Algselt postitas Kivi77
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga lääs 2013
Collapse
X
-
Haibal olid pooled põhimehed puudu ja mängisime 9 kesi. 2-0 polegi väga hull seis, arvestades, et 2 värav löödi puhtast sulust 89 minutil ja ega enne seda 1-1 viigivärav ka kaugel ei olnud mitmeid kordi. Kokkuvõttes 9 kesi 11 vastu väga raske ja meie väravavaht päästis meid hullemast. Vähemalt väljak oli mõnus ja ilm super.
Viikmäel läks rannajalkas varbaluu, nii et mõneks ajaks vastaste kaitseliinil rahulikum.
Kommentaar
-
-
Andeks antav, kui pool satsi ühe nimega onAlgselt postitas SoccerGoal Vaata postitustNüüdseks ära parandatud, esialgu oli Taago nime taga kolm kollast kaarti.
Kommentaar
-
Kivi , aga kuidas selle diskv. mängijaga lugu oli ?! Sihilikult sattus platsile?!? :-) Muidu 9 mehe kohta ei ole halb tulemus!Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustHaibal olid pooled põhimehed puudu ja mängisime 9 kesi. 2-0 polegi väga hull seis, arvestades, et 2 värav löödi puhtast sulust 89 minutil ja ega enne seda 1-1 viigivärav ka kaugel ei olnud mitmeid kordi. Kokkuvõttes 9 kesi 11 vastu väga raske ja meie väravavaht päästis meid hullemast. Vähemalt väljak oli mõnus ja ilm super.
Viikmäel läks rannajalkas varbaluu, nii et mõneks ajaks vastaste kaitseliinil rahulikum.veteran:-)
Kommentaar
-
Tal olid kaardid all ja kuna ta mängind Kernu ja Haiba eest siis tal läksid need vähe sassi. Inimlik viga ei muud. Oleks pidanud lihstalt jalkaliidu lehelt vaata, mitu kaarti saanud on. Arvas, et on 2 aga oli 3. Peaks ikka väga loll olema kui meelega mängima lähed kui mängukeeld on. Tulemuseks mängu tyhistus, uus mängukeeld ja rahatrahv.
Kommentaar
-
Ja Õhtuleht ning Postimees treisid sellest näpukast kohe uudise. Braavo, kvaliteetajakirjandus.Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustPühapäeval juhtus siis eriskummaline asi, nimelt oli Viikmäe autoga Maarjamäe staadioni poole teel, kui kohtunik talle kollase kaardi andis. Ilmselt mängule hilinemise eest. Käimas oli 29 minut. Viikmäe tuli mängu 46-ndal.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kuna Õhtulehe vend mängib FC Toompeas satsis.Algselt postitas Rein Vaata postitustJa Õhtuleht ning Postimees treisid sellest näpukast kohe uudise. Braavo, kvaliteetajakirjandus.
Kommentaar
-
Õhtulehe? Delfi pigem.Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustKuna Õhtulehe vend mängib FC Toompeas satsis.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Delfi vend pani uudise Õhtulehte v? Õhtulehes töötab, nagu ma ütlesin.Algselt postitas Rein Vaata postitustÕhtulehe? Delfi pigem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar