Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kohtunik ja kohtunik...Ma ei saa aru, miks pole kohtunikud siia foorumisse teinud teemat "Naljakamad mängijad". Mida te tuututate....Vaadake ennast kõrvalt pakspersed....Kui tahate paremaid kohtunike, tehke trenni ja mängige kõrgemas liigas. Punt koomikuid liigub väljakul ringi ja arvustab kohtunike....naljavennad. Vaadake miuksed te ise välja näete....valdav osa üle kaalulised, sea nägudega ja ilma kriitikameeleta...Selles ei ole kohtunik süüdi...Küsige parem ema/isa käest mis valesti läks

Kommentaar

küsimus siis selline et kas esinduse ja duubli meeskonna eest tohib mängida samal päeval??

Kommentaar

Algselt postitas jam Vaata postitust
        küsimus siis selline et kas esinduse ja duubli meeskonna eest tohib mängida samal päeval??

Miks ei peaks tohtima?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

no ma ei arvagi seda .lihtsal olen kuulnud erinevaid versioone aga ei leia ka infot selle kohta jalgpalli liidust.

Kommentaar

Pead ma küll panti ei pane, aga minu arvates tohib küll.

Kui viitsimist, siis otsi ise- http://jalgpall.ee/documents.php
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

pead ei anna aga minu arust ei tohi, sest 48 tundi pole möödas ja ei saa teada kaartide seisu nt kas said eelmine mäng punase jne. võin eksida, huupi pakkusin

Kommentaar

5. voor

SK Imavere Forss - FC Pubi Trehv 0:0 - niisama
                Võru JK II - Vändra JK Vaprus II 7:2 - Võrukate duubel tundub olevat palju tugevam.
                Tartu JK Tammeka III - JK Welco Elekter II 2:6 - Noored mängumehed ei saa mitte kuidagi Welcole vastu.
                Viljandi JK Tulevik Vanakesed - Tartu Quattromed 3:2 - Viljandi ehk võidab kodus.
                FC Aspen - JK Tartu Löök 1:5 - Löök on selle hooaja I koha favoriit, Aspen ei tohiks olla eriliseks komistuskiviks.
                Tõrva FC Warrior - Tartu Ülikool Fauna 4:1 - Väga raske mäng, mida ennustada. Äkki Tõrvakad kodus tugevamad.

Kommentaar

2. Vändra JK Vaprus II - Viljandi JK Tulevik Vanakesed 0:0 (0:0)
                  Kohtunik: Jaan Saal

2. FC Pubi Trehv - Tõrva FC Warrior 7:1 (4:1)
                  Kohtunik: Alik Säde

2. Tartu Quattromed II - FC Aspen 3:1 (1:0)
                  Kohtunik: Paul-Matis Türnpuu

3. Tartu Ülikool Fauna - Võru JK II 2:1 (1:1)
                  Kohtunik: Marko Liiva

Palju pealtvaatajaid oli?

Kommentaar

Algselt postitas umbadapopp
                    Tahaks väita, et ma kindlasti panin pealtvaatajate arvu paberile, aga netiversiooni ei pannud, aga kuna mul tõestust ei ole, siis publikut oli alguses umbes 5 ja lõpus 30, keskmiseks võtame 15. Saad sa protokollide paberversioonidele Jalkaliidus ligi või pean ise hakkama enda süütust tõestama?
                    Ma ei ole JL-ga seotud.
                    Kena oleks kui kohtunik või keegi teine asjassepuutuv näeb JL protokollis viga, siis võiks neid teavitada.

Kommentaar

SK Imavere Forss - FC Pubi Trehv 0:4 Imavere aeglased kaitsjad jäävad ilmselt Trehvi ründajatega jänni
                      Võru JK II - Vändra JK Vaprus II 6:0 Võru on kodus päris tugev, Vändra kaitseliin mitte ka kõige tugevam
                      Tartu JK Tammeka III - JK Welco Elekter II 1:4 Tammeka mängjad peavad veel ootama oma esimisesi punkte
                      Viljandi JK Tulevik Vanakesed - Tartu Quattromed 2:1 Quattromedi ja Viljandi sisselastud väravate hulk on päris erinev. Võit Viljandile. Samas, kunagi nad peavad mõne värava sisse ka laskma.
                      FC Aspen - JK Tartu Löök 1:3 Aspen on kodus tubli, kuid ilmselt Löök võtab oma.
                      Tõrva FC Warrior - Tartu Ülikool Fauna 5:1 Loodame, et koduseinad meid aitavad..

Kommentaar

SK Imavere Forss-FC Pubi Trehv 04.05 19:00 Pubi trehv on kindlast parem ja võtab 3 punkti ära 1:4
                        Võru JK II-Vändra JK Vaprus II 05.05 12:00 mõlemad on head võistkonnad aga ma usun et võru võtab siit raske 3:2 võidu
                        Tartu JK Tammeka III -JK Welco Elekter II 05.05 12:00 tammekal pole lootustki 0:4
                        Viljandi JK Tulevik Vanakesed-Tartu Quattromed II 05.05 14:00 Viljandi annab kodus raske vastupanu aga sellest jääb väheks! 1:2 quatromedile
                        FC Aspen-JK Tartu Löök 06.05 12:00 No Aspen on ebameeldiv vastane ja punnitab kuis jaksab aga löök paneb oma maksma ja lüüakse neile 5 kolli! 2:5 löögile
                        Tõrva FC Warrior-Tartu Ülikool Fauna 06.05 12:00 tõrva kodus hea aga faunal rohkem kogemust 2:3

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Ma ei ole JL-ga seotud.
                          Kena oleks kui kohtunik või keegi teine asjassepuutuv näeb JL protokollis viga, siis võiks neid teavitada.
                          Kirjuta ise, kui see sind nii väga häirib.

Kommentaar

SK Imavere Forss-FC Pubi Trehv 0:3
                            Võru JK II-Vändra JK Vaprus II 3:1
                            Tartu JK Tammeka III -JK Welco Elekter II 1:1
                            Viljandi JK Tulevik Vanakesed-Tartu Quattromed II 2:0
                            FC Aspen-JK Tartu Löök 06.05 2:3
                            Tõrva FC Warrior-Tartu Ülikool Fauna 1:2

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Kirjuta ise, kui see sind nii väga häirib.
                              Kas Sind ennast vead ei häiri?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Kas Sind ennast vead ei häiri?
                                Ausalt vastates- ei häiri.
                                Häirivad muud vead protokollis, kui olen midagi sellist leidnud, siis olen ka urmarit teavitanud.

Kommentaar

Working...
                                X