320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida 2016

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    III Liiga Ida 2016

    Ambla Vallameeskond
    FC Järva-Jaani
    Harju JK
    JK Kaitseliit Kalev
    JK Loo
    JK Väätsa Vald
    Kohtla-Järve JK Järve II
    Koeru JK
    Maardu Linnameeskond II
    Maardu United
    Rakvere JK Tarvas II
    Tallinna FC Infonet III

    #2
    Väätsa sai liiga debüütmängus Maardu Unitedilt sauna
    Maardu United - JK Väätsa Vald 6:1 (2:0)

    Eelmisel hooajal lõpetas JK Väätsa Vald neljanda liiga ida tsoonis kolmandal kohal. Ees ootasid üleminekumängud Narva Transi duubliga, kuid kuna Ida-Virumaa klubi loobus neist, pääses Väätsa otse kolmandasse liigasse. Avavoorus teeniti mänguta tabelisse kolm punkti, sest Kaitseliit Kalev andis loobumisvõidu. Seega liiga debüütmäng toimus täna Maardus, kus vastaseks oli kohalik meeskond nimega United.

    Mängu algus viibis mingitel asjaoludel suisa kümme minutit, kuniks kohtunikud lõpuks väljakule suundusid ja kohtumise algust märkinud vile kõlas. Juba avaminutitel nõelasid mõlemad teravalt, kui külaliste sümpaatse rünnaku lõpetuseks ei küünditud kastis napilt tsenderduseni ja teisel pool väljakut lajatas Igor Plotnikov palli raamidest napilt mööda. Kaua ei tulnud oodata ning 13. minutil võrk sahises ning kodumeeskond oli kohtumist juhtima asunud. Dmitry Mustafaev pettis kaks kaitsjat kergelt ära ning seejärel leidis Juri Javljanski, kel tuli vaid jalg vahele panna ja pall sisuliselt tühja lükata.

    Väätsal tekkis mõne aja järel korralik ülekaal rünnakul, kuid söötmisega mindi liiale ning ainus Unitedi kaitsja suutis olukorra neutraliseerida. Martin Rodima napsas palli oma valdusesse ning üritas kaugelt Maardu puurilukku üllatada, kuid mängukera lendas latist ikkagi üle. 22. minutil andis Nikolai Gretšits paremalt äärelt tsenderduse tagumise posti juurde, kus Javljanski peaga palli posti saatis. 35. minutil tekkis Väätsal ideaalne šanss seisu viigistamiseks, kui Roman Krõlovi prohmaka järel pääses Janar Heinaste üks-ühele. Löök pandi teele, kuid Miroslav Poptšenko sai käe vahele. Pall veeres üle otsajoone ja sellega oli ohtlik moment omade jaoks päästetud.

    Vaevu minut möödus, kui Margus Pihlak võttis vasakul äärel maha Dmitri Kravtsovi ja teenis selle eest mängu esimese hoiatuskaardi. Külaliste jaoks läks poolaja lõpp täiesti aia taha, kui vastastel lubati kergelt eduseisu duubeldada. Eduard Slutski tsenderdas palli vasakult äärelt kasti. Väätsa puurilukk Marti Ilves lõi õhust palli käega minema, kuid niivõrd kehvasti, et see Javljanski suunas edasi lendas, kes lihtsalt pea vastu pani ja selle kergelt väravasse suunas - 2:0! Pärast poolaja lõpuvilet suundus Ilves kohtunikebrigaadi juurde ühe olukorra kohta pärima, kus ta otsusega päris rahul polnud. Peakohtunik Kirill Andreev asus pikemalt mõtlemata tasku kallale ja näitas kindamehele kollast kaarti. Küsimusele, mille eest kollane anti, tuli vastus: "Kas sa tahad teist kollast saada?". Mõlemad osapooled läksid siiski oma teed ja enam edasi ei vaieldud.

    Teise poolaja alguses mängis Hendrik Pihl vastase üle ja lidus värava suunas, kuid Maardu kaitsja oli tasemel ning lõi palli vastasmängija jalalt minema. 57. minutil leidis Heinaste ees Pihli, kes suutis ainsat kaitsjat edestada, kuid järgnenud löök jäi nõrgemapoolseks ning seetõttu Poptšenkole probleeme ei valmistanud. Maardu samas näitas heade võimaluste luhtamist, kui kolmelt meetrilt täiesti üle lajatati ning trahvikastis vabalt löögile saades ei leitud kuidagi väravat üles. 60. minutil suurendasid maardukad oma eduseisu veelgi, kui mänguvahend kasti riputati - külaliste kaitsja sai sellele küll pihta, kuid sealt kukkus see Gretšitsile, kes seisuks kolm-null tegi.

