Algselt postitas Andres.
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2012
Collapse
X
-
Kallis kaasmängija. Eriti naljakas on see lugu,et pooled Tarva mängijad on suuremad, kui sa ise, võibolla mitte küll sama vanad, kuid sellegi poolest sa ei saa väita,et me nõrgukesed oleme. Nagu näha siis päris paljud mängijad ei saa kiiruse ega kehaga vastu. Miks üldse siis algatad teema, nagu oleksime nõrgemad? Igastähes mängust.
Mäng läks aia taha, kuna nii mõndagi põhimeest polnud kohal, lõpuks jäime ühega vähemusse ning ka oskus, mida veel pole nii palju, vedas alt.
Suema mängijad olid vaimselt ja füüsiliselt paremad, kui meie .... selle mängu ajal.
Oli kindlasti üks raske mäng hooaja lõpus, loodetavasti read paranevad ning muutuvad paremaks järgmiseks hooajaks ja juba siis ehk suudame pakkuda revansi.
Kommentaar
-
Kurb, et leidub nii piiratud mõttemaailmaga inimesi, kes arvab, et jalgpallioskus kõige vähematki määrab inimese juures. Me (pokkeriprod) kujutame vägagi hästi ette, kus me vutipüramiidis asume, ei pea end sugugi paremaks, aga see ei pea takistama meil mängust rõõmu tunda.
Orre, näha on, et sa oled miinimumpalka teeniv ilma elu, eesmärkide ja hobideta luuser, kes peab enesehinnangu tõstmiseks foorumis anonüümselt teisi maha tegema. Mis sulle ikka öelda, jätka samas vaimus.
Kommentaar
-
Kas panid jälle enda arust ära? Miks sul on vajadus täiesti võõrastele inimestele ära panna?
Kas arvad, et IV liiga tagumise otsa klubi mängijad ei saa mängust rõõmu tunda, kuna nendest leidub paremaid mängijaid, kes saavutavad paremaid tulemusi? Selle loogika alusel ei saa Eesti meistriliiga tipudki mängust rõõmu tunda, ka neist on paremaid mängijaid. Kurat, ka Liverpooli ja Tottenhami mängijad peaksid sinu loogika järgi kurbusesse surema, sest ka neist on paremaid mängijaid olemas. Võttes arvesse, et sa oled eestlane, järelikult sa maailma top 10 mängija seas ei ole, peaksid sa ise ka endast si.a välja stressama, kuna oled pa.k jalgpallur. Järgmine kord, kui püüad kuidagi ära panna, püüa mitte ennast häbistada.
Fyi, on vägagi võimalik rõõmu tunda ka niisama sportimisest, realistlike ootuste seadmisest ja nende täitmisest.
Kommentaar
-
.....Algselt postitas muruntau Vaata postitustKas panid jälle enda arust ära? Miks sul on vajadus täiesti võõrastele inimestele ära panna?
Algselt postitas muruntau Vaata postitustOrre, näha on, et sa oled miinimumpalka teeniv ilma elu, eesmärkide ja hobideta luuser, kes peab enesehinnangu tõstmiseks foorumis anonüümselt teisi maha tegema. Mis sulle ikka öelda, jätka samas vaimus.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Oleks pidanud aimama, et tegu on teie mängijaga. Hästi panete, ise saite 1 punni rohkem, väravate vahe on 26 võrra kehvem ja suures miinuses, ning te olete meist nii palju paremad?
Reaalsustaju töötab [ ]
Mis minu võimalikku mahategemisse kasutajja orre aadressil puutub, siis imo tegelikkuse küllaltki loomutruu kirjeldamine ei lähe mahategemise alla ja minu kasutajat ei ole minu isikuga kuigi raske seostada. Vihje minu anonüümsusele seega ei päde.
Kommentaar
-
Muru, sa oled juba suur inimene aga nutad siin tesit päeva nagu väike plika.Algselt postitas muruntau Vaata postitustOleks pidanud aimama, et tegu on teie mängijaga. Hästi panete, ise saite 1 punni rohkem, väravate vahe on 26 võrra kehvem ja suures miinuses, ning te olete meist nii palju paremad?
Reaalsustaju töötab [ ]
Mis minu võimalikku mahategemisse kasutajja orre aadressil puutub, siis imo tegelikkuse küllaltki loomutruu kirjeldamine ei lähe mahategemise alla ja minu kasutajat ei ole minu isikuga kuigi raske seostada. Vihje minu anonüümsusele seega ei päde.
Teisi süüdistada halvustamises on ikka päris kohatu, arvestades teiei juhtivaid liikmeid ja hüüdlauseid nii mängu ajal enne ja pärast mänge.
Ja kui võrrelda Suemat ja Pokkeriprod on ikka kaks eriasja. Esiteks tee omale faktid selgeks, 2 punni jäi vahe. Teiseks väravatevahe pole küll kriteerium mis määraks tabelis esmalt koha tabelis, nendeks on ikka punktid.
Teiseks rünnata on alati raskem kui kaitses istuda ja pikka taguda. Eks suema siis ongi natuke oma mängustiili muutnud ja ka esimesed triibulised sellega saanud, kuid siit saab ainult paremaks minna.
Viimaseks paukuda on naljakas kui teie suursaavutus oli sügisringi umbkaitse najal sooritatud hädine 1:1 viik.
Lõppude lõpuks saage mängumeesteks ja ärge söötke 2 meetri pealt 3 meetrit mööda ja siis hakkake paukuma, et kes on õige mees ja kes pole.
Kommentaar
-
Teil neid madalaubalasi seal Suemas ikka leidub. Mõne mängija sõnavõttude tõttu tervet meeskonda negatiivselt üldistada pole mõtet, kuid siiski. Kaks punkti teenisite see hooaeg meist rohkem, kuid jube heal arvamusel olete endast. Müür, selliste inimestega ei olegi mõtet vaielda.
Järgmiste mängudeni!
Kommentaar
-
Mida ma siis ennist ütlesin? Palli hallates on alati raskem väraviad lüüa kui umbkaitsest pikka pannes kiirele ründajale lootes.Algselt postitas muruntau Vaata postitustJalkaliidu objektiivsete numbrite järgi pole te jalgpallis isegi meie kaitsjatega ründamises võrreldavad ja ka foorumis ründamises jääte alla, kui juba niimoodi pool võistkonda siin kokku kamandatud on.
Olge tublid!
Kui sind harida jalgpallis on sama raske ülesanne kui mind pokkerit mängima panna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar