Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga Põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Ja kui kohtunik ütleb, et ma uurin homme järele, ei oska otsest vastust 100% anda, siis on ju vaieldav olukord.., võib õigust nõuda, seda enam, et ma ei olnud sugugi esimene inimene, kes järgmisel päeval jalkaliidust selgitusi küsis antud vabalöögi kohta. Näiteks ka seda, kas meie vv oleks pidanud kaardi ka saama nn. käega mängu eest?
    väravavahile ei saa karistusalas käega mängu eest kaarti anda ükskõik millises situatsioonis ta seda teeb.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      väravavahile ei saa karistusalas käega mängu eest kaarti anda ükskõik millises situatsioonis ta seda teeb.
      thnx, aitäh sulle sõbrake, infi eest
      Kapten Trumm

Kommentaar

Kas ma saan õigesti aru, et sina olid selle mängu peakohtunik? Kui nii, siis enam subjektiivsemat eneseõigustamist pole võimalik välja mõelda... Nii nagu ma ütlesin peale mängu, siis selle juurde jään ma ka praegu surmkindlalt - enam puhtamat pennalt, mis meile kohe mängu alguses määramata jäi, pole olemas.
        Ja see avaldus ei ole subjektiivne?
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ah mis te tühja tülitsete, meil võeti ühes mängus kaitsje tõrje, mis jõudis väravavahi kätte, tagasisööduks. Elame ikka edasi.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
            Täpsustaks veel, et sellise asja eest saab anda maksimaalselt vabalöögi. Ei saa karistuslööki (penaltit) määrata, kaartide andmisest rääkimata.
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Ja see avaldus ei ole subjektiivne?
              Kusjuures ei ole subjektiivne. Ja tead, miks? Sest kohtunik ütles mulle peale mängu, et oleksin pidanud ikkagi pendla andma. Et talle algul tundus sukeldumine, aga oli siiski viga. Eks ta nägi ka, et trauma tuli. Selle eest, et kohtunik niimoodi ausat juttu pärast mängu rääkis, talle küll suured plusspunktid. Mitte igaüks nii ei tee, eksimine on inimlik ja sellised ülestunnistused teevad kohtunikust hea kohtuniku.
              Kapten Trumm

Kommentaar

nagu IV p6hja teema juba...v2hem l2lisemist!!!

Kommentaar

Algselt postitas rantz9 Vaata postitust
                  nagu IV p6hja teema juba...v2hem l2lisemist!!!
                  Kõik klapib, sest tänase päeva seisuga ongi ju III liiga Eestis tugevuselt viies liiga.
                  Viies või kuues, ega suurt vahet ei olegi .

Kommentaar

Ega see pennal nüüd nii surmkindel küll polnud. Ründaja lõi palli endale liiga pikalt ette ja siis pigem ikka ise otsis kontakti väravavahiga. Selles suhtes oli loll olukord.
                    Ja oma otsuses vabalöök anda olin ma 100% kindel. Teie hakkasite hämama, et nii ei saa. Ja nüüd sa üritad mulle siin sõnu suhu panna.
                    Piraaja vv kuulumist kuhugi komisjoni sain ma alles praegu siit teada

Kisub jube läbuks juba jah. Rohkem ei tahaks neid olukordasid siin lahata. Eks mina võtan sellest mängust omad õppetunnid kaasa ja teie enda omad.
                    Soovin teile edu edaspidiseks

Kommentaar

Algselt postitas sanders Vaata postitust
                      Ega see pennal nüüd nii surmkindel küll polnud. Ründaja lõi palli endale liiga pikalt ette ja siis pigem ikka ise otsis kontakti väravavahiga. Selles suhtes oli loll olukord.
                      Ja oma otsuses vabalöök anda olin ma 100% kindel. Teie hakkasite hämama, et nii ei saa. Ja nüüd sa üritad mulle siin sõnu suhu panna.
                      Piraaja vv kuulumist kuhugi komisjoni sain ma alles praegu siit teada

