Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miks te arvate, et Lääne meeskonnad on vaimustatud ühisliigast Idaga ja vastupidi (kui Tallinna meeskonnad välja jätta)?
    Pigem siis juba lüüa Põhi Lääne ja Ida peale laiali Muidugi neid kes Läände satuvad ei kadesta.
    PraS, ainuüksi avaldusest pole mulle tundub kunagi kasuolnud. Argumendid on ilmselt tutvus või kõrgema liiga kohast ära ütlemine.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Olgem ausad EJL ei koti see püramiidi alumine osa karvavõrdki. Ütleme ausalt Rahvaliiga on pannud põntsu uute satside tekkele.

Kommentaar

Kuna tsoonid on loodud seni regionaalselt, siis lääne-ida ei ole üldse hea variant.
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

jah no loogilisem oleks:

1. lõuna
          2. ida-põhi
          3. lääs-põhi

või siis tõesti mängida 8-9 satsiga kolm ringi, mis ikka ei tundu väga õige...

Kommentaar

Kas keegi viitsib kõikide 4.liigade kooseisud siia üles riputada?

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                Ei saa ka EJL loogikast aru, lõuna tsooni pandi 12 meeskonda, aga Idas on 9, Läänes 8???

Miks siis Põhjasse meeskondi juurde ei panda, või siis lõunast uusi meeskondi Idasse või Läände juurde ei panda, et kõikjale võrdselt jaguks. Täielik komöödia.
                Ma arvan et küsimus on selles et Tallinna võistkonnad ei ole nõus sõitma Läände mängudele ja Lääne võistkonnad ei ole nõus iga mängu pärast sõitma Tallinnasse.

4 liiga lääne
                FC Haiba
                Taebla JK
                Paldiski SK Alexela
                Kärdla LM Dagöplast
                Vändra JK Vaprus II
                FC Toompea
                JK Pärnu- Jaagupi
                Paldiski FC Majak

Kas Viimsi või Suema oleks nõus siin osalema? Kui jah siis miks mitte pakkuda see välja.
                http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Tegelikuses pole ju 4 läänel häda midagi, ainult see Hiiumaa on "välismaa reis". Teised ju täitsa või enam-vähem Tallinn . Idaga veel paremad seisud, Tapa on ainult kaugem trip, samas 100 km hooaja jooksul on köki-möki. Ei saa hetkel sellest kiunust aru. eelmisel aastal sõitsite Narva ja ma ei tea veel kuhu ja keegi ei kiununud.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rein kaugustes ei ole asi, meeskondi on vähem kui mujal, liigad on ebaühtlaste meeskondade arvuga.

Kommentaar

No tere hommikust. Mis mõttes tallinlastel ei sobi sõita? Hiidlased-saarlased on "läänetsoonis" igal aastal mitu korda Tallinnasse/Harjumaale mängima sõitnud, rääkimata sellest, et iga välismäng on elamus, mis kestab terve päeva (keskmiselt 10 tundi).
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                        Rein kaugustes ei ole asi, meeskondi on vähem kui mujal, liigad on ebaühtlaste meeskondade arvuga.
                        Idas on tervelt 1 meeskond vähem, kui põhjas ja üks rohkem, kui läänes, OMG. Otsige siis meeskond, kelle duubel saate olla. Paremad pojad saavad seal koormust juurde.
                        Nii hull see asi ka nüüd pole. Ei saa hetkel sellest nutust aru. EJL pole süüdi, et 9 meeskonda jäi puudu ja 4 liigasid ei saanud kõiki 12 meeskonnalisteks teha.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          EJL pole süüdi, et 9 meeskonda jäi puudu ja 4 liigasid ei saanud kõiki 12 meeskonnalisteks teha.
                          Esiliiga B tekitamisega EJL ise põhjustaski selle olukorra, nii et see väide nüüd küll paika ei pea. Mitte, et ma kedagi süüdistaks.
                          Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Nii hull see asi ka nüüd pole. Ei saa hetkel sellest nutust aru. EJL pole süüdi, et 9 meeskonda jäi puudu ja 4 liigasid ei saanud kõiki 12 meeskonnalisteks teha.
                            rein, palju sa võtsid?

ejl pole süüdi, mis debiilne jutt ... esiliiga b-leveli idiootne leiutamine ongi ju selles jamas süüdi.. suur vahe on kas sul on 22 või 14-16 mängu hooaja kohta. osalustasu ju sama!?

minimaalne mängude arv, mille peaks ikkagi tagama oleks 20 imo. et seda ei tehta näitab kas ülimat küündimatust, hoolimatust, nahaalsust vms

palun ära kaitse ejl, see näib väga kohatu

igasuguseid lahendusi ju on... kuni selleni et tasandatakse kõik III-IV liigad 11 satsini vms.. praegune aga on nagu poolik töö, ulme!

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                              rein, palju sa võtsid?

ejl pole süüdi, mis debiilne jutt ... esiliiga b-leveli idiootne leiutamine ongi ju selles jamas süüdi.. suur vahe on kas sul on 22 või 14-16 mängu hooaja kohta. osalustasu ju sama!?

minimaalne mängude arv, mille peaks ikkagi tagama oleks 20 imo. et seda ei tehta näitab kas ülimat küündimatust, hoolimatust, nahaalsust vms

palun ära kaitse ejl, see näib väga kohatu

igasuguseid lahendusi ju on... kuni selleni et tasandatakse kõik III-IV liigad 11 satsini vms.. praegune aga on nagu poolik töö, ulme!
                              Selliseid sõnu nagu debiilne vms ei ole teise inimese suhtes õige kasutada. Austame teisi! Sa ju tahad et sind austataks. Ma enne küsisin aga vastust veel ei saanud: kas näiteks Viimsi on nõus näiteks 6 mänguks Tallinnast kaugemale sõitma? Kui jah siis tehke jalkaliidule ettepanek. Milles küsimus. Ma ei ole veel näinud et sellistele ettepanekutele ära öeldaks. Aga tõsiselt - kellegi debiiliks või idioodiks tembeldamine ei vii midagi edasi. Head vabariigi sünnipäeva!
                              http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Algselt postitas BlueSupport Vaata postitust
                                Selliseid sõnu nagu debiilne vms ei ole teise inimese suhtes õige kasutada. Austame teisi! Sa ju tahad et sind austataks. Ma enne küsisin aga vastust veel ei saanud: kas näiteks Viimsi on nõus näiteks 6 mänguks Tallinnast kaugemale sõitma? Kui jah siis tehke jalkaliidule ettepanek. Milles küsimus. Ma ei ole veel näinud et sellistele ettepanekutele ära öeldaks. Aga tõsiselt - kellegi debiiliks või idioodiks tembeldamine ei vii midagi edasi. Head vabariigi sünnipäeva!
                                ära erutu..

ejl pole süüdi = debiilne jutt

rein on ju muhe vana ikkagi

Kommentaar

Working...
                                X