Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga lääs 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MarkoGTi Vaata postitust
    Täna Haiba-Pärnu mängul oli väga korralik vile... Lust oli kohe mängida nii!
    Kas nii hea vile oli? Või sellepärast et 7-2 võit? Või sellepärast et sa 3 lõid? Kui kaotanud oleks, kas siis ka hea lust oleks olnud?
    Väljak eriti lust polnud, kivikõva, kuna vihma pole 2 näd sadanud seal.

Kommentaar

Kivi, rääkisin vilest mitte seisust ja väljakust!

Kommentaar

Algselt postitas MarkoGTi Vaata postitust
        Kivi, rääkisin vilest mitte seisust ja väljakust!

Kommentaar

JK Pärnu-Jaagupi kutsub turniirile 4.liiga ja rahvaliiga meeskondi.
          15.juuni algusega kell 9.00
          osavõtutasu 30€
          Turniiri süsteem selgub kohapeal.
          Mehi meeskonnas 12, väljakul 7+1, väljak ca 70x49
          Esimesele kolmele karikad,medalid ja auhinnad.
          Regamine plaur7@gmail.com

Kommentaar

Vändra II - Haiba 2-0 (1-0)

Täiesti reaalset jõudude vahekorda peegeldab see seis. Vastane oli selgelt parem sellest 11, mis meil õnnestus kokku saada. Kohtunik oli jälle huvitav, alguses täiesti adkvaatne - pakkus meile isegi +- võitu, sest mäng, mis pidanuks 18.00 hakkama seda ei teinud, sest kergejõustikuvõistlused olid peal. Mängus kahjuks ta siiski suutis oma mainet kahjustada. Aga no ma ise arvan, et tal peaks olema seda soont küll, et korralikuks kohtunikuks saada.

Kommentaar

Ma ei saagi aru kuda neil nii vähe punkte oli, kui sellist mängu suudate näidata kui täna. Taebla oli poole lihtsam eelmine pühap. Vändra oli ikka palju parem meeskond. Norm rahulikud kutid ka, mida ei saa meie kohta täna öelda. Ahh meil ei tulnud midagi välja täna, segasime üksteist mitte ei mänginud kokku.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                Kohtunik oli jälle huvitav, alguses täiesti adkvaatne - pakkus meile isegi +- võitu, sest mäng, mis pidanuks 18.00 hakkama seda ei teinud, sest kergejõustikuvõistlused olid peal. Mängus kahjuks ta siiski suutis oma mainet kahjustada. Aga no ma ise arvan, et tal peaks olema seda soont küll, et korralikuks kohtunikuks saada.
                See oli mu kolmas mäng peakohtunikuna. Ära pane pahaks, kui ma üksi väljakul olles kõike ei näe.

Võtame need kaks olukorda, mis väidetavalt mu "mainet kahjustasid":

1. Mängisite karistuslöögi keskväljal lahti ja lõite palli vastu meetri kaugusel olevat vastast. Mina antud olukorras ei vilistanud kummalegi poolde. Võinuksin anda kollase kaardi kaitsjale, et ta lahti mängu takistas, võinuksin anda ka kollase kaardi ründajale, kes äkki meelega vastast palliga sihtis. Tunnistan, et võisin vilega eksida, kuid see ei anna teile õigust 20 minutit ühe otsuse pärast jonnida. Usun, et antud otsus ei olnud nii kaalukas ja 100% üheselt mõistetav ja väär. Ütlesin ju ka enne mängu teile, et olen platsil üksi ja kõiki asju ma lihtsalt ei jõua märgata ja võin eksida. See on IV liigas normaalne.

2. Kaks mängijat läksid jalg ees poole meetri kõrgusel olevat palli jahtima. Normaalne võitlus, kus kumbki pool järgi ei andnud. Paraku üks mees sai väikese ripse vastu jalga ja otsustas selle peale kohtuniku perse saata, et ta viga sealt ei teeninud. Ka see olukord oli keskväljal ja üsna rahulikul hetkel. Polnud kellelgi kontravõimalust. Mõistlik käitumine teie mängija poolt?

Kui on veel mõni olukord, mis väidetavalt mu mainet kahjustas, siis võin hea meelega ka neid olukordi lahata ja selgitada. Kindlasti ei teinud ma eksimatut partiid, aga seda on vast ka natuke palju tahetud IV liigas üksi vilistades. Mängijatele ma ju ei tule ometi ütlema, et "kuule, tegid valesöödu, kas piinlik pole?" Samuti need mõned väikesed olukorrad, mis pole üheselt tõlgendavad ja võivad minna ühele või teisele poole, ei tohiks väärida täiskasvanud meestelt 20-30 minuti pikkust virinat.

