320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi/Lääs 2016

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Angelo, mis sa vingud. Esinduse mängijad peavadki duublit aitama kui vaja. Õpi kaotama!
    Tegele oma hobustega ja ära trolli!

    Kommentaar


      #62
      Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
      Murd, Stüf ja Värk osalenud reedel Charma I vs. Levadia III ja samuti täna.
      Me mängisime sittasti, vabandusi ei leia ja tegelen juba korrektuuriga. Aga kui 25 mängijatest ei ole piisavalt mängija, siis mis meeskond see üldse on? Isegi Härra Väster ei jaksa enam platsile jooksta.
      Out of business!
      Värk sai Levadia III vastu oma kolmanda kollase kaardi ja poleks tohtinud mängida. Tundub, et tulemas 4:- Calciole.
      www.jkpiraaja.ee

      Kommentaar


        #63
        Algselt postitas ilms Vaata postitust
        Värk sai Levadia III vastu oma kolmanda kollase kaardi ja poleks tohtinud mängida. Tundub, et tulemas 4:- Calciole.
        Ma ei usu kuni ma ei näe.

        Kommentaar


          #64
          Tänavune Rumori Cup rändas Itaaliasse
          Mängu reportaaź inglise keeles ka siin.

          Kommentaar


            #65
            Tänase 1-6 võiduga Haapsalus, Trummi SK saab tähistada oma III.Liiga otsepääse!

            Kommentaar


              #66
              Charma võttis põnevas lahingus Haapsaluga võidu
              Tabasalu JK Charma II - FC Haapsalu Harrastajad 5:4 (1:1)

              Reede õhtul kohtusid nõmmel võõrustajatena teise liiga satsi Tabasalu JK Charma duubelmeeskond ning külalistena harrastajad Haapsalust. Kui külaliste varumeestepingil mängijaid jätkus, oli kodumeeskonnal vaid üks vahetus üles antud, lisaks sellele oli taas mitu põhimeeskonna mängijat appi tulnud.

              Algusperioodil tuli Haapsalul oma väljakupoolel keskenduda vastaste ürituste neutraliseerimisele. Ühel juhul mängis kaitsja julgelt ning ärevaks kiskunud olukorras suutis viimasel hetkel palli üle otsajoone klaarida. 9. minutil leidis Rasmus Värk vastaste vahelt täpse sööduga Edwin Stüfi, kelle lähilöögi suutis Aleksandr Kovtun püüda. Haapsalu poolelt sundis Charma puuriluku Kristjan Raudsepa tõrjele kapten Dmitri Andrejev, kelle pommlöögist pareeriti pall korneriks. Teenitud nurgalöögi järel sooritas Andrejev efektse käärlöögi, kuid sooritus oli ebatäpne.

              12. minutil leidis Andrejev õigeaegse sööduga Aleksandr Molkovi, kellel tekkis hea moment, kuid vastu liikunud väravavaht ja kaitsja suutsid halvima ära hoida. Seda vaid tolles olukorras, sest moment hiljem veeres pall meestesummast eemale ning Mihhail Jermolin suunas palli valveta väravasse - 0:1! Kolm minutit hiljem anti võõrustajate poolelt diagonaalsööt vasakäärele, kes võttis hoo üles ja suuna trahvikasti poole, mille järel ta maha tõmmati ning patustaja Kalev Kask selle eest kollase kaardi teenis. 20. minutil oli Jüri Talu passi järel Stüfil ruumi piisavalt, mille järel pallivõlur teisele jalale keeras ning võrgu sahisema pani viigistades sellega mänguseisu.

              Kolm minutit hiljem pääses Stüf täiesti vabalt mööda äärt punuma, mille järel Kovtun alguses veidi ebalevalt vastasele vastu liikus, ent siiski algatatu lõpuni viis ning jala pallile vahele pani ning sellega ohtliku olukorra likvideeris. Mõne üksiku minuti pärast oli teisel pool väljakut taas aktsioonis Andrejev, kes karistusala piirimailt palli posti lajatas. Charmakate poolelt raisati soodne võimalus, kui Värk löögiga selgelt viivitas ning külaliste kaitsjad selle ajaga rehabiliteeruda jõudsid ning halvima ära hoidsid.

