320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ütleme nii,et väga võrdne mäng ja mõlema meeskonna väravavahid olid supertasemel. seis oleks võinud väga jääda 5:5 jne.
    meie värav tuli nurgalöögist, pall põrkas välja ja kaitsa lõi vasakuga vasakusse allanurka.

Kommentaar

Algselt postitas Tommy Vaata postitust
      Löögil niikuinii jälle 7 meest puudu?
      Õnneks siiski oli suurem osa ikka kohal.
      Ning tulemus ka vastav.

Kommentaar

Algselt postitas indahell Vaata postitust
        ütleme nii,et väga võrdne mäng ja mõlema meeskonna väravavahid olid supertasemel. seis oleks võinud väga jääda 5:5 jne.
        meie värav tuli nurgalöögist, pall põrkas välja ja kaitsa lõi vasakuga vasakusse allanurka.
        Löögi väravavaht oli supertasemel täna
        Tubli poiss!!!

Kommentaar

Welco 0-1 Jk Tartu Löök

Welco fännid läksid koooooju !!! )

nii nad karjusid meile, aga tuli miksi p2rast vastupidi. igaljuhul suur aplaus Welco treennerile kes enne m2ngu ytles et ei n2e Löökis vastast. k6ik olid see kord kohal, ja isegi 2 endise Meteci m2ngiajd l2ksid 25 minti enne m2nguaja l6ppu minema t88le, a iggaki surusime 2ra yhe v2ga ilusa v2rava. seis pidi olema v2hemalt 3-2. kuid m6lemad meeskonnad ei l88nud hunnik v2ravav6imalusi. hea m2ng, ja v6it l2ks see kord meile.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
            a iggaki surusime 2ra yhe v2ga ilusa v2rava. seis pidi olema v2hemalt 3-2. kuid m6lemad meeskonnad ei l88nud hunnik v2ravav6imalusi. hea m2ng, ja v6it l2ks see kord meile.
            Ma ei näinud küll mingit värava ärasurumist, lihtsalt üks pealelöök, mida väravavaht ei näinud kuna mängijad olid ees. Löök-i poolelt küll üle 2-3 võimaluse polnud kust väravat oleks võinud loota. Welcol seevastu vähemalt 5 super võimalust. Peab kiitma Löök-i väravavahti, kes hoidis puuri puhtana. Ja nii kord juba on, et kui ise ei löö, siis lüüakse sulle.
            JK Welco Elekter

Kommentaar

Väga kihvt andmine oli. Welco fännidele ütleks, et tõesti olete head ja hoidke ikka lipp kõrgel ja laulud teravad. Head asja teete!! Mäng oli 50-50. Welcole sai saatuslikuks natukene liiga terav peale keeratud mängutempo. See tappis ära Löögi mängijad aga kustutas ära ka Welco enda. Teisel poolajal kui Löök ilmselgelt väsimuse pealt kaitsavamalt mängis, ei olnud ka Welcol enam käiku mida juurde panna. Aga väga huvitav vaatamine oli. Edu mõlematele puntidele!!

Kommentaar

seekord jäid siis kõik terveks, või olin ma pime ja ei pannud midagi tähele ?

Kommentaar

Krt ma ei tulnud kohale ja ikka sain vigastada kui Asko löpus helistas siis jooksin telefoni v6tma ja kyljepealt seisis pruss jala alla ja siis ... okey okey tegelt mängu ei oska kommenteerida aga seisu kyll, et lihtsalt väga hea Nyyd siis loositakse raudselt liverpool vastu ja saame nendega ka vigadeparanduse teha
                  JK Tartu Löök

Kommentaar

Algselt postitas Tommy Vaata postitust
                    Löögil niikuinii jälle 7 meest puudu?
                    ei,ainult 2 oli täna puudu:P

