320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II lääs/lõuna 2016

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Rahul ?
    Parem ei saagi olla. Ei ole vaja siia tulla egotsema. Tahad kommenteerida siis mõtle ka mida kirjutad. Kui tahad äge olla kirjuta 3liiga foorumis kui kõva internetimees oled. Ole mõistlik!

    Kommentaar


      Nõmme United lustis Türiga nii kuis tahtis
      FC Nõmme United - Türi Ganvix JK 5:0 (2:0)

      Oodatult haaras kodumeeskond initsiatiivi, kuid kohe alguses ei suudetud paremust maksma panna. Türi puurilukul Andrus Lukjanovil tuli sekkuda, kui ühes situatsioonis Mark Kolosovi eest palli ära napsas. Head tegutsemist näitas väljakuperemeeste äärekaitsja Janar Adler, möödudes kahest vastasest ja pannes terava palli väravaesisele, kus omad siiski jaole ei saanud. 22. minutil vajutas Kolosov keskelt peale, kuid pall tuhises napilt raamidest mööda. Kaks minutit hiljem suutis ründaja suluseisu vältida ning pääses Lukjanoviga üks-ühele. Duellis jäi peale väravavaht, pareerides ohtliku löögi.

      27. minutil realiseeriti lõpuks rünnak, kui Kolosov Marek Mäekala söödu järel mänguvahendi võrku suunas. Kümme minutit enne poolaja lõppu möödus Kolosov Ganvixi keskkaitsjast, kuid taas oli külaliste päästjaks Lukjanov, kes ei lasknud pallil väravas lõpetada. Paari minuti järel välkus kohtumise esimene kollane kaart, kui Urmas Raaper jooksis Adlerile jõuliselt sisse. Ainuke ärev moment külalistel oli poolaja lõpus, kui Urmet Stepanov Marten Metsniitu hakkima läks. Kaitsja üritas palli katta, et omade puurilukk Oliver Ani selleni jõuaks ja ära nopiks, ent Türi poolkaitsja tegutses aktiivselt ning kõige lõpuks läks pall vastu liikunud puurilukust mööda, mille järel Metsniit kiiresti kindluse mõttes palli üle otsajoone lõi.

      40. minutil söötis Kolosov otsajoone juurest mängukera tagumise posti juurde, kus Mäekala esimese puutega palli väravasse lõi. Nõmmel oli veel momente küll ja veel, kuid rohkem ära ei suudetud realiseerida, samas polnud külalised väga ohtlikuks saanudki ja üksikud löögid ohtu väravale ei kujutanud, kuna kauglöökide puhul oli sihik selgelt paigast ära.

      Teise kolmveerandtunni alguses andis Agu Rootsma palli Raaperile jooksu peale. Trahvikasti nurka vastu liikunud Ani ei suutnud poolkaitsjat piisavalt segada ning pall püsis endiselt külalismängijal. Kaitsja suutis moment hiljem sekkuda ja Ganvix löögile ei pääsenudki, kuigi soodne koht oli olemas. 55. minutil leidis Mäekala täpse sööduga Kolosovi, kes oli Lukjanoviga silmitsi minemas, kuid Jüri Karus niitis ründaja selja tagant maha ning nüüd oli suur küsimus, millist kaarti kohtunik otsustab näidata. Selgemast selgem üks-üks olukord polnud, kuna keskkaitsja oli oma positsioonil olemas, aga kas ta jõudnuks Kolosovit segama minna, väheusutav. Sellest hoolimata näitas vilemees kollast kaarti, millega mitmed Nõmme osapooled polnud ilmselgelt rahul.

      62. minutil välkus külalistele nende kolmas kollane kaart, kui Mirko Jefanov kohtuniku aadressil mölisema hakkas. Pahameelt tekitas eelnev olukord, kus Kristo Kiike lükati, ent vile vaikis, kuigi kohtunik pani juba vile suhu. Mingil põhjusel lasi mängul jätkuda ning sellele järgneski pahameel ning omakorda ka hoiatuskaart. Viie minuti pärast nägi enda ees kollast kaarti Raimond Eino, kes võttis Rootsma maha. Külalised tegid teisel poolajal vaid üheainsa pealelöögi, kui kapten Kiik selgelt ebatäpne oli. 78. minutil libises Oskar Pukk Kiigele sisse ning teenis sellega kollase kaardi.

