320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Põhja/Ida 2021

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Jõhvi võttis kindla võidu Ajaxi vastu, peatreener Aga teenis punase kaardi
    Lasnamäe FC Ajax - Jõhvi FC Phoenix ja JK Noova ÜM 0:3 (0:1)


    Midagi liialt pikemalt pole selle mängu kohta öelda, võrdlemisi ühes suunas liiklus ja see peegeldub ka lõppskooris. 23. minutil jäi võõrustajate mängija keskväljal olukorda selgelt hiljaks ja kukutas vastase väljakule. Kaarti olukorrast ei järgnenud, aga kuna haiget saanu jäi pikemaks ajaks lebama, näidati pingile, et vaja tulla tohterdama. Kohvriga jooksis väljakule Jõhvi peatreener Vladimir Aga, kel oli nii mõndagi peakohtunikule öelda. Natuke tohterdamist, jätkusid kommentaarid vilemehe suunal, kes seepeale Agale otse punast kaarti näitas. Külaliste peatreener suundus tribüünile, kus mängu jooksul mõned korrad ka kohalikele alaealistele fännidele sõnu peale luges nende kommentaaride eest. 32. minutil karistati Ajaxi aeglane kaitseliin ära ning skoorijaks Andrei Vrabie.

    61. minutil kisuti omade karistusalas vastast särgist ning kingiti külalistele sellega lihtne penalti. Lööma asus Nichita Gorea, ent üritus ise oli täitsa kehv, kuna pall suunati keskpunktist natuke vasakule ja see oli Kirill Andreevile kergeks saagiks. Paar minutit hiljem ei jõudnud kaitsja õigel ajal tagasi ja ründajale vastu liikunud Andreev kukutas vastase omade karistusalas. Teo eest patustajale hoiatuskaart ja Jõhvile penalti. Vrabie sooritas sisuliselt üks-ühele sarnase penalti, aga kuna Andreev hakkas paremale poole ära liikuma, oli lööjal lihtne otsus vastu võtta löögiga - 0:2 ning sellega oli mäng sisuliselt riiulisse ära pandud. Vrabie vormistas mängu lõpupoole veel kübaratariki ning lõpuks sai see ühepoolne mäng ka oma lõpu.

    Jõhvi on hetkel 4. kohal ja Ajax omakorda 10. positsioonil. Järgmises voorus sõidab Ajax külla Kohtla-Järvele ning Jõhvi ootab omakorda külla FC Tallinna U21-e.

    Kommentaar


      #47
      Keegi Valga jalgpallist ei oska midagi rääkida? Miks mindi teise liigasse??? Kodumängul tuleb ka aint 8 mängijat kohale. Väravatevahe juba üpris kaootiline. Iseenest satsis mõned mängumehed ikka on, kes teist liiga tase peaks kindlasti välja mängima. Marek Naal, Mark Ivanov jne. Mõned juba Valgast Imaverre pagend. Tea kas õnnestub siit kuidagi välja tulla või pigem loobub sats lähiajal ära ...

      Kommentaar


        #48
        Algselt postitas Drogba Vaata postitust
        Keegi Valga jalgpallist ei oska midagi rääkida? Miks mindi teise liigasse??? Kodumängul tuleb ka aint 8 mängijat kohale. Väravatevahe juba üpris kaootiline. Iseenest satsis mõned mängumehed ikka on, kes teist liiga tase peaks kindlasti välja mängima. Marek Naal, Mark Ivanov jne. Mõned juba Valgast Imaverre pagend. Tea kas õnnestub siit kuidagi välja tulla või pigem loobub sats lähiajal ära ...
        Niipalju oskan öelda, et II liiga Põhi/Ida tsooni komplekteerimisega EJL'l tuli näha vaeva. Minu teada oli mitmeid loobumisi ja Valga sissearvamine II liigasse toimus viimasel hektel alles.
        Käisid nemad ka meie juures külas, said 20:0 kätte ning osa mängijatest ei läinud tagasi Valka, vaid jäid päälinna, kus nende tegelik elukoht ongi. Meie klubisse on mõned VW mängijad ka kirjutanud, et kas tohib meie duubli trennides käia.