    Külaliste mäng hakkas lagunema ja Maardu pani kütet juurde. Kolm minutit hiljem keerutas Javljanski palli saades end löögile ning enesekindla sooritusega saatis kera võrku. Loetud minutid hiljem sai ka Mustafaev ohtlikult löögile, kuid kogu kohtumise jooksul mehiselt kaitses tegutsenud Martin Tuuleveski päästis omad halvimast. 72. minutil pikendas Tuuleveski trahvilöögi järel palli edasi vahetusmängijale Roland Kozlovile, kes heast kohast mööda vajutas. Päris nullile siiski külalised ei jäänud, sest viis minutit hiljem mängis Pihl õigeaegse sööduga Tave Partsi puurilukuga silmitsi, kus mänguvahend enesekindlalt raamide vahele löödi.

    82. minutil oli Väätsa karistusalas jõuline kahevõitlus, mille järel külalismängija väljakule siruli lendas ja sinna lebama jäi. Väätsakad jäid vilet ootama, ent seda ei tulnud. Palli saanud Gretšits oli juba värava suunas minemas, kui hetkeks peata olekus olnud väätsakatest Allan Põldmaa vastase kastis maha võttis ja seejärel penalti määrati. Gretšits virutas palli alla vasakule, Ilves küll aimas suuna ära, kuid ei suutnud lööki pareerida.

    85. minutil kukkus Tuuleveski kergest puutest trahvialas taas Gretšits ning jällegi kõlas vile - teine penalti Maardule lühikese aja jooksul. Ründaja tulistas kuuli lati alla, kuid väravat ei loetud, kuna keegi maardukatest oli liiga vara kasti astunud. Löök läks kordamisele - mängukera paremale alla, samas kui Ilves teisele poole hüppas. Maardu Unitedile oli see esimeseks võiduks, kindlasti on neil siiani meeles avavooru mäng Tallinna Infonet III-ga, kus viimase kümne minutiga võiduseisust napilt kaotati. Nädala pärast võtab Väätsa Paides vastu Rakvere Tarva duubli ning Maardu United sõidab külla Loole.

    Pealelöögid: 25:9
    Neist väravale: 10:3
    Postid/latid: 1:0
    Nurgalöögid: 9:3
    Suluseisud: 2:3
    Vead: 7:7

    Kommentaar


      #3
      Maardu Linnameeskonna duubel alistas pingevabas kohtumises Ambla
      Maardu Linnameeskond II - Ambla Vallameeskond 5:3 (3:0)

      Vaevu algkooseisu jagu mehi kokku saanud maardukad asusid juba seitsmendal minutil kohtumist juhtima, kui karistusalas leidis Vladislav Sokolov sööduga Konstantin Butajevi, kes madala palli võrku lõi. Neli minutit hiljem läks Maardu puurilukk kasti äärde Ambla mängijat segama, kuid pall suudeti sealt edasi anda ning teele pandi ka ohtlik löök, ent väravajoonel seisnud maardukas klaaris palli ja päästis omad halvimast.

      Kohalike üritused olid selgelt ohtlikumad kui külalistel ja 33. minutil saatis ponnistusi ka edu. Ambla puuriluku valesöödu järel põrutas Yuriy Fenin ohtliku löögi teele, kuid kindamees tõrjus. Külaliste kahjuks pareeriti pall Danil Lebedevi jalale, kes tekkinud momendi realiseeris. Paar minutit hiljem olid kõrgelt langevale pallile võidu jooksmas Aleksandr Aksjonov ning külaliste väravavaht. Imeliku põrke järel tekkis eelis just maardukal, kes tõstis palli lihtsalt puurilukust üle väravasse. Kaitsja küll üritas pikali viskudes palli minema lüüa, kuid selleks momendiks olid nii mängija kui ka kera väravajoone ületanud ja seetõttu oli seis 3:0.