      Ei möödunud minutitki, kui Kolosov maha magati ja ründaja kerge värava kirja sai. Minuti taktis jätkus, kui Igor Žarikov napsas Türi keskkaitsjalt palli ning seejärel tema passist Kolosov kübaratriki vormistas. Kohe-kohe oli täis tiksumas 89. minut, kui Kolosov 20-lt meetrilt ilusa mammu ristnurka vajutas ja sellega lõppseisu vormistas. Kuna Paidel ja Keilal on antud vooru kohtumised alles ees, tõusis Nõmme United hetkel esikohale, edestades põhikonkurente ühe punktiga. Türi jätkab endiselt 9. kohal. Järgmises voorus võõrustabki Nõmme just Paidet ning Türi omakorda võtab suuna Salme poole, et seal Kuressaare duubliga madin maha pidada.

      Pealelöögid: 23:5
      Neist väravale: 12:0
      Neist blokeeritud: 3:0
      Nurgalöögid: 9:3
      Suluseisud: 3:3
      Vead: 18:10

      Kommentaar


        Viigiseisul vähemusse jäänud Forza alistas närvilises mängus Imavere
        Tallinna FC Forza - SK Imavere Forss 4:2 (1:0)

        Juba avaminutil leiti kodumeeskonna poolelt pika passiga Andrei Nazarov, kes palli raamidest veidi mööda lõi. Väheke ohtlik moment oli ka pealinlaste värava juures, kui Pavel Gabrieljan palli ette hakkas lööma, aga teda hakkinud Rauno Kiisk jala vahele sai. Mängukera lendas üle otsajoone ja alles värava ette tagasi jõudnud Aleksandr Kalinin võis kergendatult ohata, et pall suunda hoopis värava suunas ei võtnud. Peagi leiti Imavere kaitsjate taga Vladimir Gorbatov, kelle ohtliku löögi Enar Nilp ära tõi. Imavere vastas sellele kontraga, kus Tauri Imsi pääses Kalininiga vastakuti, kuid duellis jäi peale puurivaht.

        Seejärel panid võõrustajad korraliku tormtule hakkama ning ka kõige erapooletum pealtvaataja võis vaadata ja imestada, kuidas küll pealinlased neist ühtegi ära ei suutnud lüüa. Head momendid olid järjest Gorbatovil ja Nazarovil, kuid Enar Nilbi head tõrjed hoidsid skoori muutumatuna. Kohtunik lubas kohati päris jõulist mängu ja seetõttu tekkisid konfliktid kergemini. Kiisk noppis keskväljal palli vahelt ja tõstis selle ette, ent enne Alar Arula kohale jõudmist saabus Kalinin, kes palliga peaaegu keskjooneni jooksis, kus sööduga meeskonnakaaslase leidis. Maksim Medvedev tekitas juba mitmendat korda vasakul äärel paksu pahandust ja kahe hiilgava võimaluse korral oli tema söötjaks, kui mängis Yury Proninile magusad kohad kätte, kuid Nilp oli selge MoM täna ning näitas jätkuvalt ilusat tõrjetööd.

        30. minutil patustas Kiisk Pronini vastu, mille järel kohtunik liialt kergekäeliselt kollast kaarti välgutas. Seitsme minuti pärast oli külaliste karistusalas võitlus Pronini ja Kristjan Kongase vahel, keskkaitsja klaaris palli, ent seda vea hinnaga ning kohtunik näitas penaltipunktile. Tali teenis seejärel rahulolematuse eest hoiatuskaardi ning palli taha asunud Gabrieljan virutas palli vasakule alla nurka, Nilp samal ajal teisele poole hüpates. Avapoolajaga tehtud kuus tõrjet on kõva sõna, aga penalti vastu oli puurivaht paraku võimetu. Poolaja lõpus jooksis Siim Tillemann selja tagant tahtmatult vastasele otsa ning tegi sellega enda jalale viga, mille järel tehti sunnitud vahetus. Imavere mängumees oli pikalt vigastuspausil juba olnud, kui hooaja esimeses mängus samuti avapoolaja lõpus pahasti vigastada sai.

