Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'
kent, oled pakkunud turba teiseks, oskad kommenteerida mis satsiga üldse tegu, uued teravad noored? vist kaks aastat tagasi mängisime koos kernuga nendega sõprusmängu, siis nad erilist muljet küll ei avaldanud
ja minu ennustus:
1.-5. Haiba, Märjamaa, Tabasalu, Kalev2, Pakri
6.Kernu
7.Haapsalu,Keila,Klooga,Turba?
11.-12. Kespo,Hansa
Peaks mainima, et kindlasti hea ja tasavägine hooaeg tuleb ning ühtegi nõrka ega soosikut ei julge välja pakkuda.
FC Haiba üritab hooaega nautida ja punkte varastada kõigilt, samas teeb murelikuks juba teist aastat järjest raskused võistkonna mänguks kokkusaamisega, näiteks eelmine aasta ei saanud üheksi mänguks kõiki soovituid kohale. Ning teades, et meil juba homme 11 mehe kokkusaamine problemaatiline, siis arvan, et meie käekäik suuresti suhtumisest ja meeste kohalkäimis võimalustest sõltub. Aga kuna Tallinna reedene ööelu vajab samuti inimesi, siis me vist väga sellest ei põe
Algselt postitas Kent
Tõmbaks hetkel sellise seisu selleks hooajaks
1. Kalev
2. Turba NJK
3. Kadaka poisid Kernust
4. Märjamaalased koos Prassiga
5. Siis kindlasti need Pakri poisid koos Haiba rüütlitega
8.Haapsalu ja Keila
9.Klooga
10.Hansa
No sorry Kluaagipoisid teile mul usku ei ole.......Hansa ....no see pidi ilge vastik punt olema.....samas meile panete naguniii ära.....krt teie mänguks on Tamm tagasi nii, et hoidke alt...
Ja siis lõpuks on Keila.....see on tegelt selline punt kes Tabasalu mänguks on alati kõik mängumehed kohale ajanud
Te ikkagi võidate koos oma Dragoga.....
Tõmbaks hetkel sellise seisu selleks hooajaks
1. Kalev
2. Turba NJK
3. Kadaka poisid Kernust
4. Märjamaalased koos Prassiga
5. Siis kindlasti need Pakri poisid koos Haiba rüütlitega
8.Haapsalu ja Keila
9.Klooga
10.Hansa
No sorry Kluaagipoisid teile mul usku ei ole.......Hansa ....no see pidi ilge vastik punt olema.....samas meile panete naguniii ära.....krt teie mänguks on Tamm tagasi nii, et hoidke alt...
Ja siis lõpuks on Keila.....see on tegelt selline punt kes Tabasalu mänguks on alati kõik mängumehed kohale ajanud
Te ikkagi võidate koos oma Dragoga.....
ja minu ennustus:
1.-5. Haiba, Märjamaa, Tabasalu, Kalev2, Pakri
6.Kernu
7.Haapsalu,Keila,Klooga,Turba?
11.-12. Kespo,Hansa
Peaks mainima, et kindlasti hea ja tasavägine hooaeg tuleb ning ühtegi nõrka ega soosikut ei julge välja pakkuda.
FC Haiba üritab hooaega nautida ja punkte varastada kõigilt, samas teeb murelikuks juba teist aastat järjest raskused võistkonna mänguks kokkusaamisega, näiteks eelmine aasta ei saanud üheksi mänguks kõiki soovituid kohale. Ning teades, et meil juba homme 11 mehe kokkusaamine problemaatiline, siis arvan, et meie käekäik suuresti suhtumisest ja meeste kohalkäimis võimalustest sõltub. Aga kuna Tallinna reedene ööelu vajab samuti inimesi, siis me vist väga sellest ei põe
Kommentaar