Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
III liiga Lääne piirkonna 1. oktoobri kohtumises Turba NJK – Keila JK Alibi osales Turba NJK võistkonna koosseisus diskvalifitseeritud mängija Indrek Jõesoo. Mängutulemus tühistati ja turniiritabelisse kanti -:3 Keila JK Alibi kasuks.
III liiga Lääne piirkonna 1. oktoobri kohtumises Turba NJK – Keila JK Alibi osales Turba NJK võistkonna koosseisus diskvalifitseeritud mängija Indrek Jõesoo. Mängutulemus tühistati ja turniiritabelisse kanti -:3 Keila JK Alibi kasuks.
Jk Keila kogus seega 27p ja lõpetas 7 kohaga
Vaata minu tabelit üleval...seal kõik õige....Keila ei saaks kuidagi 27 p 7 kohal olla
Vaata minu tabelit üleval...seal kõik õige....Keila ei saaks kuidagi 27 p 7 kohal olla
sorry ma vaatasin soccerneti tabelit aga see NIIIIIII aegunud!!! kas seega sul on seal tabelis ka keilale listaud 3p nüüd?
sorry ma vaatasin soccerneti tabelit aga see NIIIIIII aegunud!!! kas seega sul on seal tabelis ka keilale listaud 3p nüüd?
FC Haapsalu-FCF Paide 4:3
haapsalu jäi III liigasse
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Selline ei pruugi olla lõpptulemus....segadust igatahes on ....sedasi siis
Igatahes kui need valemängurid taaskord petta üritasid siis ma loodan ,et saavad ka kõige karmima võimaliku karistuse.....tagantjärgi mõtlen ,et krt miks ise ei kontrollinud nende kaarte kui omavahelised mängud meil olid.....mängisime ise ju vähemuses nende vastu
Igatahes kui need valemängurid taaskord petta üritasid siis ma loodan ,et saavad ka kõige karmima võimaliku karistuse.....tagantjärgi mõtlen ,et krt miks ise ei kontrollinud nende kaarte kui omavahelised mängud meil olid.....mängisime ise ju vähemuses nende vastu
jah krt, silmad lahti :P .
Pakri peaks minuteada nüüd üleüldse diskafi saama. On ju reeglites kirjas, et teist korda vahele jäädes eemaldatakse meeskond võistlustelt. Samas ei ole täpsustatud kas ka üleminekumängud sinna alla käivad. Kui jah, siis teoreetiliselt võiks ju nüüd Fauna hoopis Kadakaga pelada Siiski ma ei usu, et nii tehakse, vbolla Pakri tulemus üleüldse tühistatakse ning kõik satsid tõusevad ühe koha võrra :P
jah krt, silmad lahti :P .
Pakri peaks minuteada nüüd üleüldse diskafi saama. On ju reeglites kirjas, et teist korda vahele jäädes eemaldatakse meeskond võistlustelt. Samas ei ole täpsustatud kas ka üleminekumängud sinna alla käivad. Kui jah, siis teoreetiliselt võiks ju nüüd Fauna hoopis Kadakaga pelada Siiski ma ei usu, et nii tehakse, vbolla Pakri tulemus üleüldse tühistatakse ning kõik satsid tõusevad ühe koha võrra :P
Haapsalu on juba aastaid pendeldanud III ja IV liiga vahet.
IV võidetakse ja siis langetakse jälle allapoole.
Arvan ,et seekord nad suudavad III püsima jääda.
Viimati nägin mängimas teist Läänemaa meeskonda Taebla VSK`d ja jättis väga hea mulje kuigi kaotati suurelt(0:5)
Noored poisid ,kõik mängisid isuga ja kaotusseisu jäänuna ei loobutud edasi võitlemast. Pakun ,et aasta kahe pärast ,kui koosseis püsib sama saab sellest meeskonnast asja. Näitena võiks tuua Järvamaalt FCF Järva-Jaani mis kahjuks küll lammutati laiali aga kõik üllate eesmärkide nimel.
Taebla võistkond paistis silma just korrektsusega ei vaieldud kohtuniku,vastase ega omavahel.
Mis veel FC Haapsalu puudutab siis seal on ilmselt tegu ka põlvkondade vahetumisega mis ei möödu kunagi valutult.Nt. Atli jättis 2001 hooaja pooleli ja tuli alustada viiendast
Väga hea kui me (Taebla) kellegile silma jääme. Kuigi see hooaeg ei läinud kõige paremini, esimene hooaeg üldse. Meeskond on tõesti suhteliselt noor põhikooseisu keskmine vanus on 18,2. Siis põhikooseisisus veel kolm 16 aastatst mängijat. Ise olen üldse meeskonna noorim mängija, sain 2 kuud tagasi 16.
Äkki sa juhtusid nägema Püsivusega mängu? Kohtunik oli väga hea, taga ei olnudki millegi üle vaieald
On see 6ige juut v6i loll nali?
Keegi t2psemalt teab asjast?
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar