320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

    No nii, hooaeg läbi (FC Warrioril veel siiski üleminekumängud ees) ja esimesed emotsioonid välja elatud ja esimesed järeldusetki tehtud. Viisakused omavahel vahetatud, pakuks omapoolse versiooni hooaja kokkuvõtteks. Eelkõige tuleks öelda, et hooaja algul olid kõik väga väge täis, kuid sügisringi mängud hoopis tumedamates toonides, oli loobumiskaotusi, tühistatud mänge ja pooliku satsiga meeskondi mõnes mängus, nii et tuleks endale aprillis-mais endale aru anda, et hooaeg kestab oktoobrini, mitte ei lõpe jaanipäevaks. Hooajaeelses ennustuses panin kapitaalselt mööda kahe asjaga, ei uskunud, et FC Elva II nii tugev on ja Kehtna KSK Kespo nii nõrgalt esimene ring mängib, aga siin on minupoolne arvamus igast meeskonnast.
    1. Roosna-Alliku SK – kui suvepoole oli mäng päris korralik, siis kaotusega FC Lootosele oleks peaaegu ise kõik maha mänginud, kuid samas saavutasime mingigi stabiilsuse, nii et järgmine hooaeg ei tahaks küll nagu Jõgeva SK Tähe kohe tagasi alla sadada.
    2. FC Elva II – kui eelmine aasta ei olnud meeskonnas ühtegi kogemustega pallurit, siis exmerkuurlaste Haan & Co ja noorte poiste sulam oli tegelikult ikkagi väga tugev, järgmine hooaeg võib neid vist III liiga esimest poolest leida, kui nooruke väravavaht ka ennast käsile võtab. Roosna-Alliku SK vedas, et just üks parimaid mänge tuli meil just FC Elva II vastu välja 2. ringis.
    3. FC Warrior – selle meeskonna suurimaks plussiks ja miinuseks on nende koduväljak, kodus võitmatud, kuid väljas tavalisel murul ei suuda kohaneda, arvatavasti on üleminekumängude võti peitub I mängus, nii et edu. Treenerid võiks ka asja veidi rahulikumalt võtta, see on siiski kõigest mäng mitte maailmasõda.
    4. FCF Järva-Jaani – ei täitnud lootusi, eelmise hooaja lõpu vorm oleks lubanud loota ülesse tõusmist, kuid esikolmiku meeskondadest suutsid vaid korra Valgat võita. Samas tuleb järjest noori peale, nii et küll me neist veel kuuleme. Kokkuvõttes võib öelda, et mängisid omad võimalused maha viigistades SK Kirmiga.
    5. FC Comwell – üpris tugeva tasemega meeskond, kuid mitmes mängus ei suutnud lõpuni vastu pidada, nii et kui suudaks 60-70 minuti asemel 90 kõvasti mängida võiks kindlasti ka kõrgemale jõuda.
    6. Kehtna KSK Kespo – tegelikult väga tugev meeskond, täiesti vabalt oleks võinud jõuda kolme parema hulka , aga väga nõrk I ring tõmbas lootustele kriipsu. Kui oleks natukene rohkem distsiplineeritum poleks ka sellel meeskonnal kindlasti IV liiga lagi.
    7. FC Lootos – hooaja peale kosus kõvasti ja kui saaks iga kord 11 meest platsile poleks viga miskit, nooremad mängumehed hakkavad juba pead tõstma. Kui nüüd saavad korralikuks talviseks harjutamiseks kunstmuruplatsi ka (Roosna-Alliku SK ootab avaturniiri kutset, et revanš võtta), siis on järgmine aasta juba tegija.
    8. SK Kirm Suure-Jaani – ega nooremaks ei lähe meist keegi ja selle vananeva koosseisuga suutsid “viigimeistrid” mõned korrad päris korralikult üllatada, lihtne polnud nendega kellegil.
    9 . JK Tajak Tartu - hooaja lõpus lihtsalt polnud terveid mehi, muidu oleks võinud 8. koha pärast Kirmiga võidelda küll, loodame, et järgmine aasta läheb neil V liigas paremini, au selle eest et ikka lõpuni mängisid ja loobumiskaotusi ei andnud.
    10. Räpina SK – mõttetu meeskond, kurat miks pidid teised satsid Räpinasse sõitma, aga nemad ei viitsinud väljas eriti käia, tasemelt nõrgimad, ei kujuta ette kuidas nad FC Warriori võitsid, täielik müstika …