Kommentaar

Algselt postitas Tim6 Vaata postitust
                      Ma ei näinud küll mingit värava ärasurumist, lihtsalt üks pealelöök, mida väravavaht ei näinud kuna mängijad olid ees. Löök-i poolelt küll üle 2-3 võimaluse polnud kust väravat oleks võinud loota. Welcol seevastu vähemalt 5 super võimalust. Peab kiitma Löök-i väravavahti, kes hoidis puuri puhtana. Ja nii kord juba on, et kui ise ei löö, siis lüüakse sulle.
                      no oli ikka kyll enam kui 2-3 võimalust,aga see selleks..ja see pealelöök oli nii hästi lissalt mängitud,et sinna,kuhu nurgalöögist pall pidi tulema,sinna see tuli ja lööja oli olemas ja valmis ja lõi,,ja sellest tuli värav,,,minu arust oli ilus ja super värav,kuna sellist vidiga tulev ja põrkega palli suht raske lüüa ju,et yle jala ei läheks..aga jah,see selleks..kõik 22+ mängijad andsid endast 100 prossa väljakul ja tulemus selline nagu jäi.. kuigi jah,väravavaht tegi väga head tööd täna...saime just uue esi väravavahi endale aga et sis edu teile tulevastes liiga mängudes.

Kommentaar

Löök - Welco

Olles näinud kõiki 4 liiga mänge 2 aasta jooksul, siis peaksin eilset lahingut kõige raskemaks mänguks. See oli tõsine võitlus, kus mitte kumbki pool ei olnud nõus kaotama, ning sellest sõltuvalt peeti parim mäng maha. welcole sai otsustavaks, nende esimese poolaja mängu tempo, mille järel teisel poolajal ei jõudnud nad enam mängida, ning Löök oli ülekaalus.

Welcole niipalju, et olete küll tublid ja liigatabelis nr 1 kohal, aga kaotada tuleb ka osata, tunnistage, et Löök oli eile teie tasemel või natuke parem.

Edu!

Kommentaar

5 vooru ennustus:

Otepää II - FC Aspen 2:1

SK10 II - Welco Elekter 1:3

Liverpool Pub - Rolling Doors 5:0

Tartu Löök - SK Tääksi 4:1

Navi Vutiselts - Tõrva FC Warrior 2:4(Puhtalt selle järgi olles mänginud mõlema meeskonnaga)

Tartu Quattromed - FC ABJA x:x(Lõpuks pääseb murule, kindlasti rahuldab ainult võit,katsume oma mängu peale suruda,punte on vaja,et tabeliseis meile natukenegi rõõmsam oleks)

Edu!
                          Olen see kes olen

Kommentaar

5 vooru ennustus:

Otepää II - FC Aspen 1:3

SK10 II - Welco Elekter 0:5

Liverpool Pub - Rolling Doors 6:0

Tartu Löök - SK Tääksi 6:0
                            Navi Vutiselts - Tõrva FC Warrior 2:0 Tartu Quattromed - FC ABJA 3:0

Kommentaar

Algselt postitas Tim6 Vaata postitust
                              kuule, osta endale prillid
                              mina isiklikkult andsin 2 supersöötu kus meie ryndajad olid jooksmas ÜKS ÜHELE väravavahiga, nad lihstalt ei oskanud teda üle mängida. ja siis veel yks super võimalus, kui jällegi mina sain Welco karistusalas palli, ja andsin hea söödu löögi alla ryndajale, kes 6 meetri pealt lõi täpselt väravavahile pihta, kas siis need ei ole 100% v2ravav6imalused??? v6tta ennast kokku kutt ))
                              ja welcol oli ka v2hemalt 4 100% v6imalust oma v2rav 2ra lyya, kuid meie v2ravahil oli kuraaz, ja sel p2eval ei olnud v6imalik talle sisse lyya

Kommentaar

Okei Leshiy, võtan end nüüd kokku ja lähen prillipoodi. Aga sa võiksid UEFA-sse statistikuna tööle minna, lugeda seal neid väravavõimalusi ja muid asju, oskad seda päris hästi.
                                JK Welco Elekter

Kommentaar

Working...
                                X