320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga IDA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #76
    Rada - Levadia III
    Poolaeg 1:1, mängu lõpuks jäi seis 1:2.
    Teisel poolajal käis pall Levadia värava latis ning järgmises situatsioonis vastu kaitsja kätt kuid kohtunikud ei reageerinud.
    Meile löödi värav pärast 5-10min hiljem penaltist, kus pall oli juba üle otsajoone ning siis tehti kastis viga. Oleks pidanud tulema nurgalöök aga kohtunik otsustas seekord u. 15 meetri pealt, et pall oli sees ja oli tõsine viga ning määras penalti. Väravaht küll tõrjus aga järel situatsioonis löödi ikkagi pall sisse.

    Kommentaar


      #77
      Maccabi - Rada
      Poolaeg 0:1, mängu lõpuks jäi seis 0:5.
      Teisel poolajal Maccabi mehed vist väsisid liiga ära. Radal jäi seevastu palju momente kasutamata.
      Mängus oli üks ebameeldiv olukord ka, kus peale Rada mängja viga vastasele anti vile ning peale vile andmist lõi Maccabi mees jalaga Meie mängijat. Kohtunik nägi seda olukorda selgelt pealt kuid andis kollase, mis on ilmselgelt liiga vähe sellise olukorra eest.
      Igasugune situatsiooni väline ja veel vägivaldne käitumine peaks olema otse punane aga seekord siis sedasi...

      Kommentaar


        #78
        Seisud hakkavad järjest suuremaks siin liigas minema.
        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          #79
          FCF Järva-Jaani SK - Ambla vallameeskond 5:1 (1-1)

          Kommentaar


            #80
            Rada - Rakvere II
            Mäng algas sellega, et kohtunike brigaad hilines ca. 15min.
            Peale avavilet mängiti kui võrdne võrdsega kuid samm sammult hakkas mängu kontrollima Rada. Peale esimest väravat oli mäng veel suhteliselt võrdne kuid peale 2:0 seisu tundus, et Rakvere poisid lõid käega. Enamasti kõigutas Rakvere tagaliinides palli ja proovis diagonaalidega ründajaid leida kuid seekord neil see ei õnnestunud.
            Radal seevastu õnnestusid mitmed kontrarünnakud ning mängu lõppedes oligi seisuks juba 6:1.

            Kommentaar


              #81
              Rada - Jõhvi Lokomotiiv
              Mängu kontrollis pigem Lokomotiiv ja Rada üritas kontrate peale rõhuda. Seekord kummalgi oma mängu peale suruda ei õnnestunudki. Kohtunike brigaad tegi paar väga huvitavat otsust nii külje autide kui ka värava/nurgalöökidega mõlemale poole. Samuti jäeti mitmed vead vilistamata. Ainukesed kaardid tulid kohtunikuga rääkimise eest.
              Mängu lõpus jäi Rada eriti tugeva surve alla kuid õnneks suudeti taga null hoida ja võtta viigipunkt.

              Kommentaar


                #82
                Balteco on siis kasutanud JK Loo-st mängijat, kuid minu teada(endal kogemused olemas) nn erinevad klubid(olles samal ajal üksteise duublid) ei tohi kasutada kõrgemast liigasse registreeritud mängijat.

                Kommentaar


                  #83
                  Kui kõrgemal mängiv klubi ei ole sama nimega siis ei tohi kasutada jah ülevalt poolt mängijaid...
                  Eks näis mis saab sellest.

                  Algselt postitas PraS Vaata postitust
                  Balteco on siis kasutanud JK Loo-st mängijat, kuid minu teada(endal kogemused olemas) nn erinevad klubid(olles samal ajal üksteise duublid) ei tohi kasutada kõrgemast liigasse registreeritud mängijat.

                  http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...II.E&year=2013

                  Kommentaar


                    #84
                    Algselt postitas KristoV Vaata postitust
                    Kui kõrgemal mängiv klubi ei ole sama nimega siis ei tohi kasutada jah ülevalt poolt mängijaid...
                    Eks näis mis saab sellest.
                    Ei peagi sama nimi olema, loeb ka on nn üks klubi või mitte.

                    Kommentaar


                      #85
                      Mis Rakveres juhtus? et 5:- kaotus? vale mängija kasutamine?

                      Kommentaar


                        #86
                        Algselt postitas joonas14 Vaata postitust
                        Mis Rakveres juhtus? et 5:- kaotus? vale mängija kasutamine?
                        Sihuke kurioosum, et vastased tulid 8 mehega. Esimene poolaeg jäi 5:0, siis vaheajal leidsid nad, et neil 1-2 mängumeest veel vigased ja minut pärast teise poolaja algust lõpetati mäng vastaste vähesuse tõttu.

                        Kommentaar


                          #87
                          Ütleks selle peale, et päris mage käitumine Jõhvi poolt...

                          Kommentaar


                            #88
                            Algselt postitas KristoV Vaata postitust
                            Ütleks selle peale, et päris mage käitumine Jõhvi poolt...
                            Noorteklassides tehakse seda tihti, et mitte trahvi maksta. Sellises seisus ei anna see mäng kummalegi poole absoluutselt mitte midagi ju.

                            Kommentaar


                              #89
                              Täna oli mäng Kasaksad - Rada.
                              Rada läks kiirelt 0:1 juhtima ning peagi löödi Meile vastu ja poolajale mindi seisult 1:1.
                              Mäng nii ka lõppes.