    Kindlasti ei pretendeeri minu kirjatükk absoluutsele tõele, nii et ootaks teiste asjaosaliste arvamusi ka.

    Kommentaar


      Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

      eks ole aeg nyyd natuke halada/kiita/kommenteerida jne.

      1. Roosna-Alliku SK - kuigi võitsid alagrupi on mulle nende mäng mõistatus. kahjuks ma nende mängu Elvaga Tartus ei näinud, kuid muidu tundus, et taktika on umbes sama, mis mõnel äsja liigaga liitunud V liiga meeskonnal. pikk pall ette ja siis padavai jookseme kiirelt ja üritame ära koksata. aga tegelikult see ongi vist nende mänguskeem ja see toimub hästi. nii et edu! oli tore teiega mängida. (ps. elval jäi teiega väravate vahe plussi 10:9 tegelikult olime me vist ainuke võistkond kellel oli kõigi meeskondadega väravate vahe plussis või tasa (KSK Kespo) - selle võib ka statistikale lisada) aga mis siin ennast promoda. saime ju viimase mängu hävitavalt pähe

      2. FC Elva II - mis siin ikka kommenteerida. oli häid asju ja oli ka halvemaid, kuid õnneks on III liiga koht käes.

      3. FC Warrior - kõige ebasümpaatsem võistkond... treeneritel on väiksed probleemid närvidaga. kuid mängivad nad kunstmurul hästi. edu üleminekul!

      4. FCF Järva-Jaani - tore meeskond. noored poisid, kuid pole veel kogemusi. taseme poolest on nad esikolmikuga võrdsed, kuid tugevate vastu jääb \"midagi\" puudu. kindalt üks järgmise aasta IV liiga soosikudest Välk 494 kõrval.

      5. FC Comwell - tore meeskond, hea väljak. muidu korralik meeskond, kuid kaitse on nõrk ning mängu lõpud kipuvad ära vajuma. lähevad sageli mängu juhtima, kuid siis annavad selle väga lihtsalt ise käest ära. ilmselt ka järgmine aasta liiga keskmik.

      6. KSK Kespo - tugev võistkond. probleemiks ebastbiilsus. viimane mäng olid väga võimsad ja näitasid head mängu. tase kannatakse ilusti III liiga ära. suur miinus neile oli I ringis suur hävimine

      7. FC Lootos - täitsa asjalik punt. elval oli põlvas väga raske 3 punkti kätte saada. arvan, et järgmine hooaeg hakkab neil jälle paremini minema ning ollakse kogu aeg keskmike hulgas. ja oleks tore kui valmival kunstmurul madalamate liiga turniiri korraldaksite. elva oleks kindalt tulemas...

      8. SK Kirm - kuidas saab nii palju viiki mängida? aga meeskond on suht vana ja järgmine hooaeg tuleb neile kindlasti raske, et püsima jääda.

      9. JK Tajak - nõrk. meeskonna mäng puudub täielikult. kui paari põhimeest kohal pole siis on kaotus kindel. tegi väga nõrga partii. isegi räpina näitas meie vastu paremat mängu kui tajak.

      10. Räpina SK - nõrk meeskond kelle koht oleks V liiga. seal oleks neil paras toksida. kui nagu ajaloost selgub on nad IV liigas juba 3 hooaega vastu pidanud

      Kommentaar


        Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

        Lugupeetud hr.Smith
        Ei tahaks sinuga leppida ,kuid sinu nägemus nagu ma aru saan R-Alliku SK mängust on selline ,et pikkpall ette ning kui jopppab siis lüüakse värav.Ma täpsustaks veidi R-Alliku mängu skeemi :esiteks, mängime tüüpilist 4-4-2 süsteemi
        teiseks, kasutame küllalt palju äärepoolikuid kes on küllalt kiired
        kolmandaks, oleme IV liiga taset arvestades ründav meeskond
        neljandaks,mis puutub pikka söötu siis minu arust ääre vahetus on ka pikk sööt .töötab see skeem väga hästi ,sest viies mängu vabasse tsooni on sealt väga hea rünnakut lõpetada.
        Kui sa võrdled R-Allikut V liiga tasemega,siis (spordis võidavad paremad)pead endale tunnistama samasugust taset.
        Edu soovides.

        Kommentaar


          Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

          ehee... lihtsalt mulle on tunne jäänud, et mängite palju pikka palli ja keskel lühikese sööduga edasi ei kulge... ja tasemelt pole te kindalti V liiga. lihtsalt mõned V liiga meeskonnad mängivad väga sarnast stiili. ja mis joppamisse puutub - see on nagu õnne asi aga eks teil ole palju väravaid ikka jopanud ka. edu!

          Kommentaar


            Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

            Originally posted by INCE


            Kuigi aega on veel piisavalt ja isegi võistkondade koosseisud pole veel selged pakuks ka oma nägemuse sellest hooajast.Erinevalt Dennisest alustaks siiski ülevaltpoolt, kuna tipus tuleb seekord siiski väga tihe rebimine.
            1.FC WARRIOR - pakkusin valgalastele kõrget kohta juba eelmine hooaeg, kuid tõenäoliselt jäi paljugi kogemuste taha ja ehk oli kohati tegemist ka ebaõnnega, kuid eelkõige on warrior see meeskond kes oma tõhusa järelkasvuga (87sünd. 7poissi) ja eelmistel hooaegadel karastunud 84,85 ja 86 seltskonnaga suudab sellel hooajal paljud mängud enda kasuks kallutada.Väga tehniline ja kiire võistkond.Nõrk lüli väravavaht.
            2.SK ROOSNA-ALLIKU - tõenäoliselt suurim konkurent valgale ja kui suudab oma mängumootori sama tõsiselt käima saada kui möödunud hooaja teisel poolel , siis on neile väga raske vastu saada ükskõik kellel.Kõige suuremaks probleemiks on meeskondlik distsipliin ja kui suudetakse alla neelata ka see, et teinekord võib keegi ka neist üle olla , siis peaks järgmisel hooajal neid kindlasti nägema juba III liigas.
            3.FCF JÄRVA-JAANI - noor, kahtlemata andekas, HÄSTI TREENITUD (kompliment Viktor Metsale) ja hea mängudistsipliiniga meeskond. Kõige suuremaks puuduseks ongi poiste noorus ja seetõttu ka kogemuste puudus.Võib küll vahutada , et mis kuradi kogemusi selles IV liigas mängimiseks ikka vaja on, aga uskuge mind - tase on juba nii kõrge , et palju asju sõltub pisiasjadest.Üleminekumängude kandidaat nr.1
            4.FC ELVA II - kui uskuda koosseisu , kes mängima hakkavad, siis peaks olema oluliselt sisukam kui möödunud hooajal.Palju sõltub sellest missuguse väravavahi nad endale leiavad.Kindlasti on V.Haani targal juhtimisel oluliselt organiseeritum kui möödunud hooajal.Kui säiluvad sidemed ka mõne kõrgemal mängiva satsiga ja duublisse õnnestub tuua aegajalt tugevdust, peaksid omad mängud ära tegama.
            5.FC LOOTOS - jätkuvalt põlvkondade vahetus tulemus pole oluline.Liigast väljakukkumiseks liiga head, esikolmikusse jõudmiseks ... vähe motiveeritud.
            6.JK TAJAK- oluliselt targem, kogenum ja tõenäoliselt ka ühtlasem kui möödunud aastal.Kindlasti ei taha nad jätta midagi saatuse hooleks ja veel vähem- hooajalõpuks. nõrk lüli võib taas olla väravavaht, samuti ka keskväli.Kui suudavad igas mängus lüüa ühe värava vastasest rohkem , peaks eesmärk olema täidetud.Kindel keskmik.
            7.SK KIRM - \"vanad kalad\" jäävad küll iga aastaga üha vanemateks, kuid on tabanud olulise pointi ja koolitavad ise endale järelkasvu. Tõenäoliselt mängivad fifty-fifty, vahest ehk isegi võõrsil paremini, kuid oma punktid toovad siiski ära ja hooajalõpus sellest piisab.
            8.FC COMWELL - \"tundmatu looma nahk\" (vabandan pärnakate ees) ja sellest tõenäoliselt jääb väheseks, et pärnu pealt poisid kokku saavad. Keegi peab nad ka panema kokku mängima. Pärnu satsina siiski kindlasti üle keskmise ja üllatusvõimeline kohe kindlasti.Kaheksas koht on nende jaoks miinimum.
            9.KEHTNA KESPO - kuulu järgi pidi kehtnas ja selle lähiümbruses toimima juba jalgpallurite ületootmine, kindlasti on juures mõned kogenud mängijad ja nõrku mänge pole nende vastu oodata kellegil.
            10.SK RÄPINA - kui mängivad , siis on ohtlikud, kui on eelmisel päeval pidu pannud , siis on veel ohtlikumad... kindlasti sõltub palju sellest kuidas viitsivad trenni teha ... maakondlikul derbyl Lootosele kindlasti väääääga kõva vastane :P

