Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sügenskottens Vaata postitust
    Ma toon sulle ühe väga loogilise põhjuse:

Kaasaelajad on mängijate sõbrad, sõbrannad, sugulased, tüdrukud.
    Pigem too palun üks põhjus, miks Teie mängudel ei käi fänne?
    Soomes tööl?Raskest nädalavahetust välja magamas?Suvetööl?
    Seda enam oleks mul piinlik, kui minu sõber/tuttav jne ületaks igasugused eetilised piirid väljaku ääres ja mõnitaks vastaseid. Kuskil maal peaks olema piir ja (kahjuks) on see igal ühel erineval kaugusel. Kõiki ei saa ju kontrollida, aga oma tuttavatele saab mõne suunava märkuse ikka teha.
    Siin kohal täpsustuseks, et ei kirjuta oma juttu konkreetselt kellegi fännide/pealtvaatajate kohta... tore igaljuhul, et neid platsi ääres on - eriti, kui nad sinu meeskonda toetavad
    Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Kui nüüd üdini aus olla, siis minu tuttavatel on eluga paremat teha, kui ronida õllepudel näpus 4 liiga mängu vaatama ja selle saatel röökima. Ja kui jätkata aususega, siis ma saan neist täiesti aru ... kui oleks endal valik teha mida mõistliku või vaadata kampa puujalgu (sealhulgas ka mina ise) küllaltki kehval tasemel palli järgi sibamas, siis kaldun ratsionaalsema plaani poole.

Algselt postitas Sügenskottens Vaata postitust
      Ma toon sulle ühe väga loogilise põhjuse:

Kaasaelajad on mängijate sõbrad, sõbrannad, sugulased, tüdrukud.
      Pigem too palun üks põhjus, miks Teie mängudel ei käi fänne?
      Soomes tööl?Raskest nädalavahetust välja magamas?Suvetööl?

Kommentaar

welco toetajad (nii palju kui neid tean) on igati asjalikud ja elus kaugele jõudnud või jõudmas ja ei igavle ega midagi, vähemalt julgen nii väita

peaksid oma kibestumuse välja elama kuskil mujal, "pensionärina" noortesatsis - võiks isegi öelda "lapseohtu satsis"- olla on minu meelest arusaamatum kui sugulase/sõbra/tuttava mängu käia vaatamas.

"Kamp idioote" tundub ikka liiga räige üldistusena, ilmselt on sind nooremana otsaesise peale palju heidetud

sinu mentaliteet on vist harju keskmine, sellepärast pole ka koondise mängudel publikut: kõigil on ju "midagi targemat" teha. See pole süüdistus, vaid järeldus.
        (Ma ise pole ka suurem patrioot, kes koondise mängudel enamasti kohal on.)

P.S. jälle üks ilmselge liialdus sinu sulest "ronida õllepudel näpus 4 liiga mängu vaatama ja selle saatel röökima"
        Siit saaks nagu välja lugeda, et nii käitutakse/tehaksegi kui tullakse 4nda liiga mängu vaatama, vähemalt sinu tutvus- või silmaringi järgi.
        Ise pole sellist asja väga kohanudki, v.a. mõne ebameeldiva satsi puhul (jutt ei käi SK10st, vaid mõned mitte meie liigas mängivast meeskonnast).
        Minu meelest welco (ja miks mitte ka mõne teise) arsenalis on mitmeid vägevaid laule või "chante" nagu inglismaal on kombeks öelda. Ja suureks üllatuseks ka mulle --- rahvas peab viisi ja väga mõnus on neid kuulata ja selle sees olla.

Jalgpallikultuuri vist väga pole ollagi siin Eestimaal. Seda näitab ka statistika -> palju käib Meistriliigat vaatamas jne.
        Teistes riikides käiakse ikka oma laste/sõprade/isade/emade mänge vaatamas. Ja see on normaalne (!!) ja nauditav (!) tegevus, ka minu kogemuse põhjal.. kui ise pole protokolli üles antud, siis mõnusas positiivsust õhkavas welcokambas on päris lahe ja muhe olla, kuigi pean mainima, et see on üpris harjumatu, uus ja võõras veel minu jaoks

Kindlasti üheks suureks teguriks on mängu nautimise ja emotsiooni koha pealt (nii mängijale kui toetajale/passiivsele vaatajale) on see, kui palju publikut väljaku ääres on. Seltsis ikka segasem, sellepärast "kamp idioote" naudibki melu

See polnud mingi ülbitsemis- või lahmimispostitus, proovisin asja oma vaatevinklist selgitada.

Kommentaar

minu arvates on väga tore, kui isegi 4. liiga jalgpall huvitab mängijate sõpru/sõbrannasid/pereliikmeid nii palju, et need viitsivad end vedada isegi Suure-Jaanisse või Väimelasse või veel mõnda Tartust kaugemasse kohta. Samuti eeldab välismängudel käimine, et selleks on vaja kaineid autojuhte (ainult Liverpooli mängul käidi suure bussiga), mistõttu ei saa üldistada, nagu raiuksid kõik fännid ringi, õllepudel näpus, ja lällutaksid konstantselt.

Kui väita, et mõne teise meeskonna fännidel on targemat teha, kui oma sõpru toetada, siis ei ole sellele mõtet vastu vaielda, sest igal inimesel on oma prioriteedid. Paljude Welco fännide jaoks on prioriteediks toetada oma sõpru ja ohverdada muude ratsionaalsete tegevuste asemel fännamise jaoks 2 tundi igal pühapäeval. Ei saa väita, et see oleks mahavisatud aeg.

