320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vergi kaluritepäeva jalgpalliturniir

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vergi kaluritepäeva jalgpalliturniir

    Vergi kaluritepäeva peol on pikad traditsioonid, olenevalt ajastust ja korraldajatest on sel pidupäeval olnud erinevaid formaate.

    Alates 2004. aastast korraldab Kaluritepäeva MTÜ Vergiranna Selts. Seltsi eesmärgiks on hoida elus seda traditsiooni, pakkuda oma küla ja ümbruskonna inimestele lõbusat meelelahutust, kutsuda külla vanu ja tekitada uusi Vergi-fänne. Läbi aastate on sportlik tegevus olnud Kaluritepäeva lahutamatuks osaks.

    Alates 1992 peetakse küla keskuses muruväljakul (heatasemeline heinamaa) jalgpallilahinguid, kus osalejaid ümbruskonna küladest ja kaugemaltki. Viimastel aastatel on korraldatud jalgpallimatše ka lastele.

    Lisaks tõsisele andmisele jalkamurul, higistatakse võidu ja karikate nimel ka ranna-volleplatsil.

    Paralleelselt spordiüritustega pakutakse seltsimaja hoovis toimuval laadal omavalmistatud kaupu- nii söögikraami, kui käsitööd. Seltsimajas on avatud puhvet, kus müüakse jooke, pannkooke, küpsetisi ja ülipopulaarset seltsi naiste keedetud kalasuppi.

    Meelelahutuseks oli näiteks möödunud aastal idamaiste võitluskunstide demo janäidistreening, esines kohalik lõõtspillimängija, avati fotonäitus, lastega pidas aardejahti Ilves Illimar, võrgukudumist õpetas kohalik kalur, sadamas näitasid oma oskuseid vabatahtlikud merepäästjad ja huvilised said minna merele piirivalvekaatriga. Õhtul tantsiti seltsmaja juures ansambli Ansambel pilli järgi. Päeva juhtis Lauri Otsman.

    Käesoleval aastal toimub Kaluritepäev 7. juulil. Päeva raames tähistame ka jalgpalliturniiri 20-ndat aastapäeva.

    Jalgpalliturniir ei allu EJL traditsioonilistele reeglitele.

    Päevakavas on kindlasti traditsioonilised rannavolle võistlus, laste jalgpall, aardejaht, laat. Planeerime teha taas fotonäituse, seekord teemal „Siis / Praegu“. Sel korral on kaluritepäeval ka väike alateema- kohalik pärimus, küla ajalugu. Eesmärgiks on esile tuua ja näidata seda, mida muidu tähelegi ei pane, rääkida oma küla lugu.

    Tahame korraldada veelgi lahedama Kaluritepäeva, kui eelmisel aastal!

    Infot üritusest ja võistkondade registreerimine:

    Liina Heinvere 56665081 volterli@hot.ee

    Facebookis: Vergiranna Selt



    #2
    Olen Vergis juba mõni aasta käinud. Mulle meeldib see külaõhkkond turniiri juures, ei ole tavapärast pinget (kuigi auhinnad on pingutamist väärt ) Mängude vahel saad ennast merre kasta, meri on kõigest mõnikümmend meetrit. Muuseas olen kuulnud, et tänavust turniiri tuleb vilistama ka paar Eesti endist koondislast. Alles pärast jalgpalli läheb korralikuks peoks, mistõttu olen ka iga aasta telkinud. Pealekauba lubab seekord väga kuuma nädalavahetust Soovitan kõigile tiim kokku ajada ja kohale tulla!

    Kommentaar


      #3
      Fc Pokkeriprod ilmuvad ka turniirile sellel aastal. Sooviks on ära võita kõik.

      Kommentaar


        #4
        Finaali penaltiseeria:

        Kommentaar


          #5
          Soov täitus ja turniir võideti.

          Lühike kokkuvõte finaali penaltide videoga on siin: http://www.pokkeriprod.com/2012/07/0...ne-suvelaager/

          Kommentaar


            #6
            Sel aastal jälle sama turna Kaluritepäeva raames toimumas. Pange 5+1 tiim kokku ning tulge 12. juuli hommikul kohale! Turniiri algus on kell 11. Kaluritepäeval on Vergis peale jalgpalli toimumas muudki põnevat. Info volterli@hot.ee või 56665081 Liina.
            10349946_759743200743047_7583055098662731258_n.jpg

            Kommentaar


              #7
              Mis esikolmik see aasta oli?

              Kommentaar

              Working...
              X