Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jep, on.

Kommentaar

FFS, davai Martinhod ja jutud..kuidas te selle nüüd ära suutsite käkkida? =/

Kommentaar

Kolmas koht viib aint üleminekumängule
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Kolmas koht viib aint üleminekumängule
          Kui united kaotab tõrvale ja aspenile siis ei ole yleminekumänge...
          http://www.skimavere.com

Kommentaar

Algselt postitas umbadapopp
            No oli 4 põhimeest puudu ja lasime lollakad väravad ära lüüa endale, ei saaks öelda, et Tääksi oleks väga üle olnud...
            Ma ei tea kas võtta seda vabandusena... Sest tääksi väravas mängis täna keskkaitsja. Kaitses poolkaitsja .. Ja mitmed varumehed.. Nii et ju oli,meil õnne.. Edu..
            http://www.skimavere.com

Kommentaar

Võru JK II - FC Aspen 6:3

Kommentaar

Ma ei püüa välja vabandada ega midagi, me olime pasad, sest väljakutingimused ei lubanud maast söötu mängida, aga mõlemale meeskonnal on see võrdne tingimus, tublid olite.
                Ma mängisin Otepää väravas, pole väravavaht ja olen samuti kaitsemängija, ja mõlemad keskkaitsjad olid puudu. I poolaeg mängis samuti kesktormaja keskkaitses ja ründaja, kes on on 7me mänguga 12 väravat löönud, oli ka puudu.

Teile oli see võit ilmselt siis olulisem kui meile.. kui me oleks 3ndaks tulnud, oleks me paar mängu rohkem saanud mängida, III liigasse ei oleks nagunii saanud tõusta, esindusmeeskond on ees.

Algselt postitas enzzo Vaata postitust
                Ma ei tea kas võtta seda vabandusena... Sest tääksi väravas mängis täna keskkaitsja. Kaitses poolkaitsja .. Ja mitmed varumehed.. Nii et ju oli,meil õnne.. Edu..

Kommentaar

No oli 4 põhimeest puudu ja lasime lollakad väravad ära lüüa endale, ei saaks öelda, et Tääksi oleks väga üle olnud...
                  Julgen väita ,et seekord Tääksi ikka oli üle....ja Otepääl vedas ,et seis jäi 3:0 mitte suurem,sest koduvõistkonnal oli võimalusi kuhjaga...Või väidate vastupidist?...Mitu pealelööki saite?

Kommentaar

4 põhimeest puudust, siis minu arvates näitab juba see tiimi nõrkust... Tugevam võttis oma.

Kommentaar

Hooaja kokkuvõttes:
                      FC Otepää II - Tartu Quattromed 6-5
                      FC Otepää II - SK Tääksi 4-4
                      FC Otepää II - Suure-Jaani United 5-6
                      FC Otepää II - Tõrva FC Warrior ?
                      FC Otepää II - Võru JK II 8-7
                      FC Otepää II - JK Tartu Löök 6-5
                      FC Otepää II - FC Aspen 2-1
                      FC Otepää II - Põlva FC Lootos 6-1

See näitab, seda et me pole tõesti kuigi stabiilne sats olnud ja oleme vahel mõttetuid mänge kaotanud, aga kui meeskond on korralikult koos olnud, siis on üsna kindel võit võetud. Ja ei saa kurta vaadates kahemängulist kokkuvõtet, et aind 1 kaotus ja 1 viik, muidugi Tõrva on veel ees.

Kommentaar

Algselt postitas Bailaa Vaata postitust
                        Hooaja kokkuvõttes:
                        FC Otepää II - Tartu Quattromed 6-5
                        FC Otepää II - SK Tääksi 4-4
                        FC Otepää II - Suure-Jaani United 5-6
                        FC Otepää II - Tõrva FC Warrior ?
                        FC Otepää II - Võru JK II 8-7
                        FC Otepää II - JK Tartu Löök 6-5
                        FC Otepää II - FC Aspen 2-1
                        FC Otepää II - Põlva FC Lootos 6-1

See näitab, seda et me pole tõesti kuigi stabiilne sats olnud ja oleme vahel mõttetuid mänge kaotanud, aga kui meeskond on korralikult koos olnud, siis on üsna kindel võit võetud. Ja ei saa kurta vaadates kahemängulist kokkuvõtet, et aind 1 kaotus ja 1 viik, muidugi Tõrva on veel ees.
                        4 liigas usun ma, et on paljud tiimid pmst võrdsed. Enamik kordi just loebki see, kuidas saadakse meeskond kokku...

Kommentaar

Löök võitis kaks null kui teil vaja teada
                          JK Tartu Löök

Kommentaar

Tõrva 3: 0 SJ
                            Tõrva teenis võidu ilusa mänguga. Suure-Jaani ei suutnud isegi väravat ohustada... Hetkel pigem väärib tõrva 3ndat kohta, kui meie.

Kommentaar

Nonii..kui sellel nädalal panime lootused Otepää kuttide peale, et nad meile 3. liiga võimalust annaksid, siis tuleval nädalal peab Aspeni meeskonnalt mehetegusid ootama. Ärge nüüd alt vedage kutid

Kommentaar

Algselt postitas Feljonks Vaata postitust
                                Nonii..kui sellel nädalal panime lootused Otepää kuttide peale, et nad meile 3. liiga võimalust annaksid, siis tuleval nädalal peab Aspeni meeskonnalt mehetegusid ootama. Ärge nüüd alt vedage kutid
                                Peate, siis Aspenile kaasa elama tulema.

Kommentaar

Working...
                                X