              39. minutil klaariti Harrastajate trahvikastis pall Kardo Koljali jalale, mille järel Kovtun teele pandud löögi järel palli raskustega üle lati lükkas. Järgmisel minutil pääses Haapsalu poolelt Denis Andrejev puurilukuga silmitsi, kuid too tõrjus. Võimaluse luhtamisest vihaseks läinud Andrejev toorutses seejärel keskväljal ning teenis vilemehelt kollase kaardi. 42. minutil oli külaliste kapten samuti Raudsepaga silmitsi minemas, kuid puterdas võimaluse ära. Mängija keeras end karistusala ääres sellest hoolimata löögile, mille järel pall latti lendas.

              Suurepärased võimalused skoori suurendamiseks olid veel poolaja viimsetel hetkedelgi. Esiteks eksis Haapsalu äärekaitsja jämedalt, mille järel Stüf Kovtuniga kohakuti olles löögile sai, kuid väravavaht püüdis. Sellele vastasid haapsalukad kontraga, kui Molkov samuti üsna vabalt pealelöögile pääses, kuid kuna see pandi teele üsna keskele, ei valmistanud see puurilukule suuri probleeme. Sellega oli esimene kolmveerandtund läbi ning headest võimalustest kubisenud poolajast hoolimata mindi pausile seisul 1:1.

              Pausilt naastes hoidsid võõrustajad initsiatiivi ning see kandis õige pea vilja, kui 54. minutil leiti Harrastajate kaitses augud üles ning Stüfi passi järel Jüri Talu esimese puutega palli raamide vahele küttis. Charma jätkas pommitamist, kuniks Haapsalu ohtlikult kiirrünnakule pääses ning puurilukk mänguvahendi Andrejevi jalalt minema suutis lüüa. 62. minutil leidis Molkov Andrejevi, kes vabalt minnes realiseeris üks-üks olukorra enesekindlalt, viigistades mänguseisu. Kolm minutit hiljem pani omade kapten sellise täpse diagonaalsöödu teele, et ka kõige tuimem ja neutraalsem pealtvaataja tõusnuks tribüünil imestusest püsti. Evgeny Golovanevil tekkis seejärel hea šanss omade juhtima viimiseks, kuid paraku käkkis mängija ise olukorra ära ja Andrejevi superklass sööt läks sisuliselt raisku.

              Karm reaalsus tabas külalisi järgmisel minutil, kui Kask jooksis oma karistusalas Stüfi pikali ning põhjustas sellega penalti. Palli taha asus Stüf ise vajutades kera kindlalt vasakule alla, Kovtun samal ajal teisele poole hüpates. Üksikud minutid pärast seda pääses Talu söödu järel Stüf üks-ühele, kus tõstis palli selgelt peale puuriluku ka väravast üle. 70. minutil oli kena söödumängu järel hea löögikoht taas Stüfil, kuid too toimetas mänguvahendi edasi Koljalile, kes suuremad pinged maha võttis ning seisuks 4:2 tegi.

              Ühes olukorras lendasid Haapsalu trahvikastis siruli nende üks kaitsja, Kovtun ning Stüf. Vile vaikis ning Harrastajad lülitusid rünnakule. Kaitsja hakkas Stüfi püsti aitama, mille järel Kovtun ärritunult kaitsja eemale lükkas, et too rünnakule läheks. 85. minutil anti õigeaegne pass ette ning Andrejev realiseeris külmavereliselt uhkes üksinduses värava suunas minnes, tuues omadele taas lootust, sest kaotusseis oli minimaalseks tehtud - 4:3. Ärev moment oli taas teisel pool väljakut, kui terav pall väravaesiselt läbi pandi ning Kovtun hüppega Värgi jalalt palli enda valdusesse haaras.

