Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga lääs 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina soovitan helistada EJL kohtunike osakonda ja anda teada sellest. Ju nad siis tegelevad sellega või panevad ta mingeid noorte liiga mänge vilistama või midagi sellist.

Kommentaar

Huvitav, kas sellest kasu oleks.......aga absurdne olukord tõesti. enne harjutagu noorte peal....
      Algselt postitas PeeterL Vaata postitust
      Mina soovitan helistada EJL kohtunike osakonda ja anda teada sellest. Ju nad siis tegelevad sellega või panevad ta mingeid noorte liiga mänge vilistama või midagi sellist.
      veteran:-)

Kommentaar

No me andsime ,et selliseid olukordi vältida, pidid igaljuhul tegelema sellega.
        Algselt postitas näx Vaata postitust
        Huvitav, kas sellest kasu oleks.......aga absurdne olukord tõesti. enne harjutagu noorte peal....

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
          Njah... mis siin 3-4 liigas ikka rapsida ja lõhkuda. See pole ju kellegi plaan, kuid tihti kohtunikud ajavadki selle mängu kurjaks, oma viivituste ja pidevate valeotsustega.. Ma saan aru ka, et see ei olegi lihtne töö, kuid igayks ei sobi iga töö peale. Tuleb enne selgeks see mäng teha, enne kui vilistama lastakse.
          Näx, tehke vähemalt poisile teene ja kinkige talle korralik kohtuniku vile ja öelge, et seda tuleb puhuda täiest jõust kohe peale viga, mitte 5 sekundit peale viga, kui läheb juba nygimiseks ja teravaks, jällegi teadmatuse pärast. Mina seda vilet pooltel kordadel ei kuulnud, kuidas publikumist kuulda oli? Rakse, kui ei tea mida teha, kuna ei tea, kas oli viga või sulg või mis toimus?

Kommentaar

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
            Njah... mis siin 3-4 liigas ikka rapsida ja lõhkuda. See pole ju kellegi plaan, kuid tihti kohtunikud ajavadki selle mängu kurjaks, oma viivituste ja pidevate valeotsustega.. Ma saan aru ka, et see ei olegi lihtne töö, kuid igayks ei sobi iga töö peale. Tuleb enne selgeks see mäng teha, enne kui vilistama lastakse.
            Näx, tehke vähemalt poisile teene ja kinkige talle korralik kohtuniku vile ja öelge, et seda tuleb puhuda täiest jõust kohe peale viga, mitte 5 sekundit peale viga, kui läheb juba nygimiseks ja teravaks, jällegi teadmatuse pärast. Mina seda vilet pooltel kordadel ei kuulnud, kuidas publikumist kuulda oli? Rakse, kui ei tea mida teha, kuna ei tea, kas oli viga või sulg või mis toimus?
            Väga nõus sinuga,-unustasingi seda mainida, et vilet üldse kuulda ei olnud ja kui vilistas ,siis tuli selline õrn, siuts .....nagu sisse oleks hinganud, mitte puhunud. No see viivitusega vile tuligi sellepärast, kui mõni mängija ütles, et peaks vilistama st tehti häält. Kahju tõesti- Kärdla kodumängudel kahjuks see nüüd siis jääb...kujutan ette et seal jalkaliidus muudki teha kui IV-liiga muresid lahendada. Mul hakkavad poistel mängud EMV nüüd , peaks teda sinna kutsuma kuigi ei sooviks poistelegi teda vilistama. Kahjuks see on tõsi.
            Minu arvates, - see paber ,mis kohtunike koolitusel anti-ise ju ei vilista st meest vilistama ei pane ja enne kui üldse panna liigat vilistama , võiks spetsialistide silme all ühe nö eksami-vilistamise teha. Nt sõprusmänge peeti ju enne MV-e algust küllalt ja alles siis otsustada -kas sobib või mitte!! Koolitusel minu mäletamist mööda, tegid nad eksami paberil ja mõned situtasioonid tuli vilistada??!! Ja see kõik!!! Minu arust vähe..Ja muidugi on ka selliseid vendasid ,kes reegleid ka teavad ,aga ei oska ennast kehtestada, on muidugi variant, et kogemusi vaja ja ta tuleb ajapikku see nö selgroog ka. Võta siis kinni ,mis see õige variant oleks!!

Kommentaar

Andke kindasti teada sellest ,et te pole rahul selle vilega ja seletage ära mis probleemid on. Meile öeldi ,et see kohtunik meie mänge ei vilista nii pea, kui ma õigesti kuulsin.

Kommentaar

Esimene videomaterjal vist üldse Haiba mängult

Kommentaar

Ootan huviga kokkuvõtet, et mis Kärdlas juhtus. Jürgen Ulla tõmbas Taeblale 2 punast, kes niigi 10 kesi olid?

Kommentaar

Taebla ei olnud tegelikult 10-kesi. Üks mees on protokollist välja jäänud.