                              Meile löödud väravast nii palju, et Kasakate mees oli suluseisus (mida fikseeris ka äärekohtunik) kuid kuna pall läks Meie mehe rikošetist/põrkest ei lugenud kohtunik suluseisu ära ja nii ta löödigi. Tekkis äge diskussioon, kus kohtunik raius oma ja Meie rõhusime reeglile Number 11-le. See ütleb suluseisu kohta, et “kasu saamine olemisest sellel positsioonil” tähendab palli mängimist, mis põrkab tagasi postist, põikpuust või ka vastasest, asudes eelnevalt suluseisu positsioonil. Kahjuks kohtunik seda ei uskunud.

                              Kommentaar


                                #90
                                FCF Järva-Jaani SK - Kiviõli FC Irbis II 6:2 (2:2)

                                Jaani mängis palli lahti ning viiv hiljem suunas Raido Vespere palli ette, mida noolis ründesse spurtinud Marko Mitt. Kiviõli puurilukk jõudis selleni varem ning sellega oli olukord päästetud. Vastaste tipuründaja Andrei Nazarov võttis palli vahelt ning andis madala tsenderduse värava ette, kus nende kahjuks polnud keegi omadest selleni küündimas. Kuigi kodumeeskond oli väheke aktiivsemaks osapooleks ja üritati rohkem, tuli Ida-Virumaa klubi poolt üks ohtlik löök, kui Roman Andrejev kasti piirimailt vabalt löögile pääses - Jaani puurilukk oli siiski oma ülesannete kõrgusel ning lükkas palli üle lati.

                                31. mänguminutil anti kaitseliini taha pall Andrejevile, kes momendi realiseeris ja sellega omad juhtima viis. Kodumeeskond protestis emotsionaalselt suluseisule ning mängukohtunik läkski äärekohtunikuga vestlema - mõningase arutelu järel oli otsus siiski selline, et värav oli reeglitepärane ja seis 0:1 Kiviõlile. Viis minutit hiljem andis J-J mängumees pika tsenderduse kasti, mille suunas oma väravasse Sergei Šišov. Emotsioonid olid päris üles köetud, just seoses kohtunike otsustega.

                                Võõrustajate kapten Arto Saar kutsuti kohtuniku poolt teist korda kergele vestlusele, mille käigus mängumees palus kohtunikel ühine joon leida - ühe puhul ei või käed vastasel küljes olla, teise puhul võib. Lisaks veel antud mängus möödunud intsidendid, kus kodumeeskonna kahjuks vile mitmel korral vaikis, kui vastaste käsi kodumeeskonna mängija kõris ära käis nt. 40. minutil edestas Aleksei Sedov kaitsjaid ja tõstis palli väravavahist üle - 1:2, taas ida-virukad ees. Üksikud minutid hiljem, tehti Vespere vastu karistusala joonel viga ja sealt edasi antud palli lõi järgmine jaanikas posti kõrvalt sisse, kuid seis polnud siiski veel 2:2, kuna vilemees fikseeris eelnevas olukorras vea ja otsustas, et see oli tehtud kastis sees, seega penalti võõrustajatele. Lööma asus Taavi Idavain, kes madalalt end tugevalt mänguvahendi paremale nurka vajutas. Kiviõli kindamees aimas küll suuna, ent ei küündinud pallini.

                                Teise poolaja alguses ei lasknud kodumeeskond initsiatiivi käest ja pigem oli õhus nende juhtvärav. 62. minutil üritas külaliste kapten Oleg Zabelin penaltit välja meelitada, kui vaimustava kaarega Jaani karistusalas siruli lendas - kohtunik ei halastanud ning mängija nägi simuleerimise eest kollast kaarti. Seitse minutit hiljem andis Elgar Kõll keskjoone lähistelt trahvilöögi kasti, kus Saar võttis palli ilusti omaks ja seejärel lajatas raamide vahele - 3:2! Oli Idavain lähedal ka oma teisele, kuid tugev pealöök lendas napilt mööda ning pealtnäha ohutu madala löögi suutis vastaste puurilukk hädavaevu üle otsajoone lükata.

                                Kui esimesel poolajal pidi kodumeeskonna puurilukk head pareerimise oskust näitama, siis teisel kolmveerandtunnil oldi rollid ära vahetatud - kodumeeskond pandi korraliku rünnakutelaviini saatel sellise surve vastastele peale, et kuidagi poleks saanud öelda, et seisu poolest vaid minimaalselt võõrustajad juhivad. See sai peagi murtud, kui 75. minutil Marko Mitt nurgalöögist tulnud palli maksimum paarilt meetrilt väravasse suunas. Vespere sooritas kohtumise jooksul juba teist korda käärlöögi, mis väravavahi poolt tõrjuti üle lati. Seejärel ei suutnud nurgalöögist tulnud palli eesposti juures seisnud kiviõlikas korralikult klaarida ja Vespere ise äsas nahkkera võrku - 5:2!

                                Kiviõli polnud küll enam sama terav, kui varem, kuid löögile sai nemadki ja korra lülitus vasakkaitsjagi rünnakule ja lajatas löögi suunaga lati alla, ent puurilukk püüdis. 87. minutil leidis Ragnar Lusmägi mõõdetud sööduga kastis vahetusest sekkunud Janno Roosioja, kes resultatiivse pealöögiga lõppseisu vormistas. Antud situatsioonis tundus Kiviõli väravavaht väheke passiivselt tegutsevat, kuid mis seal enam ikka, kaotus oli juba niigi selge tolleks hetkeks. Viimasel, kolmandal lisaminutil andis kohtunik kollase kaardi ka kodumeeskonna mängijale ja sarnaselt mängu esimesele, ka seda simuleerimise eest, kui nägi kahevõitluses kukkunud Ragnari puhul näitlemist.

                                Pealelöögid: 25:11
                                Neist väravale: 14:6
                                Nurgalöögid: 9:2
                                Suluseisud: 1:5
                                Vead: 17:13

                                Kommentaar

                                Working...
                                X