              88. minutil vajutas Andrejev Molkovi söödu järel palli väravasse, justkui olles viigistanud mänguseisu 4:4, kaaslased talle hõisates järgnemas, ent rõõmupidu lõppes, kui külalised märkasid, et kohtunik fikseeris olukorras suluseisu. Kovtun sai seejärel kahel korral kena tõrjega hakkama, kuid esimese lisaminuti alguses tuli taas pall väravast koukida, kui Värk täpse löögiga palli posti kõrvalt sisse lõi. Teisel lisaminutil vormistati lõppseis, kui väravaesiselt palli klaarimise järel see lendas vastu liikunud Molkovist väravasse - 5:4.

              Tänu võidule edestab Charma II nüüd Haapsalu Harrastajaid kolme punktiga, olles 6. kohal, eilsed vastased aga kohe nende järel 7. positsioonil. Järgmisel nädalal saab liiga läbi, kui viimases voorus sõidab Charma Keilasse külla Augurile, kes muideks asub hetkel kohe nende ees, vahe vaid kaks punkti, ent samas on neil veel eelviimase vooru mäng pidamata. Harrastajad omakorda võõrustavad Rumorit, kes kiikavad kolmanda liiga poole, olles hetkel üleminekumängudele viival 3. kohal.

              Pealelöögid: 26:17
              Neist väravale: 13:8
              Neist blokeeritud: 2:2
              Postid/latid: 0:2
              Nurgalöögid: 3:4
              Suluseisud: 3:4
              Vead: 8:19

              Kommentaar


                #67
                Vbla kõik ei teadnud, aga sel aastal süsteem väheke teine. Panen siia info. :-)


                III liiga üleminekumängud



                III liiga üleminekumängude süsteem on kinnitatud EJLi juhatuse poolt, kuna sellel hooajal on IV liigas kolm piirkonda ja juhend seda ei reguleeri.



                IV liiga Lõuna piirkonnast tõuseb III liigasse 1.-2. kohale tulnud võistkond ja 3. kohale jäänud võistkond mängib üleminekumänge III liigas 10. kohale tulnud võistkonnaga;

                IV liiga Põhja/Ida ja Põhja/Lääne piirkonnast tõuseb III liigasse kummastki 1.-3. kohale tulnud võistkonnad. Mõlemas piirkonnas 4. kohale tulnud võistkonnad ja parim 5. koha võistkond loositakse üleminekumängudele III liiga Ida, Põhja ja Lääne piirkonnas 10. kohale tulnud võistkondade vastu.



                Mängud toimuvad 15. ja 16.10.2016 ning 22. ja 23.10.2016.



                Lisaks annan teada ka liigavõitjate poolfinaal- ja finaalmängude toimumise ajad:



                15. ja 16.10.2016 III ja IV liiga poolfinaalid

                22. ja 23.10.2016 III ja IV liiga finaalid



                NB! IV liiga liigavõitjate poolfinaalid selgitatakse välja loosi teel. Kuna IV liigas on ainult 3 piirkonda, siis paar, kes loositakse kokku, mängib poolfinaale ning kolmas võistkond pääseb otse finaali.

                Loosimine toimub 10. oktoober kell 13:00 Eesti Jalgpalli Liidus.
                Kapten Trumm

                Kommentaar


                  #68
                  Jah, tuli e-mail 180' enne hooajalõpp...hammastav!

                  Kommentaar


                    #69
                    Teeme HU! ja lähme III.sse!!!

                    Kommentaar


                      #70
                      Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                      Teeme HU! ja lähme III.sse!!!
                      Igati tublid, midagi pole öelda. Karikamängudes hullutasite ja vaatamata liigas tagasihoidlikule algusele murdsite võimsa hooaja teise poolega end esikolmikusse. Eks järgmisel aastal näis, kuis kolmandas sujuma hakkab.
                      Haapsalu Harrastajad leidsid äkitselt ka tont teab kust energiat ja võimu ning pealtnäha kindlast viimasest positsioonist tuldi lõpetuseks mugavalt 7. kohale.