      37. minutil nõudsid külalised väljakuperemeeste karistusalas käega mängu eest vastavat otsust. Vile kõlas, kohtunik näitas penaltipunktile, kuid seejärel suundus äärekohtuniku juurde, kus arutluse järel naasis väljakule ning näitas siiski, et tegu väravavahi palliga ning mäng jätkub sedasi. Kaks minutit hiljem läks pall auti, äärekohtunik näitas Ambla palli, külalised panid kiiresti mänguvahendi mängu ja suundusid rünnakule, kui äkitselt peakohtunik mängu peatas, kuna polnud päris kindel, kas ikka pall oli maardukast auti läinud. Äärekohtunik oli aga otsuses kindel ja seejärel läksid külalised marru, kuna kiirrünnak oli neil sellega ära võetud. Üks amblakatest teenis sellega endale kohtumise ainsa kollase kaardi.

      Ei möödunud palju, kui taas oli tähelepanu kohtunikel, kui mängul endal. Maardu trahvilöögi järgsest olukorrast ei tulnud midagi välja, äärekohtunik tõstis suluseisu fikseerimiseks lipu, kuid pall oli juba Ambla kätte jõudnud ning taas rünnakule lülitudes kõlas vile, kuna kohtunik otsustas suluseisu ära fikseerida ja mitte lasta edasi mängida. Külalised polnud ilmselgelt rahul sellise otsusega, kuid õnneks liialt energiat kohtunikega vaidlemisele ei pandud. Poolaja lõpuminutil lükati Sergei Akimovi jalalt pall oskuslikult ära ning sellega oligi poolaeg läbi saanud.

      Pausilt tulles suurendasid võõrustajad avaminutil veelgi eduseisu, kui Lebedev realiseeris Andrei Borissovi söödu väravaks. Kolm minutit hiljem olid amblakad lubamatult palju ruumi jätnud Butajevile, kes kõmmutas palli ristnurka. 52. minutil siblisid külalised tükk aega Maardu kastis ja kuigi alguses ei suudetud korralikult löögile saada, keerutas Rando Duder end löögile ja pall lõpetas teekonna väravas, millega Ambla oli auvärava kirja saanud. Ambla pani korraliku löögimasina tööle ning järjepanu pandi väljakuperemehed proovile, ent Maardu näitas neil hetkedel korralikku kaitsetegevust ja ei lasknud end üle mängida.

      74. minutil oli aga asjade loogiline jätk selles, et Ambla teine värav oli reaalsuseks saanud. Maardu puurilukk oli raamidest väljas, paremalt äärelt anti pass tagumise posti juurde, kus Akimov rammis kehaga palli väravasse. Peagi oli Tarva legend taas aktsioonis, kui vastaste puuriluku valesöödu järel üritas ründaja kaugelt üllatada, ent pall lendas siiski latist üle. Vähem kui minut hiljem kinkis taas kindamees palli külalismängijale, kuid tolles momendis suutis kaitsja palli minema lüüa ja äreva momendi neutraliseerida. Maardu väravavaht vangutas pead ja ei suutnud ise ka uskuda, kuis niivõrd lihtsad eksimused küll võimalikud on.

      Esimesel lisaminutil oli Butajevil võimalus kübar kirja saada, kuid pallivõlur ei suutnud amblakate passiivsusele vaatamata löögile saada. Hoopis külalised tormasid vasturünnakule, kus Dmitri Polištšuki söödu järel Elari Jõendi otse õhust palli kenasti posti kõrvale lajatas. Järgmises voorus võtab Maardu kodus vastu Järva-Jaani, samas kui liiga hooaja esimese Järva derby peavad maha Koeru ja Ambla.

      Pealelöögid: 21:15
      Neist väravale: 10:10
      Nurgalöögid: 3:7
      Suluseisud: 10:1
      Vead: 7:11

      Kommentaar


        #4
        Mitu tiimi 3.liigast uueks aastaks tōuseb ja langeb ?

        Kommentaar


          #5
          Algselt postitas LennukaZ Vaata postitust
          Mitu tiimi 3.liigast uueks aastaks tōuseb ja langeb ?
          Juhendi järgi võitja tõuseb, 2. koht mängib üleminekuid, viimased kaks langevad ja 10. koht mängib üleminekuid. Aga lõplikult ei saa enne järgmist hooaega teada, kes tõuseb ja kes langeb.