            aga nagu vanarahvas ütleb, tibusid loetakse sügisel (nagu ka punkte) ja väga oluline on kõigile see kuidas kukub välja kalender ja kui head on kellegi suhted fortuunaga igal juhul tuleb väga põnev hooaeg ja soovin isiklikult kõigile palju õnne, vähe vigastusi ja rohkem sallivust nii oma meeskonnakaaslaste kui vastaste suhtes!

            PS. mitteametlik info ütleb , et lootse mängud ei pruugi sellel hooajal sugugi toimuda Põlva linnastaadionil.
            Kus täpsemalt, see peaks selguma märtsi jooksul
            Nii see siis läks:P Väga mööda ei pannudki.Suurimaks pettumuseks oli Tajak ja üllatuseks Comwell.
            299195

            Kommentaar


              Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

              mitte et ma IV liiga lõunapiirkonnaga hästi kursis oleks. Aga kui siin eelkõneleja mainis, et oli üllatunud Comwellist. Siis mina olinpigem üllatunud, et Comwell keskele jäi. Pidasin neid edasipääsejateks enne hooaja algust
              minge Kingissepa praami peale

              Kommentaar


                Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                Originally posted by FCOperBK


                mitte et ma IV liiga lõunapiirkonnaga hästi kursis oleks. Aga kui siin eelkõneleja mainis, et oli üllatunud Comwellist. Siis mina olinpigem üllatunud, et Comwell keskele jäi. Pidasin neid edasipääsejateks enne hooaja algust
                Ju tase oli siis nii kõva, tegelt olid nad tegijad, aga paljudes mängudes ei pidanud lõpuni vastu, samas nende koduplats oli kindlalt tsooni parim.

                Kommentaar


                  Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                  Nii nyyd on hooaeg sellex aastax läbi ja edasipääsejad selged!!!
                  A mind huvitab just see,et palju väravaid meie liiga mängijad löönud on????
                  Tänan!!!:P
                  *Mängu seis ei ole ennem selge kui kohtunik on andnud lõpuvlile*

                  Kommentaar


                    Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                    Väravaküttidest niipalju, et Comwelli meeste top 3 oleks:
                    Einar Elbing 22
                    Aleksander Menne 16
                    Eduard Kuiv 13

                    Kommentaar


                      Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                      Roosna-Alliku SK esikolmik on selline.
                      Reivo Kruusla 20
                      Garry Kruusla 14
                      Aivo Piirsalu 12


                      Kogu väravaküttide tabel ja muu statistika möödunud hooaja kohta peaks olema üleval meie kodukal alates nädalavahetusest.