                      Kommentaar


                        #71
                        Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitust
                        Igati tublid, midagi pole öelda. Karikamängudes hullutasite ja vaatamata liigas tagasihoidlikule algusele murdsite võimsa hooaja teise poolega end esikolmikusse. Eks järgmisel aastal näis, kuis kolmandas sujuma hakkab.
                        Haapsalu Harrastajad leidsid äkitselt ka tont teab kust energiat ja võimu ning pealtnäha kindlast viimasest positsioonist tuldi lõpetuseks mugavalt 7. kohale.
                        Tänan!
                        Respekt nendele kes tõeline lahing meile andsid. Läksime Haapsalusse ainult võtmiseks sest ei saanud teada mida toimub Kohilas.
                        Aga see ei loe: võit pidi olema, võit tuli.
                        Järgmiseks aastaks loodame hästi teha. Hetkel naudime...hetk

                        Kommentaar


                          #72
                          Kas on mingi madamalate liigade statistik kes saab õelda mitu korda värske saabunud klubi eesti liigade kõige alukama tasemele (IV. või V.Liiga) on saanud üleminekut esimese hooajal igal moel (otse või läbi play-off)?
                          Tänan!

                          Kommentaar


                            #73
                            Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                            Kas on mingi madamalate liigade statistik kes saab õelda mitu korda värske saabunud klubi eesti liigade kõige alukama tasemele (IV. või V.Liiga) on saanud üleminekut esimese hooajal igal moel (otse või läbi play-off)?
                            Tänan!
                            JK Väätsa Vald, kes üleeelmisel hooajal veel pallis Rahvaliigas teenis minu mäletamist mööda eelmisel hooajal 4. liiga Ida tsoonis 3. koha ja tõusis III-sse, kus sel hooajal igati soliidne 5. koht teeniti.

                            Keegi targem võiks öelda, kuis leida üles eelmiste hooaegade ajalugu, nüüd kui neljanda liigade tsoone vaid kolm on - kuis näiteks leida üles eelmiste hooaegade ida tsoonide protokollid? Minu meelest oli järjestus selline, et Infonet III, Harju ja siis Väätsa, aga üleminekumängud jäid ära mingi klubi loobumise tõttu ja seetõttu pääses Järvamaa klubi otse ülesse.

                            Kommentaar


                              #74
                              Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitust
                              JK Väätsa Vald, kes üleeelmisel hooajal veel pallis Rahvaliigas teenis minu mäletamist mööda eelmisel hooajal 4. liiga Ida tsoonis 3. koha ja tõusis III-sse, kus sel hooajal igati soliidne 5. koht teeniti.

                              Keegi targem võiks öelda, kuis leida üles eelmiste hooaegade ajalugu, nüüd kui neljanda liigade tsoone vaid kolm on - kuis näiteks leida üles eelmiste hooaegade ida tsoonide protokollid? Minu meelest oli järjestus selline, et Infonet III, Harju ja siis Väätsa, aga üleminekumängud jäid ära mingi klubi loobumise tõttu ja seetõttu pääses Järvamaa klubi otse ülesse.

                              Vahet aadressis lihtsalt täht ära: http://jalgpall.ee/league.php?b=IV.e&page_id=46&year=2015

                              Kommentaar


                                #75
                                Algselt postitas s7rik3r Vaata postitust
                                Vahet aadressis lihtsalt täht ära: http://jalgpall.ee/league.php?b=IV.e&page_id=46&year=2015
                                Cтарост не радост! Tänud!
                                Siiski Igiliikur napsas teise koha möödunud aastal ja Harju lõpetas hoopis 5. kohal, ent siiski sai pääsu III-sse. Ja üleminekutemängudest loobujaks oli Transi duubel. Nii neil kui Tarva duublil ja Lool oli sama palju punkte, aga antud meeskondadest madalaima koha said just piirilinlased, kes pikemast hooajast loobusid ja väätsakad kõrgemale lubasid.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X