        Mainin, et II liig PI tsooni läbisõit aastas on pea kaks korda suurem kui LL tsoonis, ehk 3500 vs 1800 vms või isegi 1540 oli II liiga teises tsoonis. Selline siis egalite, pardon my french

        Kommentaar


          #49
          Viimsi JK II – Rakvere JK Tarvas 1:1 (0:1)

          Tabelinaabrid kohtusid eile õhtul Haabneemes, kui Viimsi soovinuks saada revanši hooaja esimeses omavahelises duellis saadud 0:2 kaotuse eest. Seekord läks paremini, ent punktid läksid jagamisele 1:1 viigiseisuga.

          Juba kohtumise 5. minutil välkus esimene hoiatuskaart, kui võõrustajate kaitsja Rauno Otsasoo tõmbas äärel kiirust üles näidanud Roland Pakaste maha. Teenitud karistuslöögist suunati pall kasti, kus esimese raksuga keegi jaol polnud, aga siis pani Karel Liblekas segasummasuvilast jala vahele ja viis omad sellega juhtima – 0:1. Rakvere jätkas ohtlikult, kui Pakaste lasi kannaga palli edasi Mattias Roopile jooksule, kes omakorda leidis kastis Kennert Libliku, kel oli väga hea koht skoorimiseks, ent viimsikate puurivaht Gregor Vigla tõrjus. Pall lendas sealt veel Henri Matias Elistele, kes kastijoonelt raamidest mööda vajutas. Paar minutit peale pooltundi kombineerisid lõpuks ka võõrustajad igati kena rünnaku, mille tipuks kasti piirilt üle lajatati.

          Tarvas alustas pausilt naastes lohakalt, kui pall mitmel korral järjest liiga kergesti kaotati. 50. minutil võeti enne karistusala maha kodumeeskonna Alari Verev ning patustajana sai kollase kaardi tehtu eest Keijo Õunapu. 58. minutil käis Rakvere kiirrünnakul viimsikate Rain Rähni käsi Roopi näos ära, kõlas vile ning taas välkus kollane kaart. Närvilised minutid peagi jätkusid, kui esiteks pandi Viimsi mängijale vastaste karistusalas keha ning too pikali käis, mille peale kohalikud muidugi penaltit nõudsid. Vile vaikis, rakverekad lülitusid kiirrünnakule, kus Viimsi mängijale käega mängu nõuti palli maha võtmisel, ent ka nüüd vile vaikis ja seekord omakorda said külalised rahulolematust välja näidata.

          66. minutil võitles Liblik palli endale ning seepeale tõmbas Oskar Jõgi vastase selja tagant frustratsioonist maha. Tarva mängija tõusis püsti ja läks vastaselt aru pärima, mis tipnes sellega, et mõlemad osapooled said hoiatuskaardi. Üksikud minutid hiljem anti õigeaegne pass paremale äärele Pakastele, kes sai vabalt kasti purjetada ja seejärel peale lajatada, ent Vigla tõrjus lati alla suunduva palli üle.

          71. minutil viigistati mänguseis, kui filigraanse läbisööduga (andjaks Verev, kui valesti ei fikseerinud) leiti Fred Harris Allas, kes kingitust kandikul vastu võtmata ei jätnud ja olukorra kindlalt realiseeris – 1:1. 76. minutil mängis külaliste Markus Aasamets hooletult, kui vastaste karistusalas nende mängijale tagant jalgadesse pani ja teo eest kollase sai. Minuti möödudes tehti aga Rakvere karistusalas viga, kui Verev Liblekase kukutas ja järgnenud suupruukimise eest hoiatuskaardi teenis.