                      Kommentaar


                        Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                        elva meeskonnal selliseid väravakütte polnud. meil lõid seevastu kõik ründajad-poolkaitsjad värava
                        http://www.fcelva.ee/4liiga/4liiga.html

                        Kommentaar


                          Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                          no nii paneks paar sõna

                          3. FC Warrior - kõige ebasümpaatsem võistkond... treeneritel on väiksed probleemid närvidaga. kuid mängivad nad kunstmurul hästi. edu üleminekul!
                          Eks see arvamus on vist sellest viimasest mängust teiega.
                          Polnud minagi selle kohtunikuga rahul, kes tegi selle mängu lausa farsiks.

                          Ja minupoolsed tänud Mr.Heimile sissesõidu eest, praegugi veel puus valutab. Asi pole mitte selles, et ma ei pooldaks jõulist mängu, kuid osutatud isik ju lausa toorutseb väljakul.

                          Samas jäi mänes mängus kõrvu imelik fraas - \"kuradi venelane\", paneb mõtlema kas nad on süüdi et nad on vene rahvusest, andke andeks mõttetud eestlased.


                          nõudmiseni

                          Kommentaar


                            Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                            järgmist aastat silmas pidades ärge unustage JK Võrut kes kavatseb tagasi III liigasse minna.
                            pall on ümmargune

                            Kommentaar


                              Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                              Originally posted by lind


                              no nii paneks paar sõna

                              3. FC Warrior - kõige ebasümpaatsem võistkond... treeneritel on väiksed probleemid närvidaga. kuid mängivad nad kunstmurul hästi. edu üleminekul!
                              Eks see arvamus on vist sellest viimasest mängust teiega.
                              Polnud minagi selle kohtunikuga rahul, kes tegi selle mängu lausa farsiks.

                              Ja minupoolsed tänud Mr.Heimile sissesõidu eest, praegugi veel puus valutab. Asi pole mitte selles, et ma ei pooldaks jõulist mängu, kuid osutatud isik ju lausa toorutseb väljakul.

                              Samas jäi mänes mängus kõrvu imelik fraas - \"kuradi venelane\", paneb mõtlema kas nad on süüdi et nad on vene rahvusest, andke andeks mõttetud eestlased.


                              nõudmiseni
                              heim kohe kindlasti väljakul ei toorutse... ikkagi endine esiliiga vend. ja ma arvan, et kui sa kogemata haiget said, siis see polnud midagi tahtlikku vaid lihtsalt mängusituatsioon. aga eks elva II - valga mängul keesid mõlemal poolel närvid üle. venelaste koha pealt... meil on ka meeskonnas paar vene rahvusest mängijat kuid meil pole sellega mingisuguseid probleeme olnud. edu!

                              Kommentaar


                                Replying to Topic \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'

                                Kohe jutu jätkuks selline DK otsus:

                                \"2. Võistkonna FC Elva II mängija Janek Heim’i eemaldamine vägivaldse käitumise eest EMV IV liiga mängus FC Comwell Pärnuga 28. septembril 2003.a (Lisa: mängu protokoll)
                                Otsustati:
                                2.1 Diskvalifitseerida võistkonna FC Elva II mängija Janek Heim 5 EMV mänguks (1 mäng tulenevalt juhendist + 4 mängu lisaks) vägivaldse käitumise eest.
                                2.2 Karistada võistkonda FC Elva ühe miinimumpalga suuruse rahatrahviga.
                                2.3 Trahv 2160.- krooni tasuda 30 päeva jooksul.\"

                                Natuke karm vist, smith, mis tegelt toimus?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X