Kisub jube läbuks juba jah. Rohkem ei tahaks neid olukordasid siin lahata. Eks mina võtan sellest mängust omad õppetunnid kaasa ja teie enda omad.
                      Soovin teile edu edaspidiseks
                      Ei kisu midagi läbuks, kõik õppetunnid tulebki kaasa võtta. Eriti, kui näiteks jalkaliit ise soovib tagasisidet ja isegi videomaterjale toimunu kohta, et siis analüüsida... Vabalöök - andsid, siis andsid, ja kui reegel näeb ette, siis midagi valesti ei teinud ka. Iseasi on, milleks see reegel kunagi jalgpallis kasutusele võeti, ja praegust olukorda võrrelda, noh-jah, teinekord targem jälle... Sind muidugi kiideti vutiliidus, et noor, arenev kohtunik. Sellele ma vastu ei vaidle. Tahtsin lihtsalt öelda, et mina ei poolda neid edu-andmisi. Kui on viga, siis on viga ja parem on see sellises vihmas ja võitluslikus mängus ära vilistada, aga see jääb kohtuniku otsustada. Meil palju 40+ mängijaid ja nende traumad paranevad aeglasemalt, kui noorte poiste omad. Ei tahaks ju, et päris sõjaks ka läheb. Sulle ka edu edaspidiseks, panen sulle siia olukorra, mis mulle saadeti, et see oli meie mängus Piraajaga äravahetamiseni sarnane pendla-olukord, esimene värav siis. Kõike paremat!

Kapten Trumm

Kommentaar

Ei kisu midagi läbuks, kõik õppetunnid tulebki kaasa võtta. Eriti, kui näiteks jalkaliit ise soovib tagasisidet ja isegi videomaterjale toimunu kohta, et siis analüüsida... Vabalöök - andsid, siis andsid, ja kui reegel näeb ette, siis midagi valesti ei teinud ka. Iseasi on, milleks see reegel kunagi jalgpallis kasutusele võeti, ja praegust olukorda võrrelda, noh-jah, teinekord targem jälle... Sind muidugi kiideti vutiliidus, et noor, arenev kohtunik. Sellele ma vastu ei vaidle. Tahtsin lihtsalt öelda, et mina ei poolda neid edu-andmisi. Kui on viga, siis on viga ja parem on see sellises vihmas ja võitluslikus mängus ära vilistada, aga see jääb kohtuniku otsustada. Meil palju 40+ mängijaid ja nende traumad paranevad aeglasemalt, kui noorte poiste omad. Ei tahaks ju, et päris sõjaks ka läheb. Sulle ka edu edaspidiseks, panen sulle siia olukorra, mis mulle saadeti, et see oli meie mängus Piraajaga äravahetamiseni sarnane pendla-olukord, esimene värav siis. Kõike paremat!

http://www.soccernet.ee/video-naiste...loodi-iluvarav

Selles videos sõidab väravavaht jalad ees ründajale sisse, kuid nagu ma aru sain , siis piraaga mängus väravavaht lihtsalt seisis.

Kommentaar

Algselt postitas neymarwQw Vaata postitust
                          Selles videos sõidab väravavaht jalad ees ründajale sisse, kuid nagu ma aru sain , siis piraaga mängus väravavaht lihtsalt seisis.
                          Lihtsalt niisama ei seisnud, palli ei mänginud ja ründaja võttis maha. Ses suhtes on sul õigus, et niipalju, kui mina tagant nägin, pikali ta ei visanud, aga teekonnale liikus ette... Kes selle video saatsid, võrdlesid ja ütlesid, olid olukorrale lähemal. Mingi erinevus kindlasti on. Oleks vv rängemalt sisse tulnud, võinuks asi veel hullemini lõppeda, sest täpselt sääreluu juurde litter tuli.. Too vend, kes meil kohtuniku käest punase sai, protesteerides liiga musta mängu vastu, tema oleme me Kalevi staadionilt sääreluu-murruga Ravi tn. haiglasse saatnud otse mängult. Ilus pilt see polnud. Kes meist seda ikka soovib?..
                          Nüüd vist aitab.
                          Jääme terveks ja edu!
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Nojah! JK JH mälestused ühest mängust on järgmised. Tagasisööt (ka kusjuures mitte sööduna vaid lolli põrkena) oli antud reiega ja ikkagi läks tagasisööduna arvesse. Juhtub - ei mängi me meistriliigas, kuigi ka sealt tuleb ülitobedaid eksimisi meelde.
                            Raivo - mis Kalev III vastu juhtus? Liiga vara hommikul, ei saanud mehi kokku?