        Poolaja alguses suutis Imavere korraliku segasummasuvila korraldada vastaste karistusalas, kuid lahendus jättis veidi soovida, sest soodne positsioon oli olemas skoorimaks, viivituse järel saabunud löögi suutis Kalinin tõrjuda. Sellest hoolimata suudeti 50. minutil seis viigistada. Kristo Treier andis vasakult äärelt pika palli ette, kus see lendas äärekaitsjast üle ning palli saanud Tauri toimetas selle Arulale, kes esimesega võttis omaks, veidi sättis ning siis võrgu sahisema pani. Forsi ründaja andis peagi ilusa läbisöödu Meelis Järvele, kuid napilt enne teda jõudis Kalinin klaarima.

        52. minutil söötis Pronin paremalt äärelt palli karistusala tagumisse otsa, kus Medvedev peaga palli maapõrkest väravasse suutis toimetada. Nagu juba mainitud, tekitas jõulisem mäng konflikte ja kui avapoolajal ei teinud kohtunik välja Aleksandr Savtšenko käega lükkamisest, jäi talle silma nüüd toimunud duell Anton Volkovi ja Siim Imsi vahel, kus Forza mängija kahe käega vastast rindu tõukas. Paistis, et vilemees poleks sõnu läinud peale lugema, kuid külaliste arusaadava rahulolematuse peale kutsus kohtunik mängija enda juurde ja noomis teda säärase teoviisi eest.

        55. minutil pääses Tauri täiesti vabalt löögile, suutes palli tema suunas kihutanud Kalininist üle toimetada. Pall lendas väravasse, kuid samal hetkel niitis pealinlaste väravavaht viimase mehena Imavere poolkaitsja konkreetselt maha. Värav loeti ära ja seepeale näidati patustajale kollast kaarti. Et õhkkond niigi vähe elektrit täis olnuks, läksid asjad eriti tuliseks neli minutit hiljem, kui Gorbatov kukutas Kiisa, mille järel virutas poolkaitsjale jalaga. Imavere omad suutsid õnneks külma pead säilitada ja rumalustega kaasa ei mindud. Vägivallatseja saadeti punase kaardiga väljakult minema ning nõnda pidi kodumeeskond pool tundi vähemuses jätkama.

        Imavere oli 68. minutil juhtima minekuks lähedal, kuid natuke jäi siiski puudu. Kalinin tõrjus üks-üks olukorras Järve löögi, mille järel maandus pall Arulale, kelle järgnenud löögi suutis klaarida väravaesisel olnud kaitsja. Kolm minutit hiljem pääses üks-ühele omakorda Forza poolelt, kuid Paulo Kulešov suunas palli posti, mille järel see otsajoone kõrvale veeres. Nilp ei liikunud paraku pallile kiiresti järgi ning nõnda suutis Kulešov mänguvahendini varem jõuda ning lükkas terava nurga alt palli väravasse - 3:2!

        Mäng lagunes Imavere jaoks äkitselt täiesti, kui kahe minuti järel Medvedev tugeva litri väravasse vajutas ja omade eduseisu veelgi suurendas. Siim mängis kena sööduga Arula Kalininiga silmitsi, kuid puurilukk tõrjus. Seejärel sai veel keegi löögile, ent väravajoonel seisnud kaitsja suutis õige kohavalikuga ohtliku olukorra neutraliseerida. Kuigi mõned nõudsid väravat, väites, et pall oli väravajoone ületanud, jäi kohtunik endale kindlaks ning mäng jätkus.

        82. minutil toimus Forza karistusalas Kalinini ja Arula vahel kokkupõrge, mille järel pikali lennanud ründaja kohtuniku suunas vihaselt sõnelema hakkas, kui nägi, et väravavahile viga ei fikseeritud. Kohtunik välgutas rahulolematuse eest kollast kaarti ja ei laskunud pikemasse vestlusesse. Külaliste neljas kollane kaart välkus 90. minutil, kui Tarmo Kiik tõmbas enne kasti jõudmist Vitaly Rakhanskiy maha. Lisaminutitel jooksis Kalinin kahel korral pallist mööda, kui külaliste ründaja oli seda noolimas, kuid puuriluku õnneks võeti mõlemas olukorras vastastele suluseis. Kalinini jalgpalluritest sõbrad olid seejärel tribüünil naerukrampides, pannes väravavahile puid alla pideva "Аккуратненько!" fraasiga. Ning kui veel kõigele sellele järgnes lahtilöök, mille järel pall otse tribüüni taha lendas... Võite ise arvata, mis nägudega Kalinin ja ta seltsimehed olid.