          Kommentaar


            #6
            Seda kohtumist oskab keegi lähemalt kommenteerida - Harju JK vs Maardu United 0:3? 5 kollast Harjule rahulolematuse eest.

            Kommentaar


              #7
              JK Kaitseliit Kalev on siis liigast maha võetud seoses teise +:- tulemusega.

              Kommentaar


                #8
                Algselt postitas PraS Vaata postitust
                JK Kaitseliit Kalev on siis liigast maha võetud seoses teise +:- tulemusega.
                Seda oli juba eelmine aasta aimata, et pikka pidu ei ole`
                Veel mõningad aastad tagasi oli Kaitseliit tugev amatöör klubi, omades kahte võistkonda, huvitav mis allakäigu põhjus?

                Kommentaar


                  #9
                  Maardu United alistas Infoneti 0:2 kaotusseisust ning kindlustas liidrikohta veelgi
                  Maardu United - Tallinna FC Infonet III 3:2 (0:2)

                  Avapoolaeg

                  Avaminut oli just täis tiksumas, kui külalised kiirelt kohtumist juhtima asusid. Erik Vinogradov pani paremalt äärelt madala palli teele ning väljakuperemeeste puurilukk Miroslav Poptšenko valmistus juba palli püüdmiseks, ent kera põrkus enne teda posti ja sealt omakorda kaptenile Vassili Kulikule, kes selle tühja lõi - 0:1! Dmitry Mustafaev pani karistuslöögist korraliku puraka teele, ent Mark Fokinile ei valmistanud palli püüdmine probleeme. Veerandtunni järel viivitas Fokin väljatulekuga ning kodumeeskonna kapten Nikolai Gretšits jõudis enne väravavahi kohale jõudmist palli värava suunas teele panna. Pealinlaste õnneks suutis Nikita Tjumentsev mänguvahendi enne väravat minema klaarida ja omad halvimast päästa.

                  Üksikud minutid hiljem riputas Eduard Slutski palli vasakult äärelt väravaesisele, kus puurivaht selleni ei küündinud ning Gretšits seejärel kahelt meetrilt pallist mööda virutas. Maardukate poolelt eksis jämedalt Jevgeni Grafski, kui langevale pallile vastu liikus ja seejärel see lihtsalt kaitsjast üle põrkas ning Kirill Leontjev koos kaaslasega kahekesi Poptšenko vastu liduma pääsesid. Väravavaht tõrjus Leontjevi järgnenud löögi ühe käega ning Infonet jättis sellega soodsa momendi realiseerimata.

                  21. minutil jätkus pirukate küpsetamine kohalike poolt, kui Roman Krõlov jättis täielikult markeerimata Leontjevi, kellele pall jooksu peale anti. Krõlov jõudis küll tagasi vastast segama, aga sellest hoolimata suutis too anda söödu edasi Evgeny Rebotunovile, kes lihtsa vaevaga duubeldas omade eduseisu. Unitedi poolelt vastati sellele ohtlikult, kui trahvikastis löögile saanud Dmitri Kravtsov mängukera vaid loetud sentimeetrid tagumisest postist mööda virutas.

                  Närvilisus tekkis äkitselt mängu ja päris mitmel korral läks mängijate vahel ütlemiseks. Jõulise andmise järel vahetasid repliike Jevgeni Novitski ja Martin Ananjev, kuid õnneks mängijad liialt närvi ei läinud ja keskenduti kohe uuesti mängule. Üksikud minutid hiljem tegi Mustafaev vea Rebotunovi vastu, mille järel vajus pikali kukkunud mängijale peale. Sealtki hakati omavahel sõnelema ja kui mõlemad püsti olid tõusnud, andis Maardu mängija vastasele õlaga kerge vopsu. Infoneti mängija ei lasknud end sellest käima tõmmata ja suuremaks toorutsemiseks ei läinud.

