi asuda koht-paar kõrgemal, aga siiski esimene aasta liigat mängida pole nii lihtne kui maakonna vutti taguda

6. JK Luunja - kaks varianti kas alustab hooaega hiilgavalt ja kukub lõpus päris ära või vastupidi, kuigi usun pigem seda esimest

7. JK Rock&Roll Löök - tegelikult väga ebamugav vastane kõigile, aga kuna staarmängija Kuld on lahkunud, siis on hooaeg väga ebastabiilne ja lõpus kukutakse ka esikuue seest välja!

8. Väimela FC Aspen - ei oska samuti midagi selle meeskonna kohta öelda, lihtsalt panin kaheksandaks ilma mingi põhjenduseta

9. FC Abja - enamasti noortest koosnev meeskond saab korralikud ristsed siin liigas -suuremad mehed teevad poistele natuke haiget

10. Tõrva FC Warrior - arvatavasti kaa noorte sats, ei tea võibolla teen liiga neile, et nii tabeli lõpu panen neid

No ma tõsiselt loodan et FCE Puka on esimese poole meeskondade sees ja ma päris kindlasti arvan et seal on ka FC Otepää =))
                        FC Otepää II

Kommentaar

HaServ - Quattromed 8?-4 (4?-0), või jäi 10:4? krt lugemine läks sassi.
                          Tänud vastastele hea mängu eest!

Kommentaar

Algselt postitas raunz Vaata postitust
                            HaServ - Quattromed 8?-4 (4?-0), või jäi 10:4? krt lugemine läks sassi.
                            Tänud vastastele hea mängu eest!
                            mängisite ilma väravavahtideta või

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Ma ei tea kas sa pead silmas Otepää turniiri või mida?
                              Aga nagu ennustuses näha siis ongi ju nii, et Teie meist eespool
                              Ütleme nii, et ma mõtlesin nagu üleüldse, mitte ainult Otepää turniiri . Lihtsalt ilma võitluseta pole kumbki alla andnud. Samas pole omavahel mängitud 11 vs 11.
                              Ma arvan, et meie vastu mängides pole teil kerge olnud, samuti nagu ka meil.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                                Ütleme nii, et ma mõtlesin nagu üleüldse, mitte ainult Otepää turniiri . Lihtsalt ilma võitluseta pole kumbki alla andnud. Samas pole omavahel mängitud 11 vs 11.
                                Ma arvan, et meie vastu mängides pole teil kerge olnud, samuti nagu ka meil.
                                ei no meid lüpsate te nagu omi lehmi...me kottipoisid sel aastal..võtame rahulikult

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X