Kommentaar

Tallinna JK Piraaja – Paide Linnameeskond II 3:6 (0:2)
                              Väravad: 49., 51. Karla Oder, 52. Aleksei Smirnov – 27. Konstantin Kotivnenko, 38. Rauno Kööp, 48., 50., 59. Karel Seire, 76. Martin Muiste
                              Hoiatused: 41. Aleksei Smirnov, 69. Kaarel Berg, 78. Taavi Kaarmaa – 29. Märvin Antov, 44. Karel Seire, 71. Chris Lee

Alguse mängupildi järgi poleks võhiklikum pealtvaataja osanud arvata, et külalised on liidrid ja võõrustajad keskmikud tabelit arvesse võttes. Juba teisel minutil sai Piraaja ründaja Karla Oder hea rünnaku lõpetuseks trahvikastist löögile, kuid kuna üritus jäi nõrgemapoolseks, oli see Paide kindamees Raiko Metsale kergeks saagiks. Kuigi mõlemalt poolt tuli keskmisest rohkem valearvestusi ning pallikaotusi, paistis nendega eriti silma just liidripositsioonil asetsenud Paide, lubades nendega Piraajat pidevalt vasturünnakutele. Mida rohkem aeg edasi tiksus, hakkas külalismeeskond mõistma, et vasakul äärel kombineeriv trio, Märvin Antov – Karel Seire – Rauno Kööp, toidab päris hästi.

27. minutil sai nurgalöögi järgses olukorras Konstantin Kotivnenko pallile pihta ning äsas selle raamide vahele – 0:1 ning Paide oligi kohtumist juhtimas. Paar minutit hiljem teenis Antov mängu esimese hoiatuse, kuna hilines olukorda ning jalaga lüües tabas palli asemel vastast. Ei jätnud piraajakadki sümpaatsete rünnakute treimist. Aleksei Smirnov lajatas kuuli ristnurga suunas teele, kuid Eestimaa südalinlaste väravavaht püüdis. Järgnes Leo Kuuse läbiminek, mille järel mänguvahend küljevõrku lajatati.

38. minutil veeres pallivõitluse järel kera Aleksei Korolenko poole, kes suure spurdiga palli poole lidus ning karistusala piirilt löögi teele pani, mille järgselt pall latti lendas ning sealt otse Kööbile põrkus, kes omakorda eduseisu duubeldas. Ründaja sai paraku antud olukorras vigastada, kuna enne pallipuudet lõi jala õnnetult vastu maad ära ning sedasi tuli sunnitud vahetus teha. Kolme minuti pärast teenis ka Piraaja endi esimese kollase kaardi – Smirnovi tahtliku käega mängu eest. Kolme minuti taktis jätkati, sest taaskord antud aja möödudes välkus kohtuniku taskust kaart – seekord Seirele, kes niitis Ilmar Põhjala maha.

Tragikoomiline juhtum leidis aset teise poolaja alguses, kui Piraaja mängijal korraks kõvaketas kokku jooksis ja üsna tugeva löögi oma värava suunas teele saatis. Pealinlaste õnneks oli puurilukk valvel ning tõrjus palli üle otsajoone. Antud nurgalöögist järgnes piraajakatele 48. minutil karistus – Seire magati kastis maha ning seis saigi sedasi 0:3. Viiv moment hiljem kinkis Paide võõrustajatele ühe värava tagasi: Oder lõikas keskkaitsja tagasisöödu vahelt ning resultatiivselt rünnak sai ka lõpetatud. Koheselt mängis Priit Raal hea sööduga Martin Muiste puurilukuga üks-ühele, kuid too pareeris. Mõni hetk hiljem saatis Seire pisut trahvikastist väljaspool olles palli teele, mis lati alt sisse lendas.

Uskumatuna näiva väravate soologa ka jätkati, sest minut pärast paideka tabamust karistas Oder järjekordse kaitseliini prohmaka ära. Tundus, et keskkaitsja klaarib palli ette ära, kuid mängija lõi mänguvahendist täitsa mööda ning kohe kõrval olnud Oder võttiski palli vahelt ning külmanärviliselt lajatas väravasse – 2:4.
                              Arvate, et see oli kõik? Ei! Taaskord minuti pärast oldi täpsed, seekord Piraaja poolelt Smirnov, kes Priit Taalmanni söödu ilusa kauglöögiga ligi kahekümnelt meetrilt tagumise posti põrkest väravaks vormistas.
                              Selline vägev värk ei jätnuks külmaks ei tädi Maalit Mustamäelt ega ka onu Lembitut Lasnamäelt! Seega viis väravat viie, maksimum kuue minutiga! Kas Sina, hea lugeja, sellist soolot oled kunagi oma silmaga kohanud?

59. minutil tegi Paide taas vahe kindlamaks. Nurgalöögi järgselt suunas üks mängija palli edasi ning Seire vormistas sellega kübaratriki (3:5). Kodumeeskonna poolelt sai taas löögile Smirnov, kuid seekord oli sihik pisut ebatäpne. Pisut keesid emotsioonid üle mõlema osapoole esituses ja tõukamisi nähti samuti, kuid kohtunik ei teinud kahest antud momendist üldse välja. Piraaja puuriluku jaoks taas ärev moment, kui Kostja mängiti temaga silmitsi. Ründavam osapool ei suutnud siiski head šanssi väravaks realiseerida ning selle järel näitas emotsionaalselt välja, et kindlasti pidanuks eduseisu suurendama.

