Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Haiba küll ei võida! ärge üle kah pingutage nüüd sellega, arvan et saavad heal juhul (õnne) 4. koha. Kose on suht tugev ja panen panuse neile ning Keilale ja mitte unustada Tabasalu satsi kah.
Niisiis väheke infot ka märjamaa kohta.Täpsemalt on liitumas meiega eelmise aasta lelle sk-st kuni 8 meest.Kuid mina ei alahindaks Haibat.Minu silmis on edasipääsu eest võitlemas järgmised meeskonnad: Keila,Kose,Haiba,Kernu ja muidugi loodan, et ka meie(märjamaa).
Niisiis väheke infot ka märjamaa kohta.Täpsemalt on liitumas meiega eelmise aasta lelle sk-st kuni 8 meest.Kuid mina ei alahindaks Haibat.Minu silmis on edasipääsu eest võitlemas järgmised meeskonnad: Keila,Kose,Haiba,Kernu ja muidugi loodan, et ka meie(märjamaa).
Meeldivat talvist treeningut!!!!
Kui teil nende liituvate meeste seas vähemalt pooled mängumehed on, siis olete ikka päris kõvad see aasta. Aga ära ei läinud kedagi?
Ja Haiba talvel vutti ei mängi - väldime psühholoogilist ülekurnatust!
Meeldivat talvist treeningut!!!!
Kui teil nende liituvate meeste seas vähemalt pooled mängumehed on, siis olete ikka päris kõvad see aasta. Aga ära ei läinud kedagi?
Ja Haiba talvel vutti ei mängi - väldime psühholoogilist ülekurnatust!
ütleme nii, et ära lähevad siuksed mehed kes ei olnud eelmisell aastal enam põhimehed.....
Siis olete see aasta vaata et peafavoriidid esikohale.
Ma arvan et Haiba oma eelmise aasta edu st. ei ühtegi kaotust ei suuda korrata.
Ja kergelt ei pääse siin alagrupis keegi ilmselt.
Kommentaar