Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Piraaja 2lt 8;0 lutti saada täismeeskonnaga+vahetused on ikka kõrgem tase ...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
      Piraaja 2lt 8;0 lutti saada täismeeskonnaga+vahetused on ikka kõrgem tase ...
      Tegemist on ikka jalgpalliga ning usun, et Piraajal oli antud mängus ülevalt mehi abiks.

Kommentaar

Tallinna FC Soccernet - Pirita JK Reliikvia 2:1 (1:1)
        Vaatasin, et Rohtla on otse punase saanud. Keegi kes mängul oli või mängu nägi, oskab kommenteerida ka, et mille eest otse punane anti?

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
          Vaatasin, et Rohtla on otse punase saanud. Keegi kes mängul oli või mängu nägi, oskab kommenteerida ka, et mille eest otse punane anti?
          Ütles mängu lõpus kohtunikule midagi teravat. Ei oska öelda mida.

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
            Ütlesin kohtunikule, et tal pole mune ja a'la mine m*nni vms (protesteerisin eelnenud väravaolukorra pärast). Saabus ka kiri, et alustati distsiplinaarmenetlus vägivaldse käitumise pärast....

Eks see liidritevaheline heitlus oli pingeline, kohtuniku töö üle nurisesid mõlemad meeskonnad. n: Ise teenisin penalti, mille üle Soccernet protesteeris ja viimase sekundi värava peale protesteerisin juba ise häälekalt, mille tulemuseks punane. Ei olnud minu poolt viisakas tegu pärast lõpuvile kohtunikku süüdistada, aga eks pärast mängu olen alati targem. Elu esimene punane on tõsiasi.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
              Ütlesin kohtunikule, et tal pole mune ja a'la mine m*nni vms (protesteerisin eelnenud väravaolukorra pärast). Saabus ka kiri, et alustati distsiplinaarmenetlus vägivaldse käitumise pärast....
              Meil näiteks Herr exkoondise treener Rüütli lõi mängijat jalaga ja distsiplinaari ei pääsenud. Seega oled sa Bobik ikka väga madalakaliibriline Tuleb kuulsam olla siis ka ei pääse sinna ...

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                Meil näiteks Herr exkoondise treener Rüütli lõi mängijat jalaga ja distsiplinaari ei pääsenud. Seega oled sa Bobik ikka väga madalakaliibriline Tuleb kuulsam olla siis ka ei pääse sinna ...
                Täri sai 1+1. Lihtsalt seda "ei mainitud" EJL lehel olevates DKP-s.

Kommentaar

Soccer ikka ei anna alla, tundub. Omavahelises mängus oleks Reliikvial juba võimalus olnud tiitel ära võtta, aga see võimalus lasti käest.
                  Kui nüüd Reliikvia oskaks veel Reaalile kaotada ka, oleks päris põnev see hooaaja lõpp.
                  Ka 3. koht veel täiesti lahtine.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                    Täri sai 1+1. Lihtsalt seda "ei mainitud" EJL lehel olevates DKP-s.
                    Disiplinaari menetletakse sellest aastast kahel viisil. Kiirmenetlus (tegeleb mu arust Kadri) ja komisjon. Kiirmenetluse alla lähevad "kergemad" rikkumised ja seal saab maks 3 mängu karistust määrata. Komisjon tegeleb suuremate rikkumistega ja tema võib pikenaid karistusi määrata.

Kiirmenetluse otsused liidu lehele ülesse ei lähe.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ehk siis "jalaga-perse-naljad" menetletakse kiirkorras.

Kommentaar

Ehk siis "jalaga-perse-naljad" menetletakse kiirkorras.
                        Tundub nii. Peale lõpuvilet kohtuniku m*nni saatmised samuti.

Eks väga palju sõltub sellest mida reff protokolli kirjutab. Mina M. Vassiljevi juttu puhta kullana päris ei võtaks. Nagu ei võtaks ka teiste treenerite sõnavõtte käitumiste suhtes mis on toime pandud nende meeskondade suhtes. Objektiivsusest võib asi väga kaugel olla. Oma silm on tavaliselt kuningas
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Soccer ikka ei anna alla, tundub. Omavahelises mängus oleks Reliikvial juba võimalus olnud tiitel ära võtta, aga see võimalus lasti käest.
                          Kui nüüd Reliikvia oskaks veel Reaalile kaotada ka, oleks päris põnev see hooaaja lõpp.
                          Ka 3. koht veel täiesti lahtine.
                          oleks soccernet osanud reaalile 2x lambist mitte kaotada, oleks seis veel põnevam

Kommentaar

Kas eemaldamise põhjus ei peaks pigem "ähvardavate, solvavate või sõimavate väljendite ja/või ˛estide kasutamine" olema? Vägivaldne käitumine nagu midagi muud.

Algselt postitas Bobik Vaata postitust

Eks see liidritevaheline heitlus oli pingeline, kohtuniku töö üle nurisesid mõlemad meeskonnad. n: Ise teenisin penalti, mille üle Soccernet protesteeris ja viimase sekundi värava peale protesteerisin juba ise häälekalt, mille tulemuseks punane. Ei olnud minu poolt viisakas tegu pärast lõpuvile kohtunikku süüdistada, aga eks pärast mängu olen alati targem. Elu esimene punane on tõsiasi.
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                              Kas eemaldamise põhjus ei peaks pigem "ähvardavate, solvavate või sõimavate väljendite ja/või žestide kasutamine" olema? Vägivaldne käitumine nagu midagi muud.
                              Liidu lehel on ametlikus protokollis punase põhjuseks märgitud- Solvavate jmt. väljendite kasutamine
                              Ei tea kust see Boobek selle vägivaldse käitumise võttis.

Kommentaar

Rein, EJL saatis kirja, kus oli kirjas vägivaldne käitumine.

Tõnis, jah, ma tõesti solvasin kohtunikku, aga ei roninud isegi mitte nina alla tõmblema. Vägivaldseks sellist käitumist on raske pidada. Aga eks see sõltub, kust poolt vaadata. V-o kohtunik tundis end sel hetkel väga rünnatuna.

Kommentaar

Working...
                                X