        Tänu antud võidule tõusis Forza Imaverest mööda 10. kohale, edestades nüüd Järvamaa klubi kahe punktiga. Järgmises voorus võõrustab Imavere Viimsi duublit ning Forza kohtub Sportlandil Araratiga, kes muideks tegi selles voorus 2:2 viigi Paide duubliga, mille tõttu on nüüdsest liiga liider Keila!

        Pealelöögid: 29:13
        Neist väravale: 14:8
        Neist blokeeritud: 0:1
        Postid/latid: 1:0
        Nurgalöögid: 4:1
        Suluseisud: 4:9
        Vead: 14:19

        Kommentaar


          Imavere on sitt. Oleks võinud Paide II mängu vaatama minna SoccerGoal Sellest mängust tahaks küll pikemat ülevaadet

          Kommentaar


            XV vooru mäng Tõrva JK vs Keila JK
            Seis: 0-2(0-1)

            Video kohtumise tipphetkedest ning intervjuu mängijaga leiate meie kodulehelt!


            Juba 14.augustil võtame oma kodumurul vastu kohaliku Rummu Dünamo meeskonna kell 19:00! Seoses sellega alustab Keila JK uue huvitava ettevõtmisega, kus esindusmeeskonna mängijad võtavad mõõtu erinevates jalgpallialastes väljakutsetes ehk Keila JK Challenge 2016.
            Nüüd on Teie ees Curlingu Challenge!

            Kommentaar


              XVI vooru mäng Keila JK vs Rummu Dünamo
              Seis: 7-1(3-0)

              Video kohtumise tipphetkedest + KEILA JK TV: 10BallChallenge leiate meie kodulehelt!


              XVII vooru mängu Keila JK vs SK Imavere Forss mängu raames toimub 21.augustil algusega kell 13:30 Keila JK PEREPÄEV!
              Üritus- https://www.facebook.com/events/1835922776638019/

              Kommentaar


                XVII vooru mäng Keila JK vs SK Imavere Forss
                Seis: 5-1(1-1)

                Kohtumise tipphetked + KEILA JK TV: CornerChallenge


                XVIII voor
                Keila JK vs Tallinna FC Ararat TTÜ

                Kommentaar


                  XVIII vooru mäng Keila JK vs Tallinna FC Ararat TTÜ
                  Seis: 6-0(3-0)

                  Kohtumise tipphetked: https://www.facebook.com/16602408679...8765050855207/

                  KEILA JK TV: NoBounceChallenge https://www.facebook.com/16602408679...8804104184635/

                  XIX voor
                  Keila JK vs Paide Linnameeskond II

                  Kommentaar


                    XIX vooru ennustus:

                    FC Kose-FC Nõmme United 0-5

                    Keila JK-Paide Linnameeskond II 2-3

                    Viimsi JK II-Tallinna FC Forza 1-2

                    FC Kuressaare II-Tõrva JK 1-1

                    Pärnu Jalgpalliklubi-SK Imavere Forss 1-2

                    Türi Ganvix JK-Rummu Dünamo 3-0

                    Saue JK Laagri-Tallinna FC Ararat TTÜ 2-0

                    Kommentaar


                      Viimsi lasi 2:0 eduseisust Forzal viigistada, külalistele näidati seitsmel korral kollast kaarti
                      Viimsi JK II - Tallinna FC Forza 2:2 (2:0)

                      Polnud kahte minutitki möödunud, kui hüppelt palli kinni püüdnud Forza puurilukule Maksim Medvedevile sisse lennati, mille järel nii mõnigi külalismängija vilest rangemat karistust nõudma hakkas. Seejärel võttis kohtunik loengule külaliste Jevgeni Afonini, kellele tegi selgeks, et otsus on vilemehe teha ja liialt suud ei maksa pruukima hakata. 7. minutil pääsesid võõrustajad kolm ühe vastu rünnakule, kuid ainus kaitsja suutis palli vallanud vastast piisavalt segada ja ohtliku olukorra sellega neutraliseerida. Neli minutit hiljem blokeeriti karistusala piirimail Ken-Marten Tammeveski pealelöök. Pall püsis Viimsi mängija valduses, kes lidus ühest pikali olevast vastasest ja teistest kaitsjatest mööda ning Medvedeviga silmitsi olles kõmmutas palli värava tagumisse nurka.