          89. minutil pani viimsikas puusalt ohtliku löögi teele ning Artem Levizi tõi palli reaktsioonitõrjega ära. 4. lisaminutil oli aga Rakverel võimalus mängu kaalukauss enda poolele saada, kui esiteks rünnakul nende mängijat vastaste karistusalas sikutati. Samas! Eelnevalt oli teine abikohtunik tõstnud lipu suluseisu fikseerimiseks, ent peagi lasi selle alla ja peakohtunikku suuliselt ei teavitanud. Kui nüüd Rakvere siit jätkust penalti oleks teeninud, küll Viimsi omadelt oleks põhjendatult palju kriitikat tulnud. Rakvere mängija aga püsis jalul ja leidis sööduga keskelt oma meeskonnakaaslase, kes latist ple lõi. Peagi kostus ka lõpuvile, mis tähistas võrdlemisi ausat viiki.

          Pealelöögid: 8:9
          Neist väravale: 2:5
          Neist blokeeritud: 1:0
          Nurgalöögid: 10:2
          Suluseisud: 1:0
          Vead: 13:10

          Kommentaar


            #50
            Elhi show ja Ajaxi kohutav kaitsetöö
            Lasnamäe FC Ajax - Tallinna FCI Levadia U19 1:5 (1:2)


            Eile hommikuks oli enamus Eesti paikades lumi maha sadanud ja maa valge, ent ka veel antud mängu alguseks oli Ajaxi kunstmurul vaid tähtsamad kohad lumest puhastatud - keskring, karistusalapiirid ning lisaks ka otsa- ja äärejooned. Seega oli sellega teada, et midagi liialt ilusat ei saa nägema. Avaminutitel klaariti Ajaxi ohtlik üritus nõnda, et see halvema õnne korral võinuks külalistel oma väravas lõpetada. 10. minutil sahises juba kodumeeskonna enda värav, kui pall lumes takerdudes ootamatult hästi külalismängijale ette jäi, ent olukorras fikseeriti siiski suluseis. 23. minutil tuli Ajaxil sunnitud vahetus teha, sest Levadia karistusalas kukkus Aleksandr Leets, kes ei suutnud oma jalale toetuda ja kes esialgu kaasmängijate poolt väljaku äärde tõsteti ja seepeale ühe kukil riietusruumi toimetati. Üksik minut hiljem sahises ka külaliste värav, kui korneri järel Ajaxi oma peaga skooris, ent eelnevast olukorrast fikseeriti viga, seega jätkuvalt püsisid nullid tablool.

            30. minutil asusid külalised kohtumist juhtima, kui Trevor Elhi pani kuskil 25-lt meetrilt palli teele ning see maandus väravavahile püüdmatult tagumises nurgas - 0:1. Möödus mõni minut ja seis oli viigis, kui pall anti kiires ette Ivan Volosukhinile, kes suutis suluseisu vältida ja realiseeris kindlalt. Rõõmustamise asemel kuulis seepeale Ajaxi kaitseliini omadelt pikemat mölisemist üksteise suunal. Ei tahetud kuidagi maha rahuneda, kuni eesliini mehed sõnad peale lugesid, et mängule edasi keskendutaks. 39. minutil oli taas Elhi pildis, kes karistusala paremalt poolelt saatis palli kenasti taha nurka - 1:2 ning seepeale kõlas kohe ka vile ning kohtunik näitas hoiatuskaarti Artur Mishinile liigse suupruukimise eest. Pausile võinuks meeskonnad minna ka viigiseisult, ent Ajax raiskas kaks head võimalust, kui esiteks Volosukhin sai väravaesiselt peale lüüa, ent külaliste puurivaht tõrjus palli korneriks ning teisena löödi avapoolaja teisel lisaminutil korneri järel pall peaga latti. Seepeale küll nõuti, et mahapõrganud pall ületas väravajoone, aga seda teooriat ei võetud kuulda ja 1:2 seisult suunduti pausile.