                  Närvilise perioodi viimase duellina järgnes moment, kus Grafski söötis palli meeskonnakaaslasele edasi, mille järel Ananjev kaitsjat vastu jalga tabas. Maardukas ärritus ning nüüd tuli sekkuda kohtunikul, kes käskis mõlemal maha rahuneda. 39. minutil sai Novitski ilusa passi järel Gretšits lähedalt löögile, kuid Fokin näitas head tõrjetööd. Võõrustajad teenisid lühikese ajaga kolm nurgalööki ning neist viimase järel sai peaga löögile Grafski, kes suunas palli tagumise posti kõrvale. Fokin oli rohkem eesposti poolel ning seega polnud tal enam midagi teha, kuid tagumise posti juures väravajoonel seisnud kaitsja klaaris ning taas oli külalistel veidi õnne. Poolaja lõpuvile kõlas ning huvitav asjaolu oli see, et mängitud oli pisut vähem kui 44 minutit ja 20 sekundit, seega vaatas kohtunik ehk aega veidi valesti.

                  Teine poolaeg

                  Kohe pausilt tulles tegid võõrustajad kaotusseisu minimaalseks. Slutski kõmmutas kasti jõudes palli tagumisse posti, kust kera lendas edasi Krõlovile, kes kingituse ära kasutas ning võrgu sahisema pani. Maardukate surve kandis vilja ning Infonet oli sunnitud kaitsetööle keskenduma. Kravtsov tekitas pahandust, kuid Fokin liikus otsustavalt vastu ning pareeris ohtliku löögi. Serejärel, teenis 52. minutil mängu ainsa kollase kaardi Vinogradov, kes kohtuniku aadressil mölisema hakkas, kuna polnud rahul eelneva olukorraga, kus vilemees Maardu mängijale viga ei fikseerinud.

                  Järgmisel minutil lülitusid rünnakule taas maardukad, pilkudega otsisid üksteist vasakul äärel palli vallanud Kravtsov ning keskelt värava suunas spurtinud Gretšits. Pall pandigi teele, Infoneti kaitsja selleni ei küündinud ning väljakuperemeeste ründaja viigistas hõisete saatel seisu, lüües madala palli raamide vahele. Hea tegutsemisega paistis taas silma Fokin, kes õigeaegse väljatulekuga suutis maardukate nina alt palli minema klaarida. Seejärel kurjustas omadega, et end kokku võetaks ja korralikumalt mängima hakataks.

                  68. minutil kukkus kodumeeskonna karistusalas külaliste Aleksandr Ossipov ning kuigi kohtuniku suunal laiutati käsi, vile vaikis. Vähem kui minut hiljem vajutas Kravtsov 20-lt meetrilt hirmsa litri latti, nii et kõik poolsada pealtvaatajat ja ka mängijad ohata said ootamatust purakast. Möödusid vaid üksikud minutid ja pealinlastel tekkis hea võimalus taaskordseks eduseisuks, kui Vladimir Tšvertko lähedalt peaga löögile sai, ent Poptšenko suutis paarilt meetrilt kuidagi löögile käed vahele saada.

                  Alan Monesi kena läbisöödu järel sai Kulik heast kohast proovida, kuid taas oli Maardu väravavaht tasemel ja hoidis tablool veel viigiseisu. 81. minutil toimetas Gretšits palli karistusala joonel olnud Kravtsovile, kes puurivahile püüdmatult palli posti kõrvalt sisse keerutas - 3:2! Pärast kodumeeskonna juhtväravat võeti ilmselgelt kaitsvam formatsioon ning initsiatiiv oli edaspidi selgelt pealinlastel.

                  Energiliselt üritati veel miskitki päästa ja kolmanda lisaminuti lõpus justkui paistis tunneli lõpus valgus, kui vastase kontakti järel Infoneti mängija võõrustajate karistusalas kukkus. Kohtunik viga olukorras ei näinud, vile ei kõlanud ning kurjad külaliste pilgud olid koheselt vilemehe suunal, kelle poole läksid ilmselgelt teele ka ebatsensuursed väljendid. Mitte rohkem kui pool minutit veel mäng kestis, kuid kohalikud suutsid survele vastu seista ja lõpuvile kõlades rõõmsalt hõisata. Mitmed külalismängijad liikusid seejärel vastastele au andmise asemel otsesuunas kohtuniku poole. Neist üks, Tšvertko, irooniliselt plaksutades ja hüüdes: "Браво, судья!". Kaarte emotsionaalsele arupärimisele ei järgnenud ning suudeti ikkagi viisakaks jääda ja riietusruumi poole suund võtta õige pea.

