Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhjapiirkonna uus hooaeg...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'IV liiga põhjapiirkonna uus hooaeg...\'

Saue 1:1 JK Piraaja, poolaeg 0:1
    jalgpall on elustiil

Kommentaar

ehhee, vana uudis juba... vt. ettepoole....

Kommentaar

Kas merkuuri pojad on otsustanud pillid kotti panna või hoopis Minevikku tabeli viimasel real hoida

Kommentaar

Originally posted by Janek

Kas merkuuri pojad on otsustanud pillid kotti panna või hoopis Minevikku tabeli viimasel real hoida
          Me ootame tugevamaid vastaseid. See motiveerib rohkem:P

Kommentaar

1. FC Concordia 12 10 0 2 38:14 30p
            2. JK Piraaja 12 8 2 2 44:17 26p
            3. Nõmme Kalju II 12 8 1 3 25:14 25p
            4. FC Olympic 11 7 1 3 41:16 22p
            5. Saue JK 12 6 1 5 24:15 19p
            6. SK Mercury 12 5 2 5 21:23 17p
            7. Kristiine JK 12 3 2 7 14:24 11p
            8. FC Kuristiku 11 2 2 7 7:52 8p
            9. FC Goll 12 2 1 9 14:46 7p
            10. JK Minevik 12 2 0 10 29:36 6p

2.--3.-le kohale saab olema kõva rebimine... samuti nagu \'relegation zone\'ist pääsemise nimel... only 6 games 2 go...

Kommentaar

Originally posted by erts
              2.--3.-le kohale saab olema kõva rebimine... samuti nagu \'relegation zone\'ist pääsemise nimel... only 6 games 2 go...
              4.liiga \"relegatsiooni tsoon\" esinebki ainult paberil. praktilist võimalust väljakukkumiseks ei ole. lihtsalt need 2 võistkonda kõrgemate liigade peale kokku läheb alati laiali ning ka sitematest sitemad 4.liiga võistkonnad ei kuku kuhugi. ses suhtes teeb ka EJL tänuväärset tööd: nii mõnigi võistkond otsustab trahvide maksimise asemel järgmisel aastal viiendast alustada.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Ma olen juhtunud kuulma, et meistriliiga soovitakse teha kümnemeeskonnaliseks st, et kui selline asi toimuma saab siis ei kuku IV \"sitemad meeskonnad\" välja ka paberi peal

Kommentaar

Ma olen juhtunud kuulma, et meistriliiga soovitakse teha kümnemeeskonnaliseks st, et kui selline asi toimuma saab siis ei kuku IV \"sitemad meeskonnad\" välja ka paberi peal
                  Ega te platsil midagi oskagi...seega lootke paberimäärijate armulikkusele

Kommentaar

Originally posted by bianconeri

Ega te platsil midagi oskagi...seega lootke paberimäärijate armulikkusele

Sa tundud olevat üks jalgpallisõbralik inimene. Mitte, et 4.\'s liiga amatöörliiga pole ja mitte, et võitmine pole ainus eesmärk kõikidel meeskondadel. Aga see selleks, edu sulle, Pele.

Kommentaar

Kahjuks jah on arvuti nii lihtsaks tehtud, et isegi bee tähega pallivõlurid oskavad sõna sekka öelda.

Kommentaar

Oh,need hääled minevikust käivad isegi peale ilusat taasiseseisvumispäeva kummitamas...kurb. Sital tantsijal pidid ikka munad segama. Meie b tähelised oleme võib-olla lingvistiliselt natuke orvumad,kui staarid vutitähed,kel keel,tahaks öelda,on teravam,kui mänguoskus,aga mida ta ka ei ole. Õnneks,siiski,ka järgmine nädalavahetus pannakse paremus-järjestus paika PAREMUSE alusel ja minevikutähtedel on endiselt loota vaid armulikule vilele. PS. Tervitan kõiki tublisi vilemehi!

Kommentaar

Absoluutselt nõus, et palliplatsil kohtume ja võibolla isegi kaotame. Aga leian, et vähegi ajudega olevus ei tule siia kraaksuma a la te olete sitemad ja minge mängige kabet

Kommentaar

Originally posted by bianconeri

Oh,need hääled minevikust käivad isegi peale ilusat taasiseseisvumispäeva kummitamas...kurb. Sital tantsijal pidid ikka munad segama. Meie b tähelised oleme võib-olla lingvistiliselt natuke orvumad,kui staarid vutitähed,kel keel,tahaks öelda,on teravam,kui mänguoskus,aga mida ta ka ei ole. Õnneks,siiski,ka järgmine nädalavahetus pannakse paremus-järjestus paika PAREMUSE alusel ja minevikutähtedel on endiselt loota vaid armulikule vilele. PS. Tervitan kõiki tublisi vilemehi!
                            kuidas seda nüüd soovitatigi: \'metüülalkoholi ja väävli koosmõju enda peal rakendama\'
                            või midagi sellist
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Absoluutselt nõus, et palliplatsil kohtume ja võibolla isegi kaotame. Aga leian, et vähegi ajudega olevus ei tule siia kraaksuma a la te olete sitemad ja minge mängige kabet
                              aaa....sa loe mõni postitus tagasi enda ridasid ja kõrvuta oma viimase \"pirniga\"

Kommentaar

Minu vastus oli Rohelise konna kommentaaridele, kes väitis, et sitematest sitemad ei kuku välja ja sitemate meeskondade all pidasin tabeliseisu vaadates eelkõige silmas Minevikku. Minujaoks teema läbi. Kui soovid veel mõne halvalõhnalise hunniku siia tekitada siis lase käia.

Kommentaar

Working...
                                X