Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga Põhjapiirkond 2003

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'V Liiga Põhjapiirkond 2003\'

Njah, kuna tegemist on maailma toredaima liigaga, siis üritame selle teema ikka läbust puhtana hoida, eks! Et siis mõttetusi teemadel kuhu matu läks jne pole siia vaja, need paluks edastada privamessi teel või jätta enda teada

Head kirjutamist ja kõike paremat siis!
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

vabandust herr Raimu,aga ma parandasin lookat,kes ytles,et Madis läheb Pariisi...Ma lihtsalt täpsustasin.

Ära närvitse...äkki lähed veel niimodi pooleks
      2002 FC EBS Team
      2003 FC Nimeta
      2004 FC Nimeta
      2005 FC Nimeta
      2006 Tallinn United FC
      2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Originally posted by Litmanen37
        Ära närvitse...äkki lähed veel niimodi pooleks
        Ära muretse, sinu postituste pärast ma küll närvitsema ei hakka, rääkimata pooleks minemisest. Ma lihtsalt täpsustan, et soccerneti foorum pole mingi peldikusein.
        Ja õigupoolest häirivad sinu postitused mitmeid teisi jalgpallisõpru, kes on mu käest juba mitu korda küsinud, kas tegu on uue grafomaaniga, mis tipnes muidugi postitusega \"mis siis eile tegite?\"

Nii et püüame siia kirjutades mõelda, kas see ka teistele huvi pakub.

Ajah, teemaväline asi: EBSi mängija Meelis Saal palus, et Rait Pärna tooks jalgpallisaapad lõpuks talle tagasi, mis ta EBSist lahkudes endaga kaasa võttis. Ja kuna meil mängib uus mees nr 8 all, siis paluksin ühtlasi sinu käest särki tagasi, mille eest sul ju maksmata jäi.

Kommentaar

See, et üks kirjutab mida heaks arvab on üks asi aga see, et teine seda veerevat kivi veel jalaga takka ka taob a la ei ole peldikusein, vat selline asi ajab hoopis kirjutama

Kommentaar

Kui sind h2irivad v6i kedagi teist minu postitused,siis v6id sa seda ka privaats6numina kirjutada...mitte aga m6liseda mu kallal siin foorumis....

See teema /mis te eile tegite/ on off-topicu all,kus on palju v2ga m6tetuid teemasi...lihtsalt vahetevahel tuleb soov kah midagi m6tetut teha..

ja Meelis Saal on Raidiga ise sel teemal suhelnud..ja see on nende endi business...
            2002 FC EBS Team
            2003 FC Nimeta
            2004 FC Nimeta
            2005 FC Nimeta
            2006 Tallinn United FC
            2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Futu mehed - võtke pühapäeval mänguks Soccernetiga oma (hõbedased?) vestid kaasa. Sest teatavasti on teil punased särgid ning kuna meil on bordoopunased, peaks üks meeskond särgid vahetama ning selline kokkulepe tundub olevat, et kodumeeskonnal on plats ja külalisel õigus tulla oma särkidega.
              Ette tänades
              ¡No Pasarán!

Kommentaar

ex siis saab kaasa võetud! Kohtumiseni pühapäeval!
                Vaikne.....

Kommentaar

Kui sind h2irivad v6i kedagi teist minu postitused,siis v6id sa seda ka privaats6numina kirjutada...mitte aga m6liseda mu kallal siin foorumis....

See teema /mis te eile tegite/ on off-topicu all,kus on palju v2ga m6tetuid teemasi...lihtsalt vahetevahel tuleb soov kah midagi m6tetut teha..

ja Meelis Saal on Raidiga ise sel teemal suhelnud..ja see on nende endi business...
                  kle suur laps kuidas on lood särgiga. miks sa seda ei kommenteerinud? või sinu muude kohustustega, mis sul aja jooksul tekkisid ja nende kõrvaldamist iga kuu 10 (kui mälu ei peta) kuupäev lubasid. midagi rääkisid, et palgapäev jne. kuidas see viga küll juhtus, et töötad(siim@work..irw).

arvamus: mõttetu tegelane on litmanen37, sest ainult räägib/lubab ja endale võetud kohustusi ei taha kanda.

tegelt...mis sa ikka lapsest tahad

Kommentaar

See, et...