Mulle meeldis Roman10-e mõttekäik selle kohta, et mängijad väljakul peaksid suutma keskenduda mängule, mitte kuulama fännide "möla". Jah, kui karjutakse midagi roppu või vihjatakse kellegi emale vms, siis see on tõepoolest nõme, aga olles ise viibinud vähemalt 80% welco mängudel, julgen väita, et meie sats midagi sellist ei karju juba kas või seetõttu, et meie fännklubisse kuuluvad ka mängijate vanemad ning samuti leidub nooremaid inimesi, kelle kuuldes mõistusega inimesed ei kisa "pu*si" vms.

Ilmselt ei muuda mu postitus nagunii kellegi arvamust, sest ei saa eeldada, et mõni teine meeskond hüppaks rõõmust lakke Welco fännide peale, aga mina ei usu, et me oleksime oma fänlusega läinud üle hea maitse piiri. Kui meie üsna soft'id hüüded "õlipatsprill" või "naised platsilt koju" on kedagi südame põhjani haavanud, siis julgen oletada, et sellel inimesel on ka muudes eluvaldkondades raske, kui teda hakatakse kritiseerima. Lihtsaim variant oleks endale veidike paksem nahk kasvata

Kommentaar

tere

keegi oskab öelda kuna welco ja liverpooli mäng toimub

tahaks sõpradega kaasa elama minna ka 4 liiga hiiu vahel
            hahaha

Kommentaar

Algselt postitas figo90 Vaata postitust
              keegi oskab öelda kuna welco ja liverpooli mäng toimub

tahaks sõpradega kaasa elama minna ka 4 liiga hiiu vahel
              hahaha
              JK Welco Elekter-
              JK Liverpool Pub 26.09 12:00 Annelinn!

Kommentaar

SK Tääksi - Navi Vutiselts 1-3
                FC Aspen - Rolling Doors 2-4
                Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 0-2
                JK Welco Elekter - Tartu Quattromed 5-0
                Tartu SK 10 Premium II - JK Tartu Löök 2-1

Kommentaar

SK Tääksi - Navi Vutiselts 2-0 tääksi üllatab ja lööb mõlemad võimaluse ära
                  FC Aspen - Rolling Doors 2-0 Aspen saab mehed kokku ja võtab kodus ära
                  Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 3:3 viimasel minutil Otepää viigistab
                  JK Welco Elekter - Tartu Quattromed 1:3 Welco läheb mütsiga lööma ja see karistatakse kohe ka ära
                  Tartu SK 10 Premium II - JK Tartu Löök 1:2 Toomperele tehakse enne mängu ipponile vääriline heide ja sk 10 vaimse isa puudumisel võtab Löök oma

Kommentaar

Hea on tõdeda uusi IV liiga lõunatsooni vanasõnasid nagu:

*Ennustus ei hüüa tulles
                    *Ennustades kasvab huumorimeel
                    *Nagu ennustaja lõunatsooni IV liiga mänge nii IV liiga lõunatsoon ennustajale

Igatahes sport võidab, vaatamata sellele milliseks ka mänguseisud ei kujune.

Kommentaar

Toompere hooaeg on läbi nii et te ei pea ipponi tegijat otsima hakkama (ma pea aegu et hakkasin juba kartma )

Tartu SK 10 Premium II - JK Tartu Löök 1:2 Toomperele tehakse enne mängu ipponile vääriline heide ja sk 10 vaimse isa puudumisel võtab Löök oma
                      __________________[/QUOTE]

Kommentaar

Algselt postitas Navi Vaata postitust
                        Hea on tõdeda uusi IV liiga lõunatsooni vanasõnasid nagu:

*Ennustus ei hüüa tulles
                        *Ennustades kasvab huumorimeel
                        *Nagu ennustaja lõunatsooni IV liiga mänge nii IV liiga lõunatsoon ennustajale

Igatahes sport võidab, vaatamata sellele milliseks ka mänguseisud ei kujune.
                        ja hoopealt tuli üks veel

"kes peale mängu julgeb kellelegi midagi etteheita, see saab kahe lehekülje jagu sõimu kaela! "
                        sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Nimi ja amet ei riku meest kui sa pole just jalgpalli kohtunik
                          JK Tartu Löök

Kommentaar

SK Tääksi - Navi Vutiselts 5:0
                            FC Aspen - Rolling Doors 2:1
                            Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 1:2
                            JK Welco Elekter - Tartu Quattromed 4:0
                            Tartu SK 10 Premium II - JK Tartu Löök 2:1

Kommentaar

Algselt postitas iminsee Vaata postitust
                              Nimi ja amet ei riku meest kui sa pole just jalgpalli kohtunik
                              tundub, et jalgpalli kohtunikuks hakkamisega on enamusega sama lugu mis politseinikega
                              lapsepõlve traumad ja oskamatus väljakul
                              sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

SK Tääksi - Navi Vutiselts 1:1 (või miks mitte 3:3)
                                mõnus mäng tõotab tulla - vooru põnevaim. võimalusel vaataks seda kindlasti.

FC Aspen - Rolling Doors 1:2
                                Loodame, et aspen saab mingigi satsi kokku!

Tõrva FC Warrior - FC Otepää II 2:0
                                (nuh, otepää, pange ära ikka üks, et ma eksiks)

JK Welco Elekter - Tartu Quattromed XX
                                (alahindama ei lähe me quattromedi juba mitmel heal ja halval põhjusel )

Tartu SK 10 Premium II - JK Tartu Löök 3:2
                                Kui premium peab just sisu näitamise poolest vastu ja keskenduvad mängule, mitte muule, siis teevad ära. Löök nahaalne tiim ja võib muidugi oma võtta ja vastased
                                seljatada Usun, et löök läheb juhtima, vaatab mis outcame tuleb

edu kõigile!

Kommentaar

Working...
                                X