                  Lõppsõna

                  Tänu võidule suurendas liidripositsioonil olev Maardu United oma eduseisu lähikonkurendi Infoneti ees neljale punktile. Järgmisel nädalal sõidab Maardu United Paidesse, et kohtuda hetkel neljandal kohal paikneva Väätsa Vallaga. Infonet omakorda võõrustab Lasnamäel külla tulevat Rakvere Tarva duublit, kes antud voorus suutis võõral väljakul üllatuslikult kolmandal kohal oleva Harju JK 2:1 alistada. Sellest hoolimata on Lääne-Virumaa klubi hetkel eelviimasel kohal.

                  Siiralt loodan, et mõlemad, nii Maardu United kui ka Infonet III tõusevad järgmiseks hooajaks teise liigasse, sest meeskondade tase lubaks seda igati ja tegu poleks peksupoistega. Tänanegi andmine oli ehe teise liiga tasemele vastav, mitte kolmandale, kus omajagu mänge, kus liialt ilu pole ja absurdseid prohmakaid sisse tuleb. Vaadates hetke Põhja tsooni seisu, siis sealgi kipub esiduo välja kujunema. Tore üleminekuseeria oleks Infoneti ja Tallinna Kalevi kolmandate meeskondade vahel, aga hooaeg alles poole peal, võib veel palju juhtuda ja muutuda tabelites, seega aeg näitab kuis saab minema.

                  Pealelöögid: 25:10
                  Neist väravale: 9:6
                  Neist blokeeritud: 3:1
                  Postid/latid: 2:1
                  Nurgalöögid: 5:6
                  Suluseisud: 3:2
                  Vead: 7:8

                  Kommentaar


                    #10
                    Järva-Jaani tõusis tänu võidule Loost ettepoole
                    FC Järva-Jaani - JK Loo 3:0 (1:0)

                    Üsna varakult pandi kodumeeskonna puurilukk proovile, kui Loo ründaja Risto Tõldsep tugeva löögi sooritus, mille järel Ardi Kender tõrje sooritas. Üleminekuperioodil Järva-Jaaniga liitunud Ervin Kõll napsas vastaste poolel nendelt palli ning sai üsna lähedale väravale, kuid Kermo Nava suutis palli vastase jalalt endale napsata, enne kui too löögile oleks suutnud saada. Ühel hetkel mängis väljakuperemeeste kaitsja lohakalt ning suuresti seetõttu sai külalismängija lähedalt ohtlikult löögile, kuid Kender suutis püüda.

                    Aleksandr Košeleviga madistamise järel pääses Taavi Idavain terava nurga alt löögile, ent Nava tõrjus eesposti juurest. Kuigi külalised alustasid alguses veidi ohtlikumalt, hoidis ülejäänud ajal kerget initsiatiivi siiski kodumeeskond. Idavainu täpse söödu järel sai Karl Kanne puurilukuga silmitsi, kuid too tõrjus. Pall maandus sealt Kaido Lasbergi jalale, kelle järgnenud löögi suutis klaarida väravajoonel seisnud kaitsja.

                    Paar minutit enne pooltundi lajatas Ervin kauglöögist palli postipõrkest üle otsajoone. Neli minutit hiljem teenis Paide Linnameeskonna duubelmeeskonnast üle tulnud mängijan heast kohast karistuslöögi, mida ta ise veidi hiljem sooritas. Tagumise posti juures õhku tõusnud Arto Saar suunas palli posti ja skoor püsis endiselt muutumatuna. Kuus minutit enne poolaja lõppu suutsid võõrustajad juhtima minna, kui Elgar Kõll trahvikasti nurga juurest kena löögiga võrgu sahisema pani.

                    Avapoolaja lõpus hakkas vihma sadama ja veel pausilt naasteski tuli kohati päris tugevate hoogudega, seega tuli nüüd märja väljaku omapäradega harjuda. Teise kolmveerandtunni alguses sai lühikese aja jooksul kahel korral löögile Tõldsep, kuid mõlema puhul oli soodsast positsioonist vaatamata tegu kehvemapoolsete löökidega ning seetõttu Järvamaa klubi väravale suurt ohtu ei seadnud. Loo domineeris, kuid midagi liialt ohtlikku ei suudetud meisterdada.