Umm aaa FCR mis särkidega mängite? Võtame siis 2 paari kaasa igaks juhuks..

Meid Raplas vst 8-9 venda ainult, seega edu teile Vbolla ka paar vigast ratastoolis mine sa tea..

/Offtopic
                    Litu, kas sa tegelt oled ka selline? Äbi kui samasse seltskonda kuulud kuhu nii mõnedki siinse foorumi kasutajad..

Kommentaar

FC Reaal mängib valges nagu juba eelnevad viis aastat Ja katsuge ikka 11 meest kokku saada!
                      http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

Olgu Allah sinu poolt,pallipoiss,sest sa oled meil nii tark ja k6iketeadja....

...s2rki lihtsalt enam ei ole....kui sind huvitab

pallipoiss,kui sa midagi mu eraelust ei tea,siis hoia oma l6uad kinni ja mine noki kuskil oma nurgas...2ra tule mulle siin kaela hyppama....

Sorry,kui ma olen sinu jaoks m6tetu tegelane....Muidugi ma ainult lubasin ja r22kisin,et teen ise yhe klubi ....ma ei tea,kukkus nii v2lja,et FC Nimeta tuligi...see vist puht laiskusest....ja ma kahjuks kardan,et olen sebinud meile v2ga head v6imalused...v2ga huvitavad vastased s6prusm2ngudeks....lisaks pole me praktiliselt terve see aasta mitte pennigi maksnud....nii et igal inimesel on oma arvamus ...kui sa arvad minust nii,siis kahju.....ma ei saa sinna midagi parata
                        2002 FC EBS Team
                        2003 FC Nimeta
                        2004 FC Nimeta
                        2005 FC Nimeta
                        2006 Tallinn United FC
                        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Mina arvan hoopis seda, et see vaidlus jätkub, kui ta seda ilmtingimata tegema peab, privamesside kaudu. Siin ta kohe kindlasti enam ei jätku! Kõike head teile ikkagi
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ah, ole vait kui sukk, Mikk. Just läks huvitavaks. Peorikkuja! BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Olgu Allah sinu poolt,pallipoiss,sest sa oled meil nii tark ja k6iketeadja....
                              ...s2rki lihtsalt enam ei ole....kui sind huvitab
                              pallipoiss,kui sa midagi mu eraelust ei tea,siis hoia oma l6uad kinni ja mine noki kuskil oma nurgas...2ra tule mulle siin kaela hyppama....
                              Sorry,kui ma olen sinu jaoks m6tetu tegelane....Muidugi ma ainult lubasin ja r22kisin,et teen ise yhe klubi ....ma ei tea,kukkus nii v2lja,et FC Nimeta tuligi...see vist puht laiskusest....ja ma kahjuks kardan,et olen sebinud meile v2ga head v6imalused...v2ga huvitavad vastased s6prusm2ngudeks....lisaks pole me praktiliselt terve see aasta mitte pennigi maksnud....nii et igal inimesel on oma arvamus ...kui sa arvad minust nii,siis kahju.....ma ei saa sinna midagi parata
                              Uue klubi käivitamine on kiiduväärt ja rikastab jalgpallimaastikku, kuid loodetavasti ei lõppe see tegevus samasuguste võlgnevustega, mis paraku on mõne mehe tegevuses tavapärane.
                              Ja kui särki pole, siis võiksid uue osta ja selle klubile tagastada.

Kommentaar

AH...ma ei viitsi sinuga vaielda.....targem annab j2rele
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X