                      Veerandtunni järel tõsteti pall keskväljalt külaliste kaitseliini taha Eddie Everile, kel tekkis suurepärane võimalus eduseisu suurendamiseks. Kindla puraka asemel pandi hoopis kerge chip teele, kuid Medvedev oli tasemel ning lükkas ühe käega ristnurga poole suunduva palli korneriks. Avapoolajast oli pool mängitud, kui kohtunik oli sunnitud mängu peatama ja taas Afonini letti võtma, kes ei suutnud taas oma rahulolematust kuidagi vaka all hoida. Seegi kord piirdus asi suusõnalise hoiatamisega.

                      Kodumeeskond oli selgelt domineerivamaks pooleks ning see väljendus igati ka mängupildis. Forzal jäi samas mitmel juhul otsustavusest puudu just rünnakufaasis ning seetõttu oli Viimsi initsiatiiv iseenesest loogiline. Külaliste poolelt sooritati poolaja peale ainus korralik ja ohtu kujutanud löök omade kapteni Vladimir Gorbatovi poolt, mille järel oli Martin Kaalma tõrjuma sunnitud. Peagi oli taas Gorbatov pildis, kui 26. minutil võttis selja tagant rünnakule liduma hakanud Arli Salmi maha ning sai selle eest kohtumise esimese kollase kaardi.

                      36. minutil õrritas Kaalma vastast, haaramata palli enda käte vahele ning tardunult oodates, mis vastane ette võtab. Evgeny Bnatov tegi kiire liigutuse puuriluku suunas ning viiv pärast seda, kui Kaalma palli enda valdusesse haaras, sai Bnatovilt vopsu jalaga. Vile kõlamise järel hakkas külalismängija end õigustama, viidates sellele, et väravavahil polnud mingit põhjust palli noppimist nii hilja peale jätta. Viis minutit enne poolaja lõppu pääsesid viimsikad kiiresse ning Medvedev jooksis kastist välja segamaks palliga tulnud Everit. Puurilukust mööduti üsna kergelt, kuid Forza õnneks olid kaks kaitsjat juba väravaesisele tagasi jõudnud ning kõige lõpuks ei suutnud väljakuperemehed löögilegi saada.

                      43. minutil anti õigeaegne sööt Uku Õunapuule, kes pääses üks-ühele. Anton Volkov üritas ainsana veel kuidagi järgi jõuda, kuid vastase kõrvale jõudes oldi löök juba teele pandud ning pall lõpetas teistkordselt Forza väravas - 2:0! Kodumeeskond teenis peagi trahvilöögi, mille järgselt pall peaga tagumise nurga suunas teele rammiti, ent Bnatov suutis omad halvimast päästa ja palli klaarida. Poolaja viimasel minutil sai Afonin ikka hoiatuskaardi enda nimele kirja, kui Hannes Värsile sisse lendas. Viga ise polnud teab mis robustne, aga kuna Afoninil oli varemgi rikkumisi kirjas, anti taaskordse patustamise järel kaart ära.

                      Pausilt naastes algas teine poolaeg külalistele suurepäraselt, kui kolmandal minutil kaotusseis minimaalseks tehti. Vasakult äärelt tsenderdati pall kasti, kus Kaalma puterdas mänguvahendi käest, mille järel Aleksandr Serednjak kingituse vastu võttis ning võrgu kerge vaevaga sahisema pani. Peagi oli taas meestesumma Viimsi karistusalas, kus toimus kerge tõuklemine, aktsioonis oli Andrei Nazarov, kuid tuleb tunnistada, et viimsikate poolelt näidati pansokooli, kui kerge lükkamise peale kohe selili murule lennati. Mängijad suutisd ise maha rahuneda ning kohtunik sekkuma ei läinud. Forza karistuslöök lajatati niivõrd mööda, kui veel andis lajatada, mille järel Nazarov suud pruukis ning kohtunikult kollase kaardi ära sai.

                      Ei möödunud palju, kui ühes olukorras taas võõrustajate mängijat lükati, mille järel Viimsi poolelt hõikas üks omadele valjuhäälselt, et ise rahulikuks jäädaks ning provokatsiooniga kaasa ei mindaks. 57. minutil viigistati mänguseis, kui Nazarov karistusalas end löögile keerutas ning kena sooritusega puraka lati alla vajutas - 2:2! Mõned minutid hiljem kukkus Vitaly Rakhanskiy karjatuse saatel väljakuperemeeste kastis pikali ning laiutas seejärel vilemehe suunas käsi, kuid kohtunik ei lasknud end ära petta ning käskis mängijal püsti tõusta. 70. minutil fikseeriti kodumeeskonna mängijale suluseis, mille järel too siiski löögi sooritas. Sellega polnud rahul külaliste Roman Maršev, nõudes kohtunikult, et pärast vilet palli mängimise eest kollast kaarti näidataks, kuid olukord lõppes hoopis sellega, et emotsionaalse arvamuse avaldamise eest sai ainsa kollase Maršev ise.

                      Kahe minuti järel jooksis Rakhanskiy pallivälises olukorras Viimsi kaitsja hooletult pikali ning taaskord välkus kohtuniku taskust kaart. Kuigi poolaja alguses oli Forza justkui teise hingamise leidnud, hakkas Viimsi ajapikku taas palli rohkem valdama, kuid probleeme oli löögile saamisega. Forza karistuslöök blokeeriti, mille järel Viimsi kiirelt rünnakule lülitus, kuid Serednjak kukutas mängija selja tagant ning taas oli vilemehel põhjust tasku kallale asuda. 77. minutil tekkis kodumeeskonnal hiilgav võimalus taaskord juhtima minna, kuid hiilgav šanss lasti luhta kehva realiseerimisega. Pavel Gabrieljani tagasisööt jäi liiga nõrgaks ning palli noppis vahelt Alari Verev, kes lisaks Medvedevile ka raamidest hetk hiljem palli mööda lajatas.

                      Kolme minuti järel oli Viimsi karistusalajoonel kokkupõrge Viimsi keskkaitsja Kristjan-Eric Lääne ja külaliste Rakhanskiy vahel. Mängijad vajasid veidi aega kosumiseks ning esimene hoiatuskaart välkus Viimsi meeskonnale. Gorbatov keerutas heast kohast teenitud trahvilöögist palli veidi ristnurgast mööda. Lühikese aja jooksul tekitas Lääne vastastele teisegi heast kohast karistuslöögi, kiskudes vastase pikali. Vastased nõudsid taaskord maksimaalset võimalikku karistust ning et vastane minema saadetaks, kuid kaarti sel korral ei välkunud.

                      Pooleldi ohtlike momente oli mõlemal poolel, kuid midagi üleliia ohtlikku siiski enam ei suudetud luua. Serednjak pääses passiivselt tegutsenud kaitsja eest pakku, kuid sooritas kiirustatult löögi ning kuna see oli keskele suunatud, ei valmistanud see Kaalmale probleeme. Värs lendas Valentin Ivanovile kossi ning kaartidesadu sai jätku. 90. minut oli just täis tiksunud, kui Rakhanskiy täiesti mõttetus olukorras võttis Viimsi karistusala lähistel vastase maha ning teenis sellega totakalt teise kollase ning punase kaardi nägemise järel seadis sammud riietusruumi poole.