                    Poolaja keskel oli külaliste omavärav lähedal, kui Jaani poolelt riputati paremalt äärelt pall trahvikasti, kus Silver Palu mänguvahendi oma värava poole palli klaaris, kuid Nava suutis raskustega tõrjudes omad halvimast päästa. Tugeva kehaehitusega Košelev näitas, et jalas on korralik purakas olemas ning Kender oli sunnitud pareerima. 72. minutil asus Järva-Jaani mängu 2:0 juhtima. Ervin andis paremalt söödu vahetusmängijale Alo Aasmale, kes omakorda toimetas mängukera edasi teisele vahetusest sekkunud mängijale, Uku Pilvele, kes veeretas palli värava tagumisse nurka. Puurilukk küll viskus palli suunas, kuid ei küündinud selleni.

                    Möödus kuus minutit, kui Loo poolelt leiti õigeaegse sööduga kodumeeskonna kaitseliini taga Rene Tõldsep. Löök polnud kõige tugevam ja kuna see oli suunatud üpris keskele, ei valmistanud see Jaani puurilukule suuri probleeme. 82. minutil oli Kender raamidest veidi väljas ja Risto Tõldsep haistis võimalust kaugelt üllatamiseks, kuid pall langes omade kahjuks siiski üle. 85. minutil pääses Saar peaga löögile, suunates palli posti kõrvalt sisse. Loo väravavahil omasid suuremast kaotusseisust päästa ei õnnestunud ning nõnda oli lõppskoor vormistatud.

                    Tänu võidule on nüüd Järva-Jaanil 15 punkti nagu Loo meeskonnalgi. Kuid kuna eile omavahelises duellis jäi Järvamaa klubi peale, tõusid nad Loost ettepoole 8. kohale. Järgmises voorus Loo ei mängi, kuid ülejärgmises voorus sõidetakse Maardusse, et kohaliku Unitediga kohtumine maha pidada. Järva-Jaanit on ees ootamas taaskordne kodumäng, seekord võõrustatakse Kohtla-Järve duubelmeeskonda, kes edestab neid hetkel nelja punktiga.

                    Pealelöögid: 27:12
                    Neist väravale: 11:7
                    Neist blokeeritud: 3:0
                    Postid/latid: 2:0
                    Nurgalöögid: 3:7
                    Suluseisud: 2:0
                    Vead: 8:13

                    Kommentaar


                      #11
                      Infonet võttis kohustusliku võidu Rakvere üle
                      Tallinna FC Infonet III - Rakvere JK Tarvas II 2:0 (1:0)

                      Veerandtunni möödudes pääses Vassili Kulik nurgalöögi järgses olukorras löögile ning virutas palli latti, mille järel see põrkas väravajoonele ja sealt edasi väravaesisele, kus Rakvere omad jaole said. Väravat ei fikseeritud ning seetõttu pääsesid külalised kerge ehmatusega. Esimese kahekümne minutiga teenis kodumeeskond suisa kuus nurgalööki ning kriitikanool tuli selle eest külalistele nende endi treeneri poolt, kes noomis, et nõnda kergelt vastastele kornereid kingitakse. Tarva poolelt pani teist korda vasakult äärelt kena pika tsenderduse Kaarel Mikkal, leides karistusala tagumises otsas Rauno Valgu. Infoneti puurivahi Mark Fokini ja külalismängija vahel oli seejärel kontakt, mille tipuks pikali kukkunud mängija löögi teele suutis panna, kuid see oli selgelt ebatäpne.

                      Ühes olukorras toimetas Rakvere väravavaht Martin Bastig lahtilöögist palli otse vastaste Aleksei Švedi jalale, kuid ärev olukord lõppes juba eos, sest poolkaitsja jäi viivitama ning löögile pealinlased ei pääsenudki. Pooltund oli möödunud, kui Kirill Leontjev otsajoone juurest terava palli värava eest läbi pani ning kõige tipuks Marko Veide paarilt meetrilt mänguvahendile pihta ei suutnud saada.

                      Infoneti äärekaitsja andis ühel hetkel nõrgemapoolse tagasisöödu ning Fokin oli sunnitud sekkuma ja klaaris palli enne kui vastaste Alexander Frolov selleni jõudis. 44. minutil tõsteti keskväljalt pall ette Martin Ananjevile, kes tõstis seepeale palli vastu liikunud Bastigust üle. Suluseisu olukorras ei fikseeritud ning nõnda põrkas pall väravasse, mis tähendas, et napilt enne pausile minekut suutsid favoriidid juhtima asuda.

