Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'IV liiga põhjapiirkonna uus hooaeg...\'
Originally posted by ek
kusagil 20 min kandis sai hoopis Concordia keskkaitsja punase kuna lõi ise juba pikali olles vastasele tagant jalgadesse. Tundub küll ebasportlik aga tegelikult
Tundumisega on siin suht vähe pistmist. Kui närv ei pea siis istu platsi kõrval. Punkt.
jumala tore kui ikka 4 liiga mängus vigaseks lüüakse
Concordiaga oli meil küll korrektne mäng ja kuna tean mis moodi piraaja mängib (kolm aastat ühes grupis) siis võin kihla vedada,et ülikooli meestel sai hing täis lihtsalt.
Tean,et ka meie tiimist on küllalt neid mehi kes tahaksid Piraaja ühe kaitsja (vist nr.13 or something-selline väike junn) haiglasse saata.Aga Olympic mängib siiski jalgpalli mitte ei tegele jõhkrutsemisega!
Originally posted by marcello
jumala tore kui ikka 4 liiga mängus vigaseks lüüakse
Concordiaga oli meil küll korrektne mäng ja kuna tean mis moodi piraaja mängib (kolm aastat ühes grupis) siis võin kihla vedada,et ülikooli meestel sai hing täis lihtsalt.
Tean,et ka meie tiimist on küllalt neid mehi kes tahaksid Piraaja ühe kaitsja (vist nr.13 or something-selline väike junn) haiglasse saata.Aga Olympic mängib siiski jalgpalli mitte ei tegele jõhkrutsemisega!
olen samal arvamusel... ja olgu kohtunik kui udu tahes, \'fair play\' peaks ikka mängu hing olema!
kolju mõra !!?? Äkki kontrollid oma andmeid ? Ma olen nõus, et \"kepsud\" võivad teinekord murduda aga pea ei ole ikka naelte seina löömiseks, eriti amatöörliigades.
Kommenteeriks pühapäevast mängu ka Concordia poolelt: tegelikult mängis Piraaja oma täiesti tavalist mängu - sõideti korralikult tagant jalgadesse nii enne, kui ka pärast mänguolukordi (ja nii pea igal võimalusel). Probleemiks oli ainult see, et hr.kohtunik ei viitsinud kordagi vilet taskust välja vedada, eks lõpuks kees mõnel meist lihtsalt üle.. oma lollus loomulikult! Pidime enamus mängust 10\'kesi mängima.
Mis aga kirjeldatud Piraaja meeste vigastustesse puutub, siis kui ma ei eksi sündisid need puhtalt mängu olukorrast, kus kaks inimest omavahel lihtsalt kokku põrkasid ning seal polnud kindlasti mitte midagi tahtlikku!
Ühinen ka selle arvamusega, et IV liiga pühapäevane jalgpall ei tohiks kedagi haiglasse viia, kui nii tõesti juhtus, siis soovin kiiret paranemist!
Originally posted by triky
Kommenteeriks pühapäevast mängu ka Concordia poolelt: tegelikult mängis Piraaja oma täiesti tavalist mängu - sõideti korralikult tagant jalgadesse nii enne, kui ka pärast mänguolukordi (ja nii pea igal võimalusel). Probleemiks oli ainult see, et hr.kohtunik ei viitsinud kordagi vilet taskust välja vedada, eks lõpuks kees mõnel meist lihtsalt üle.. oma lollus loomulikult! Pidime enamus mängust 10\'kesi mängima.
Mis aga kirjeldatud Piraaja meeste vigastustesse puutub, siis kui ma ei eksi sündisid need puhtalt mängu olukorrast, kus kaks inimest omavahel lihtsalt kokku põrkasid ning seal polnud kindlasti mitte midagi tahtlikku!
Ühinen ka selle arvamusega, et IV liiga pühapäevane jalgpall ei tohiks kedagi haiglasse viia, kui nii tõesti juhtus, siis soovin kiiret paranemist!
Ei tahaks küll hakata siin musta pesu pesema, aga siiski riskin ja loodan et ei lähe mõttetuks mölinaks siin. Paari asja tahaks siiski ka kommenteerida - \"lõpuks kees mõnel meist närv üle\" - kui ma ei eksi, siis esimest korda lõi concordialane pärast kohtuniku tema kasuks olnud vilet vastast kuskil 3ndal minutil ja sealt see asi ka niimoodi jätkus. Eriti vägev asjapulk oli sm Saks, kes vahepeal keskendus ainult meeste mängimisele, pall jäi teisejärguliseks, asi lõppes alles siis, kui oma mehed ta maha rahustasid. Eks jah mõlemad pooled tegid eriti alguses kohati päris roppe vigu, aga eks kaartide statistika räägib ka natuke üht-teist selle \"piraajade toorutsemise\" kohta. Kokkuvõtteks, Concordia oli meist igatahes parem, meie olime sitad, kohtunik oli kõige sitem.
P.S. Janek, kui kirjutatakse, et meeskonnakaaslasel on koljuluumurd, siis võib ka loogiliselt võttes arvata, et tal on koljuluumurd. Rõhu rohkem oma postituste kvaliteedile, mitte kvantiteedile.
poiss, kui sa mu suur fänn oled siis äkki tutvustad ennast lähemalt ?
Migile: Piraaja, ära püüa kohe kedagi hammustada. Koljutraumadel on teinekord üsna kurvad tagajärjed - pigem oli see küsimus esitatud, tundes muret kolleegi tervise pärast
Originally posted by willane
kes IV liigas edukamad väravakütid on?
Raks ja Kudu.
PS! Kas mõnes meeskonnas Eesti Vabariigis mõni selline mees ka on, kes piraajasid ei taha haiglasse saata?
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
eeee mina olen näiteks siukke mees.... nii palju kui mina mäletan Mustamäe mängust Piraajade vastu mängisid nad küll väga korrektselt ei oskaks küll ühtki halba sõna öelda.... võib olla liigas on nad tõesti teistsugused....nägin ka nende karika mängu Nõmme Kalju vastu seal nad küll mingi toorutsemisega silma ei paistnud
Kommentaar