                      Lõpus näitas Viimsi ilusat kombineerimist ning kõige lõpetuseks kõmmutati kuul raamidest veidi mööda. Forza tegi lõpus kergekäeliselt lühikese ajaga kaks viga, kinkides võõrustajatele võimalust ühest punktist enamaks, kuid väljakuperemehed ei suutnud teisel kolmveerandtunnil ühtegi lööki raami saada ning see maksis kurjasti kätte, kui peaaegu kuus lisaminutit täis oli saamas ning lõpuvile tähendas neile viiki, millega rahule ei saanud jääda. Viimsi jätkab 6. kohal, Saue JK Laagrist eraldab hetkel seitse punkti, kuid Tõrva jääb maha vaid kolme punktiga, lisaks on mõlemal nimetatud meeskonnal alles antud vooru kohtumised ees, seega võivad vahemaad muutuda. Forza tänu ühele punktile tabelis küll ei tõusnud, paiknedes endiselt 11. kohal, kuid Imavere Forsiga on nüüdsest neil sama palju punkte. Järgmises voorus sõidab Viimsi külla Nõmme Unitedile ning Forza võõrustab koduväljakul Keilat, kes antud voorus suutis tänu neljanda lisaminuti viigiväravale Paidega 2:2 teha ning seetõttu jätkatakse liidritena.

                      Pealelöögid: 13:11
                      Neist väravale: 5:4
                      Neist blokeeritud: 1:1
                      Nurgalöögid: 2:4
                      Suluseisud: 6:3
                      Vead: 18:23

                      Kommentaar


                        XIX vooru mäng Keila JK vs Paide Linnameeskond II
                        Seis: 2-2(0-1)

                        Kohtumise tipphetked: https://www.facebook.com/16602408679...2977797100599/

                        Kommentaar


                          Pärnu küttis Araratile sauna
                          Tallinna FC Ararat TTÜ - Pärnu Jalgpalliklubi 1:8 (1:3)

                          Kümnemehelise satsiga alustanud kodumeeskonna poolelt üritas kapten Avetis Harutjunjan õige pea kaugelt vastaste puurivahti Kaupo Koorti üllatada, kuid too oli valmis ning püüdis probleemideta. 15. minutil liikus pärnakate poolelt Greger Könninge karistusala nurgast rohkem keskele mööda kasti äärt minnes ning kõmmutas seejärel kena sooritusega palli Oleksandr Halushkole püüdmatult väravasse. Hevar Aasil tekkis peagi hea šanss omade eduseisu suurendamiseks, kuid realiseerimine jättis veidi soovida. Võõrustajad läksid mitmekesi vastasele peale, kuid too suutis palli kuidagi ikka oma valduses hoida, purjetas kasti ning heast kohast virutas üle.

                          23. minutil polnud Ararati kaitset kuskil olla ning Aas pääses liigagi kergelt löögile ning heastas oma eelneva eksimuse. Halushko näitas vahelduseks head tõrjetööd, võttes üks-üks olukorras Aasi löögi ära. Äkitselt oli pinge justkui mängus tagasi, kui Pärnu väravavõrk sahisema pandi ning Ararat kaotusseisu minimaalseks tegi. Silvestr Belozjorov pani kasti piirimailt palli teele tagumise posti poole ning kuigi endale tundus, et see oli löögina mõeldud, lõppes kõik väljakuperemeestele õnnelikult, sest kuigi pall keeras raamidest mööda, sai sellele jaole Aleksandr Bagdasarjan, lükates mänguvahendi tühja.

                          Sellest hoolimata lootis Ararat endiselt vasturünnakutega salvamisele, samas kui Pärnu jätkas tempokalt ja selge domineerimisega. Risto Pärnat pääses vastaste eest jooksu, kuid Halushko tegi taas suurepärase soorituse ning päästis omad suuremast kaotusseisust. 30. minutil see siiski juhtus, mis ähvardas tulla - Pärnu oli resultatiivne. Täiesti maha magatud Daniel Barinov leidis täpse sööduga Aasa, kes omakorda eduseisu suurendas. Poolaja lõpus üritas Jevgeni Novikov kauglöögiga üllatada, ent pall põrkas latiriivest üle. Ararati poolelt paistis enim silma loomulikult Harutjunjan, kel mitu momenti lõpuminutitel tekkis, neist ohtlikuim viiv enne poolaja lõppu tähistavat vilet, kui rinnaga palli omaks võttis ja seejärel puusalt löögi teele pani, ent omade ahastuseks oli löök veidi ebatäpne ja pausile minekuks positiivset emotsiooni kaasa ei saadud.