Vändra II - Haiba mängu kohtunik.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Selles suhtes sa eksid punkt 1 juures, et meie mees võib täiest jõust vastu vastaste pead ka lüüa palli kui ta meelega seal ees töllerdab, kaardi peab saama ikka see kes pallil meelega ees. Antud olukorras meie mees ei sihtinud isegi vastast vaid söötis mulle aga vastane kes oli 1m kaugusel pallist takistas seda tõstes jala pallile ette. Ja tuligi palikaotus ja kõik olid närvis jälle. Õige olnuks kollane Vändrale ja meie pall. Muud varianti ära kunagi enam sellises situatsioonis välja mõtle Sajast sellisest olukorrast anna sada korda kaart sellele, kes lööki takistab. Edu sulle ja kui 3 mäng alles, siis küll õpid.
                  Väike soovitus veel, puhu võimalikult kohe peale viga ja puhu kõvemini - hoiad mängu palju rahulikumana, usu mind

Kommentaar

See kollane seal kus kaks mängjat palli pärast võitlesid ja meie oma pikali jäi ja siis su perse saatis - see on ok, kui ta oma sõnades tõesti personaalseks läks. Aga jah, ennekõike see esimene olukord tekitas muret - ma ei näinud tagant, kas sööt oli planeeritud meie mängijale, aga nägin palli ees olnud mehe liigutust, kes seisis jalad koos ja siis pani jala ette. Ja olles meetri kaugusel max... Kui on teise poole standard olukord, siis peaks vastane liikuma eemale palli ümbert ja ma saan aru, et seistakse palli ette, et kiiret lahtimängu segada, aga see, et ta püüab seda reaalselt ka peatada - peake olema kollane kaart, aga antud juhul ei tulnud vilet.
                    Kokkuvõttes, sa pead leiutama mingi viisi olukorra selgitamiseks, et vältida 20-30 minutist edasist teema esiletõstmise kannatanud meeskonna poolt. Kas Tutki vana hea "mängi edasi, ma ei näinud" kohe peale esimest protesti või siis peale mingi aja pärast kutsuma kapteni enda juurde ja selgitama olukorda ja paluma tal on mängjaid vaos hoida.
                    Selge see, et meil mängis mängu teises pooles juba rolli ka frustratsioon oma kehvast esinemisest ja seal piisab väikestest asjadest, et väsinud veteranmängjaid närvi ajada. Ega ma ei kujutagi ette, kuidas kohtunik areneb, kui mitte mängudes ehk et edu selle asjaga tulevikuks! Tempo meie mängus nii tõsine ei tohiks olla, et need suluseisu ja audi viled ja käesignaalid peaks viibega tulema, aga samas ju ikka parem, kui on natuke järgimõeldud otsus, kui random.
                    Tegelikult pole see mäng enam kõrges eas üldse lihtne, eriti kui selline korralik sats vastas on. Saime 11 kokku, aga sealhulgas mina, kes see aasta on korra üldse jooksnud poolteist kuud tagasi ainukeses trenni ja ka ainsad pallipuuted on sellest ajast päris. Ja teisest küljest - tekkis soov rohkem end liigutada - midagi ikka on selles mängus, miks päris loobuda ei taha 15 aastat noorematega võidu jooksmisest.

Kommentaar

Antud teema jätkuks, siis kohtunik Silver Lulla, ehk foorumikeeli Tofoa vilistas täna karikamängu JK Pärnu-Jaagupi ja SK Tääksi vahel. Vile oli üllatavalt hea terve mängu vältel ja suutis hoida ühtlast joont algusest lõpuni. Tänase mängu põhjal ütleks, et potensiaal heaks kohtuniks saada on olemas. Kiitus!

Kommentaar

Haiba - Kärdla 0-3 (0-3)

Tänane mänguseis enam nii palju jõudude vahekorda ei peegeldanud. Vastane oli parem ja vääris võitu, aga mitte nii konkreetset. Tundub, et Haibale on hea algedu saanud saatuslikuks ja vastased komplekteerivad meiega mänguks oma read hoolsalt ja platsile jooksevad kvaliteetmängumehed. Haiba on mõlemad mängud läbi ajanud ilma Viikmäeta ja kui arvestada, et mängus polnud ka tööasjade tõttu eemal olevat Zoovat ja jalgpalliga lõpparve teinud Jägelit, kes kahe peale viimase kümnendi on löönud iga hoooaeg 80% Haiba väravatest, siis pole ime, et see null seal kaks mängu järjest on olnud. Kuna täna oli võimalusi piisavalt, siis mängu üle ei saa nuriseda.
                        Kohtunikuks oli hr Tutk ja kui võiks arvata, et tema on autoriteet ja tema otsuste üle ei vaielda, siis pole päris nii. Aktsepteerime loomulikult vanameistrit, aga kui ta eksib, siis ikka suhtleme - lihtsalt kuhu tahan jõuda on see, et ta oskab kohe öelda, miks otsus oli selline ja teema lukku panna. Aga nagu tavaliselt, siis ei olnud mingeid tõsiseid eksimusi märgata ja vile oli sujuv. Paar Kärdla poissi ei olnud kursis palli ja käe suhtega, mis on Uunol väga täpselt paigas ja vaielda ei ole mõtet.

Kommentaar

Taebla JK - Pärnu Jaagupi 0:1

Pärnult 1 raami löök mis tagas neile võidu, edu Pärnule

Kommentaar

Algselt postitas TJKNR2 Vaata postitust
                            Taebla JK - Pärnu Jaagupi 0:1

Pärnult 1 raami löök mis tagas neile võidu, edu Pärnule
                            Mis Taebla tegi siis ?

Kommentaar

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
                              Mis Taebla tegi siis ?
                              Vaatas pealt!

Kommentaar

Algselt postitas blue88 Vaata postitust
                                Vaatas pealt!
                                Siis oli küll põnev mäng, kui Taebla pealt vaatas ja Pärnul 1 väravavõimalus oli

Kommentaar

Working...
                                X