Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga ida/põhi piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'V liiga põhi/lääs'

kas Qunitedil mängijakaarte ikka kontrolliti ? ... njah jama selle Qunitedi ja nende argpykslike kohtunikega

Kommentaar

täna laagna staadionil peetud mängus oli jk minevikul ilmselt tegemist, et ennast peksupoiste vastu häälestada ja meil õnnestus 1. poolajal ka 2-l korral juhtima minna. poolaeg siiski 2:2.
      teine mängupool oli enamasti mineviku käes ja 10 minutit enne lõppu 4:2 eduseisus olles, arvati ilmselt, et võit on juba käes. teisiti arvas aga EUFC, kes liidrite vastu mängides oma 3. järjestikuse viigi saavutas.
      mäng oli suht ok, kohtunik jättis vilistamata päris palju käegamängimisi ja suluseise, aga sõbralik viik rahuldab eelkõige siinkirjutajat ja kogu meie satsi!
      head juulipuhkust ja edu sügisringiks!

Kommentaar

Lütseum:Soccernet
        4:1
        (2:1)

Nojah võib nii öelda et mängu tegi ära kohtunik kes võttis soccernetilt ära 2 kolli(meie õnneks) aa no mängu kohta nii esimene poolaeg oli enam-vähem võrdne mäng palli oli soccernetil rohkem ning suudeti lüüa väga ilus värav kuid mainitud 2 väravat võtsid soccernetil ka tuju ära selle kohtuniku kohta veel nii palju et iga puute võttis veaks kuid vilistas rohkem Lütseumi kasuks ah jaaa soccerneti vend lõi oma värava. Lütseumi oli üks ilus värav kauglöögist Paneks ka siis väravalööjad aa minuteid ei mäleta
        1-0 Viik
        2-1 Uustalu
        3-1 omavärav ........
        4-1 Viik
        fc pohmell

Kommentaar

selle kohtuniku saadan ma otseselt munni
          margus jooksis vastaste kaitsjad üle, söötis/lõi mulle tahapoole, olles ise viimasest kaitsjast eespool...mina olin sellestsamast kaitsjast tagapool, nii et suluseisu võttis ta küll totaalselt õhust tüüp äärekohtuniku poole vist ei vaadanudki...mingit seletust ka ei andnud...isegi mingid lütseumi sellid ütlesid, et oli värav. Sarnaseid pirne pani korduvalt ta veel maha. Mõlemad pooled said juba aru, et ta on paras idioot...

mu kaunist omaväravast parem ei räägi

Kommentaar

Jah peaks mainima et Margus lõi väga ilusa värava nojah Lütseumi üks kauglöök oli ka päris ilus kuigi väravavaht veits eksis
            fc pohmell

Kommentaar

tänane viik laagna std-l oli eufc jaoks tõeliseks töövõiduks.
              ma ei hakka heietama, mis oleks võinud olla, kui meie väravavahil oleks natuke parem tööpäev olnud, aga siiski olime väga hästi häälestatud ja suur tänu kogu meeskonnale. võimas mäng

Kommentaar

Eurouniv oli hea ja pole midagi halba öelda...Vigu ei tehtud ja puhas mäng oli

Tea,mis oleks juhtunud,kui me vv. oleks oleks korralikult mänginud

Ahjaa,see pennu laks oli küll valus!

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Undi

selle kohtuniku saadan ma otseselt munni
                  mina saatsin ta otseselt kõva häälega väravast karjudes v*ttu ja sain kollase mõlemad olime selle ära teeniud ... aga jah need 2 kolli olid surmkindlad nii ka ytles äärekohtunik ... aga nuh tuju on null siukse asja peale ... ... aks kudagi kohtunikule syydistust ei saa edastada või siis vähemalt tahaks ta veel korralikult perse saata jne ... kahju et suvepuhkus pidi nii hakkama ...
                  head suve teile õlleliigatajad

Nb! see oli mu 3s ja viimane liigapeli socceri väravas ... nii mulle lubati , loomulikult oli meil põhimehi peris palju puudu eesotsas kaitsega aga nuh see pole vabandus

Kommentaar

Q - Tiigrid 3:1
                    Võitluslik mäng, au Tiigritele kes tegid meil elu ikka päris raskeks!
                    Tiigrite mootor töötas vahepeal päris hästi vahepeal olime ikka korraliku surve all, midagi sellist polnudki kellegi vastu varem kogenud.
                    Q väravavaht oli super ja Tiigrite pikk edurivimees töötas hästi ja oli hea tehnikaga, meie õnneks ei suutnud tema ja teised tõesti oma variante ära kasutada.

Tiigrid teise poolaaja alguses 1-0 ette.

Q Igor soololäbimurde järel 1 - 1

Q Viktor peale Tiigrite kaitse ja väravavahi megaeksimust rahulikult 2 - 1 ( ca 15 min enne lõppu )

Q Riho - trahvikasti äärelt 3 - 1 ( väravavaht lasi palli läbi ) ( 2 min enne lõppu )

Q 1 kollane - Tiigrid 2 kollast minu meelest.

Kommentaar

Kas keegi teab, mis pelgulinna vs. Reaali mäng jäi?
                      Moents

Kommentaar

Kas keegi teab, mis pelgulinna vs. Reaali mäng jäi?
                        Moents

Kommentaar

JK Pelgulinn - FC Reaal 4-0
                          Seda ma just öelda tahtsingi!

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse dakrazy

tänane viik laagna std-l oli eufc jaoks tõeliseks töövõiduks.
                            ma ei hakka heietama, mis oleks võinud olla, kui meie väravavahil oleks natuke parem tööpäev olnud, aga siiski olime väga hästi häälestatud ja suur tänu kogu meeskonnale. võimas mäng
                            .. peaks mainima , et EUFC väravavaht lasi ka paar kerget palli sisse, nii et mõlemal pool olid puurivahid suht hädas olukorra kontrollimisega. Samas olid ilmastikutingimused jätnud ka kerge jälje Laagna stata niigi kehvale kattele . Need mudamülkad mõlema värava all andsid kindlasti ka eelise sügavama mustriga bootsade omanikele . Samas viimased EUFC kohtumised näitavad, et meeskonnal on potensiaali järgmistest mängudest oodatakse juba kindlasti võitu!
                            Why do gorillas have big nostrils?
                            Because they have big fingers!

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Devil

kas Qunitedil mängijakaarte ikka kontrolliti ? ... njah jama selle Qunitedi ja nende argpykslike kohtunikega

Huvitav kas su enda kaardiga on kõik korras või jäi panni alla, kui vanaema sulle pühapäeva hommikuks kooke küpsetas????

Vähem kiunumist mees, rohkem tegusid palliplatsil

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse olu

Vähem kiunumist mees, rohkem tegusid palliplatsil
                                Teie võistkond on senini päris aktiivselt platsil tegutsenud. kahju ainult et te aru ei saa et tegu on siiski JALGPALLI mitte poksiga (ainult mitte hambaharjaga)

Kommentaar

Working...
                                X