69. minutil teenis kollase kaardi Kaarel Berg, kes Linnameeskonna duubli mängijat Chris Lee´d selja tagant kätega tõukas. Paide jätkas heade momentide luhtamist – vahetusmehed olid omavahel kombineerimas: Priit Evardi leidis sööduga eesliinis Muiste, kelle lähilöögi ja veel sellelegi järgnenud löögi suutis visa Piraaja vv tõrjuda. Paar minutit pärast Lee vastu patustamist, sai asjaosaline ise samuti kohtuniku märkmikusse nime kirja. Olukorda hilinenult sõideti vastasele sisse ja sedasi pidigi kohtunik taas tasku kallale asuma.

76. minutil sai Seire hea eeltöö järel lõpuks Muiste värava kirja, vormistades lõppseisuks 3:6. Paar minutit pärast seda teenis Taavi Kaarmaa mängu viimase hoiatuse, kui võttis kiirünnakul Muiste maha. Vaatamata sellele, et Muiste jala valgeks sai, võib teda julgelt kohtumise ebaõnnesõduriks pidada. Veel lõpuminutitel sai taas karistusalast vabalt löögile, kuid puurilukk tõrjus. Iga kindamees arvatavasti sama palju tõrjeid poleks suutnud teha, kui seda suutis eile Piraaja vv, selles suhtes kiitus talle ja samas kogu meeskonnale südika mängu eest!

Pealelöögid: 12:20
                              Neist väravale: 6:12
                              Postid/latid: 0:1
                              Nurgalöögid: 0:6
                              Suluseisud: 5:5
                              Vead: 10:14

Kommentaar

Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitust
                                Tallinna JK Piraaja – Paide Linnameeskond II 3:6 (0:2)
                                Väravad: 49., 51. Karla Oder, 52. Aleksei Smirnov – 27. Konstantin Kotivnenko, 38. Rauno Kööp, 48., 50., 59. Karel Seire, 76. Martin Muiste
                                Hoiatused: 41. Aleksei Smirnov, 69. Kaarel Berg, 78. Taavi Kaarmaa – 29. Märvin Antov, 44. Karel Seire, 71. Chris Lee

Alguse mängupildi järgi poleks võhiklikum pealtvaataja osanud arvata, et külalised on liidrid ja võõrustajad keskmikud tabelit arvesse võttes. Juba teisel minutil sai Piraaja ründaja Karla Oder hea rünnaku lõpetuseks trahvikastist löögile, kuid kuna üritus jäi nõrgemapoolseks, oli see Paide kindamees Raiko Metsale kergeks saagiks. Kuigi mõlemalt poolt tuli keskmisest rohkem valearvestusi ning pallikaotusi, paistis nendega eriti silma just liidripositsioonil asetsenud Paide, lubades nendega Piraajat pidevalt vasturünnakutele. Mida rohkem aeg edasi tiksus, hakkas külalismeeskond mõistma, et vasakul äärel kombineeriv trio, Märvin Antov – Karel Seire – Rauno Kööp, toidab päris hästi.

27. minutil sai nurgalöögi järgses olukorras Konstantin Kotivnenko pallile pihta ning äsas selle raamide vahele – 0:1 ning Paide oligi kohtumist juhtimas. Paar minutit hiljem teenis Antov mängu esimese hoiatuse, kuna hilines olukorda ning jalaga lüües tabas palli asemel vastast. Ei jätnud piraajakadki sümpaatsete rünnakute treimist. Aleksei Smirnov lajatas kuuli ristnurga suunas teele, kuid Eestimaa südalinlaste väravavaht püüdis. Järgnes Leo Kuuse läbiminek, mille järel mänguvahend küljevõrku lajatati.

38. minutil veeres pallivõitluse järel kera Aleksei Korolenko poole, kes suure spurdiga palli poole lidus ning karistusala piirilt löögi teele pani, mille järgselt pall latti lendas ning sealt otse Kööbile põrkus, kes omakorda eduseisu duubeldas. Ründaja sai paraku antud olukorras vigastada, kuna enne pallipuudet lõi jala õnnetult vastu maad ära ning sedasi tuli sunnitud vahetus teha. Kolme minuti pärast teenis ka Piraaja endi esimese kollase kaardi – Smirnovi tahtliku käega mängu eest. Kolme minuti taktis jätkati, sest taaskord antud aja möödudes välkus kohtuniku taskust kaart – seekord Seirele, kes niitis Ilmar Põhjala maha.

Tragikoomiline juhtum leidis aset teise poolaja alguses, kui Piraaja mängijal korraks kõvaketas kokku jooksis ja üsna tugeva löögi oma värava suunas teele saatis. Pealinlaste õnneks oli puurilukk valvel ning tõrjus palli üle otsajoone. Antud nurgalöögist järgnes piraajakatele 48. minutil karistus – Seire magati kastis maha ning seis saigi sedasi 0:3. Viiv moment hiljem kinkis Paide võõrustajatele ühe värava tagasi: Oder lõikas teisel poolajal lülitunud keskkaitsja tagasisöödu vahelt ning resultatiivselt rünnak sai ka lõpetatud. Koheselt mängis Priit Raal hea sööduga Martin Muiste puurilukuga üks-ühele, kuid too pareeris. Mõni hetk hiljem saatis Seire pisut trahvikastist väljaspool olles palli teele, mis lati alt sisse lendas.

Uskumatuna näiva väravate soologa ka jätkati, sest minut pärast paideka tabamust karistas Oder järjekordse kaitseliini prohmaka ära. Tundus, et keskkaitsja klaarib palli ette ära, kuid mängija lõi mänguvahendist täitsa mööda ning kohe kõrval olnud Oder võttiski palli vahelt ning külmanärviliselt lajatas väravasse – 2:4.
                                Arvate, et see oli kõik? Ei! Taaskord minuti pärast oldi täpsed, seekord Piraaja poolelt Smirnov, kes Priit Taalmanni söödu ilusa kauglöögiga ligi kahekümnelt meetrilt tagumise posti põrkest väravaks vormistas.
                                Selline vägev värk ei jätnuks külmaks ei tädi Maalit Mustamäelt ega ka onu Lembitut Lasnamäelt! Seega viis väravat viie, maksimum kuue minutiga! Kas Sina, hea lugeja, sellist soolot oled kunagi oma silmaga kohanud?

59. minutil tegi Paide taas vahe kindlamaks. Nurgalöögi järgselt suunas üks mängija palli edasi ning Seire vormistas sellega kübaratriki (3:5). Kodumeeskonna poolelt sai taas löögile Smirnov, kuid seekord oli sihik pisut ebatäpne. Pisut keesid emotsioonid üle mõlema osapoole esituses ja tõukamisi nähti samuti, kuid kohtunik ei teinud kahest antud momendist üldse välja. Piraaja puuriluku jaoks taas ärev moment, kui Kostja mängiti temaga silmitsi. Ründavam osapool ei suutnud siiski head šanssi väravaks realiseerida ning selle järel näitas emotsionaalselt välja, et kindlasti pidanuks eduseisu suurendama.

69. minutil teenis kollase kaardi Kaarel Berg, kes Linnameeskonna duubli mängijat Chris Lee´d selja tagant kätega tõukas. Paide jätkas heade momentide luhtamist – vahetusmehed olid omavahel kombineerimas: Priit Evardi leidis sööduga eesliinis Muiste, kelle lähilöögi ja veel sellelegi järgnenud löögi suutis visa Piraaja vv tõrjuda. Paar minutit pärast Lee vastu patustamist, sai asjaosaline ise samuti kohtuniku märkmikusse nime kirja. Olukorda hilinenult sõideti vastasele sisse ja sedasi pidigi kohtunik taas tasku kallale asuma.

76. minutil sai Seire hea eeltöö järel lõpuks Muiste värava kirja, vormistades lõppseisuks 3:6. Paar minutit pärast seda teenis Taavi Kaarmaa mängu viimase hoiatuse, kui võttis kiirünnakul Muiste maha. Vaatamata sellele, et Muiste jala valgeks sai, võib teda julgelt kohtumise ebaõnnesõduriks pidada. Veel lõpuminutitel sai taas karistusalast vabalt löögile, kuid puurilukk tõrjus. Iga kindamees arvatavasti sama palju tõrjeid poleks suutnud teha, kui seda suutis eile Piraaja vv, selles suhtes kiitus talle ja samas kogu meeskonnale südika mängu eest!

Pealelöögid: 12:20
                                Neist väravale: 6:12
                                Postid/latid: 0:1
                                Nurgalöögid: 0:6
                                Suluseisud: 5:5
                                Vead: 10:14
                                ylihea text +1

Kommentaar

Working...
                                X