Replying to Topic \'V Liiga Põhjapiirkond 2003\'
Kaugelt vaadates paistis Rannavärava staadion kyll väga heas korras olema....muru roheline ja tasane....kuid eks laupäeval siis näeb.......
....kindlasti tuleb huvitav mäng.....Reaalkooli vilistlased tahavad kindlasti praegustele reaalikatele tuule alla teha....
Kaugelt vaadates paistis Rannavärava staadion kyll väga heas korras olema....muru roheline ja tasane....kuid eks laupäeval siis näeb.......
....kindlasti tuleb huvitav mäng.....Reaalkooli vilistlased tahavad kindlasti praegustele reaalikatele tuule alla teha....
Ning oletatavasti tahate te maha pesta ka meie jõuluturniirilt saadud häbiplekki ja võitlete seetõttu topeltsuure sportliku vihaga
Igal juhul loodame et laupäevane mäng on väärikaks avaetenduseks Rannavärava avamisele- kaalul on palju, võitja võib soodsate asjaolude kokkulangemisel lausa tabeliliidriks tõusta
Mina igatahes ei joo ja kavatsen oma väravatearve avada
.mul see põhimõtte küsimuseks saanud kuna lubasin seda ühele inimesele
.Hoidku Jumal selle eest kui värava peaksin lööma....loodetavasti kostitavad mu armsad meeskonna kaaslased siis mind laupäeva öösel Tlna pubides kosutava märjukesega kuni võiduka lõpuni
jooksmisega võib ka raskusi tekkida, kui mõni süvend teele ette jääb
Kommentaar