                      Teise kolmveerandtunni alguses sai lühikese aja jooksul kahel korral löögile Mario Kuokkanen, kuid Infoneti väravale suurt ohtu kumbki ei kujutanud. Šved lasi hea momendi luhta, vajutades kindlast kohast üle, mille järel tekkis ärev moment teisel pool väljakut, kui tallinlaste kaitsja pallini ei küündinud. Selle sai hoopiski Sander Ivanov, kuid jooksu pealt oli suund omade kahjuks karistusala äärde ning seetõttu ei olnud sealt mõtet lööki punnitama hakata - soodne moment läks sellega ka külalistel luhta.

                      66. minutil välkus kohtumise ainus kollane kaart Denis Kotovile, kes pani Ivanovile konkreetselt keha, enne kui too trahvikasti oleks jõudnud. Kuokkaneni karistuslöök blokeeriti, mille järel lülitus Infonet kontrasse, kus Ananjev leidis Aleksandr Ossipovi, kes lõi meetrilt palli väravasse - 2:0! Andrei Grigorjev riputas pealinlaste poolelt alguses häid palle kasti, kuid mida aeg edasi, seda kõveramaks need trajektoorid läksid.

                      77. minutil mängisid Evgeny Rebotunov ja Šved seinasöötu, mille järel neist teine heast kohast palli põiklatti vajutas. Lõpu eel oli kodumeeskond viis minutit vähemuses, kui neil üks mängija pisut viga sai ning mõningase kosumise järel tagasi väljakule sai tulla. Selle ajaga midagi erilist ei toimunud, Rakvere omad pisut kiirustatult kibelesid rünnakule ja pall uhati ette, selle asemel, et rahulikult pall liikuma panna ja loogiline jätk rünnakule leida.

                      Infonet jätkab kindlalt teisel, Rakvere endiselt eelviimasel kohal. Juba homme kohtub Infonet Laagris peetavas mängus lähima konkurendi Harju JK-ga, kellega on hetkel vahe kümme punkti, sealjuures on vastastel seni üks mäng vähem peetud. Tarvas kohtub pühapäeval koduväljakul Väätsaga, kes paikneb viiendal kohal.

                      E: Tänud, Andres! Faktiviga parandatud

                      Pealelöögid: 19:6
                      Neist väravale: 5:1
                      Neist blokeeritud: 2:1
                      Postid/latid: 1:0
                      Nurgalöögid: 11:1
                      Suluseisud: 4:4
                      Vead: 9:3

                      Kommentaar


                        #12
                        Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitust
                        Infonet võttis kohustusliku võidu Rakvere üle
                        Tallinna FC Infonet III - Rakvere JK Tarvas II 2:0 (1:0)

                        ...

                        Infonet jätkab kindlalt teisel, Rakvere endiselt eelviimasel kohal. Juba homme kohtub Infonet Laagris peetavas mängus lähima konkurendi Harju JK-ga, kellega on hetkel vahe kümme punkti, sealjuures on vastastel seni üks mäng vähem peetud. Tarvas kohtub pühapäeval koduväljakul Väätsaga, kes paikneb neljandal kohal.

                        Tuleb ikka aeg-ajalt väärt kokkuvõtete eest kiita

                        Pisuke parandus ainult. Väätsa on hetkel viies.

                        Kommentaar


                          #13
                          Suured tänud huvitavate kokkuvõtete eest!

                          Kommentaar


                            #14
                            Koeru andis Ambla vastu loobumiskaotuse ja nõnda vahetasid tabelis samadel punktidel olevad Tarvas II ja Koeru omavahel kohad.

                            Kommentaar


                              #15
                              Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                              Koeru andis Ambla vastu loobumiskaotuse ja nõnda vahetasid tabelis samadel punktidel olevad Tarvas II ja Koeru omavahel kohad.
                              Uskumatu, et isegi oma maakonna piires ei suudeta satsi kokku saada. Aga mis seal ikka imestada, Koeru on sel hooajal selle piirkonna suurim pettumus olnud ning tasemelt on kukutud kolinal.

                              Kommentaar

                              Working...
                              X