Kaartide kohta niipalju, et esimene oli puhas punane- viimane kaitsemängija tõmbas Kärdla ründaja läbimurdel maha. Teine oli segasem olukord. Kärdlal oli karistuslöök ja millegipärast mängis üks Taebla mängija peale vilet palli, ja nii, et virutas sellega vastasele hea nätaka. Põhimõtteliselt ka punase koht, kuigi olukord ise tekkis üsna süütult.

Kommentaar

Karikavõistlustelt ka uudiseid:
                      JK Loo (II) - JK Pärnu-Jaagupi (IV) 2:3

Kommentaar

Huvitab väga mis Toompea ja Haiba seis jäi?

Kommentaar

Algselt postitas PeeterL Vaata postitust
                          Huvitab väga mis Toompea ja Haiba seis jäi?
                          19.06.2013

Kommentaar

Algselt postitas Tasuja86 Vaata postitust
                            Taebla ei olnud tegelikult 10-kesi. Üks mees on protokollist välja jäänud.

Kaartide kohta niipalju, et esimene oli puhas punane- viimane kaitsemängija tõmbas Kärdla ründaja läbimurdel maha. Teine oli segasem olukord. Kärdlal oli karistuslöök ja millegipärast mängis üks Taebla mängija peale vilet palli, ja nii, et virutas sellega vastasele hea nätaka. Põhimõtteliselt ka punase koht, kuigi olukord ise tekkis üsna süütult.
                            No vaidleks ka esimese üle, esiteks teie mees oli selgelt sulus( teie publikust kinnitati fakti,) teiseks teiseks rammis teie mees meie omale sisse ja kukkus, mille peale teie voistkond karjus meeleheitlikult punast kaarti ja kohtunik allus provokatsioonidele. Lisaks jattis ta sarnase olukorra teie varavaall kaart andmata, kus teie varavaht meie rundaja maha tombas, isegi viga polnud :d aga no loodame et kohtunik areneb, muidi tal kauaks asja pole. Aga no mis seal ikka kurta, tuleb jargmine kord paremini mangida.

Kommentaar

Algselt postitas mt013 Vaata postitust
                              No vaidleks ka esimese üle, esiteks teie mees oli selgelt sulus( teie publikust kinnitati fakti,) teiseks teiseks rammis teie mees meie omale sisse ja kukkus, mille peale teie voistkond karjus meeleheitlikult punast kaarti ja kohtunik allus provokatsioonidele. Lisaks jattis ta sarnase olukorra teie varavaall kaart andmata, kus teie varavaht meie rundaja maha tombas, isegi viga polnud :d aga no loodame et kohtunik areneb, muidi tal kauaks asja pole. Aga no mis seal ikka kurta, tuleb jargmine kord paremini mangida.
                              tere!! Tglt ära ikka vaidle, me jääksime siis vaidlema!! :-) Ei midagi halba, püüan selgitada!! Mina suhtlesingi Teie meeskonnaga , aeg-ajalt!! Nõus sellega, et oli sulus, aga et rammis??!! ta oli Teie kaitsjast ju ees, kuidas saab rammida??! Antud olukorras ta seda puhtfüüsiliselt teha ei saanud! Muide , et teaksite, seda mängu jälgis jalkaliidust üks kogenum kohtunik ehk märkasite ka?! Mõlemad- punased ta aktsepteeris, kuigi see, teine punane ( kui ma õigesti aru sain) Teie mängijale oli vist selle tulemusena , et ei kuulnud kohtuniku vilet!! Selelst oli ju siin ka eelnevalt juttu, peale haiba ja kärdla mängu. samas Teised mängijad kuulsid , oli näha , teised lõpetasid mängimise, ehk mees oli nii mängus sees , et ei kuulnud! Mis puutub suluseisu, siis vastukaaluks saab öelda, et Kärdla esimene värav ,mida ta ära ei lugenud...ei olnud üldsegi suluseisus. teie nr 6, paremkaitsja oli 1 m vähemalt sees. Olime suht värava kõrval.....Aga see selleks. Mõlemad pooled said "kannatada", samas taebla oli suhtnorm sats, eriti ei pikalt ei heietatud olukordi ,mida kohtunik " tekitas"!! Üks olukord meenub veel , tabla mängijal tundus et jalale tehti haiget, kukkus , hoidis jalast kinni, aga ei midagi erilist , mängija igathes , suurtes valugrimassides ei tundunud olevat, aga kohtunik peatas mängu jne. Minu teada, sedasi mängu ei peatata v.a kui peavigastus või....kohtunik kahtlustab et jalaluumurd!! Küsisin kohe vaatlejalt, vastaski nii.!! Lihtsalt tuli8 meeld, mängu see ei mõjutanud!! Kokkuvõttes -oleks neid vigu mõned, aga krt neid kohtuniku apsusid tuleb nagu vändrast saelaudu....ei teagi mida teha, seda enam et järgmine nädal Vändra mehed isiklikult kohal! :-) :-) Huvitav ,mis raport läks vaatlejalt jalkaliitu ,äkki keegi teadja oskab öelda või uurib?! Eks näha saab!!

Edu Taeblale!! :-)

Kommentaar

Täna Haiba-Pärnu mängul oli väga korralik vile... Lust oli kohe mängida nii!

Kommentaar

Working...
                                X