                          Puhanuna teist kolmveerandtundi alustades patustati järjest reeglite vastu ning rohkem nägi pikali olevaid mängijaid, kui nauditavat mängupilti ennast. 58. minutil lendas Kurban Ramazanov Könningele sisse ning teenis sellega mängu esimese hoiatuskaardi. Kolm minutit hiljem kõmmutas Tõnis Vihmoja pallti latti, kuid kera püsis külaliste valduses ning hetk hiljem saatis Könninge korraliku kooli raamide vahele - 1.4. Kõik läks samas taktis ning skoor suurenes, kui vasakult äärelt teele pandud tsenderduse järel Kristian Lenk mänguvahendi tühja suunas.Vähem kui minut hiljem pääses Vihmoja väravavahiga silmitsi ning väristama ei hakanud - 1:6!

                          Teisel pool väljakut mängis Harutjunjan mängleva kergusega kaitsjast mööda ning Ararati teine oli vaat, et juba olemas, kuid Koort hiilgas suurepärase tõrjega. 73. minutil aeti kiire söödumänguga võõrustajate jalad risti ning Vihmoja ei halastanud. Minuti pärast leidis Lenk läbisööduga Aasa, kes ei suutnud seejärel üks-üks olukorras realiseerida. 80. minutil lõikas Lenk äärelt sisse, järgnenud lähilöögi tõrjus Halushko enda ette, mille järel oli esimesena jaol Vihmoja, kes enda nimele kübaratriki vormistas ja ühtlasi ka lõppseisu tabloole tegi.

                          Veiko Vesperel läks vastasmängijaga pukslemiseks, pärast seda, kui oli tolle kukutanud. Mängijad rahustati siiski maha ning kaarte olukorrast ei välkunud. 89. minutil teenis Belozjorov kollase kaardi, võttes karistusala piiril vastase maha. Trahvilöögist saadeti pall müüri ning mõne hetke pärast oli see juba Halushko käte vahel. Lõpuminutitel toorutsema kippunud Vespere ei lasknud puurilukul palli mängu panna ning teenis selle eest endale rumala kollase kaardi. Halushko tegi viimasel lisaminutil jalgadega hea tõrje ning kuigi tuli kaheksa võrgust tol päeval välja noppida, olnuks skoor tunduvalt koledam, kui väravavaht poleks samas ka mitmeid häid tõrjeid teinud.

                          Tänu võidule jätkab Pärnu neljandal kohal, nende ees oleva Nõmme Unitediga vähendati vahe vaid kahele punktile, kuna nemad tunnistasid antud voorus kaotust. Ararat langes aga viimaseks, lastes viigi noppinud Rummu ennast ettepoole - meeskondadel on sealjuures samavõrd palju punkte - 7. Kahe punktiga on mõlemast ees Kose, keda kindlasti tahetakse kinni püüda. Järgmises voorus võõrustab Pärnu Paidet, kellelt tahetakse kindlasti revanš võtta valusat kaotust meenutades omavahelisest esimesest mängust. Araratil on samuti vaja tegemist teha Kesk-Eesti klubiga, kui sõidetakse külla Türile.

                          Pealelöögid: 10:35
                          Neist väravale: 5:18
                          Neist blokeeritud: 0:2
                          Nurgalöögid: 4:9
                          Suluseisud: 2:6
                          Vead: 6:7

                          Kommentaar


                            XX vooru mäng FC Forza vs Keila JK
                            Seis: 2-7(0-2)

                            Kohtumise highlights: http://www.keilajk.ee/ii-liiga-mang-...ila-jk-videod/

                            XXI vooru mäng Keila JK vs Viimsi JK II

                            Kommentaar


                              Miks valis Forza kodumänguks Keila?
                              Instagram

                              Twitter

                              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                              telekavaataja.blogabet.com

                              Kommentaar


                                Täpseid põhjuseid ei tea. Kuid kuna mingil põhjusel sooviti muuta varem toimuma pidanud staadionit(Lasnamäe Spordikeskuse kunstmuru), siis toodi mäng Keilasse, sest see sobis mõlemale meeskonnale. Vist ei vastanud su küsimusele

                                Kommentaar

                                Working...
                                X