Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no nimi mulle kyll midagi ei ytelnud.....kui uurisin natuke ja ma ise vist ka selle venna vastu mänginud 3a. tagasi....kui sai III liiga lääs kinni pandud ja tol aastal lõi ta 4 väravat:P
Unustasin mina küsida ja unustasite teie pale mängu raha anda. Palun kandke 300.-
Jalgpalliklubi Piraaja
221011314454 Hansapank
Kohtumiseni Wellington Cup-il
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Kõik sõpruskohtumiset pakkumised oodatud.....................
..............kas jätta teade siia või siis helistada numbrile 05255770,kuna minu sim kaart pidude tagajärjel jalutama läind
2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
mäsa...siin sinu võistkonna parim mängija....kas sa ajasid mu asjad floraga korda.....ma juba ootan oma esimest liigamängu ja palgatshekki.....kui mu asjad korda ei saa siis ei jää mul muud üle kui võtta vastu kutse real madridilt.....siiski sooviksin ma jääda klubisse kus on suurem juhtkond ja paremad treenerid ning treeningtingimused.....MILLAL TRENN ON?
Meier, kuidas teil läheb nimetaga, meie nn. treener Aavo ``Paksuke`` Sarap
on täielik debiil, ainult möliseb-see mees küll treener ei oska olla. Muuseas õieti tegid, et minema läksid...loodan, et panete oma liiga kinni....kuulge mis liigas te üldse mängite? Võtke mind ka satsi kui ruumi on!
Kommentaar