            Ajax oli teist poolaega alustades selgelt näljane - Levadia puurilukk tõi kohe alguses altnurgast ühe löögi ära ning Jevgeni Bodrin keerutas ühes olukorras mänguvahendi napilt tagumisest postist mööda. Hoolimata võõrustajate turmtulest oli Levadia selleks, kes esimesena värava üles leidis - 62. minutil küsis rünnakul teise lainena tõusnud Elhi palli, talle ka söödeti ja mängumees pani kaarega löögist palli raamide vahele - 1:3 ja sellega oli ka kübaratrikk vormistatud. Mõni üksik minut hiljem tuli Ajaxil juba teine sunnitud vahetus teha, kui keskväljal tegi Nikita Tšesnokov vea Mishini vastu, kes pikali käis. Vile imelikul põhjusel vaikis ja mängumees näitas kohe, et tuleb vahetus teha, tõusis püsti ja lahkus riietusruumi poole tugevalt longates. Kommentaaride järgi olevat kohtunik põhjendanud, et Levadia mängija tegi seda kogemata, aga mis vahet sel on, kas tahtlikult või meelega, kui sa ikkagi vastase maha võtad?

            78. minutil eksles Ajaxi väravavaht Kirill Andreev keskringis, kui kodumeeskonna üritus luhta läks ja Levadia kontrasse lidus. Oli selge, et puurilukk tagasi ei jõua ning too läks libistama palliga lidunud vastase vastu. Toimus kontakt, ent mängumees suutis jalul püsida. Kui siit poleks asja saanud või kui mängija oleks pikali käinud, oleks ilmselge väravavõimaluse äravõtmise eest tegu otse punase kaardiga olnud. Kuna puute tõttu võeti suurem kiirus korraks maha, oli seis selline, et Levadia lidus kolmekesi üheainsa kaitsja vastu värava suunas - kaks meeskonnakaaslast ja vastaste kaitsja jõudsid siis alles peale eelpool mainitud intsidenti pallivaldajast ettepoole. Omavahel söödeti ja lõpuks löödi ka värav, mis justkui ka ära loeti, ent siis sai Andrei Borissov tusaseks vilemehe suunas ja nõudis suluseisu. Peakohtunik läkski seepeale abikohtuniku juurde üle küsima, pika arutelu lõpuks oli otsus, et värav ei loe ja Levadiale suluseis. Keskväkjal tehtud selge vea eest Andreevile aga mingit kaarti tagantjärele ei näidatud ja isegi Levadia treener ei suutnud seda ära uskuda, kes ka aru päris, ent pikemasse vestlusesse ei läinud.

            Teistkordselt raksusid külaliste väravaraamid, kui Ajaxi omad nurgalöögi järel peaga palli latti saatsid. 89. minutil kiskus Dmitri Tšistjakov äärel Yaroslav Bobrovytskyit, võttes sellega nende kiirrünnaku maha ja teenides kollase kaardi. Minuti möödudes tõmbas Vlad Sutorin teiselpool äärel toorelt vastasele sisse ja taaskord välkus hoiatuskaart. Teisel lisaminutil oli taas Andreev väravast väljas, Levadia li arvulises enamuses, Ajaxi puurivaht üritas kastist väljaspool libistamisega äärel vastast segada, ent pall püsis ikka rohesärklaste valduses, pass vasakule, keskel olnu lasi pallil läbi minna Sutorinile, kes selle tühja lükkas - 1:4. Kolmanda lisaminuti lõpetuseks jooksis Elhi Ajaxi kaitsjate vahelt kerge vaevaga läbi ning üks-ühele jõudes tegi kerge vaevaga seisuks 1:5.

            Levadia jätkab 4. kohal, suurendades oma edumaad lähimate jälitajatega. Ajax jätkab hetkeseisuga küll veel 9. kohal, aga vooru lõpuks võidakse end koha võrra madalamal positsioonil leida. Järgmises ja ka liiga eelviimases voorus sõidab Lasnamäe klubi külla Tartu Heliosele, kes ongi nende üks otsestest konkurentidest hetkel kohtade võitluses. Levadia U19 võtab Maarjamäel aga vastu FC Tallinna U21 mansa.

            Pealelöögid: 14:12
            Neist väravale: 3:9
            Neist blokeeritud: 2:1
            Postid/latid: 2:0
            Nurgalöögid: 13:3
            Suluseisud: 2:3
            Vead: 10:11​

            Kommentaar

            Working...
            X