Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga Põhjapiirkond 2003

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'V Liiga Põhjapiirkond 2003\'

Originally posted by Raimo

Samuti jäävad võimalikud trahvid või muud riskid (ntx loobumiskaotus) nende peale. Ehk kui staadion on sellel päeval suletud või läheb nii pimedaks, et mängu lõpetada ei saa, siis saab Eurouniv kas trahvi, loobumiskaotuse või peavad nad otsima mõne teise aja mängimiseks - nii et Soccerneti risk on olematu.

Hääletus: Eurouniv - Soccernet 23. või 21. augustil?
    Jah, oleme nõus ja mängime 21. augustil 100% (10)
    Ei, mängime ikka plaanitud ajal 23. augustil 0% (0)
    Sellepärast olitegi rõõmuga nõus mänguaja neljapäevale nihutama!?

Kommentaar

heh, mis siin vaielda...vana asi juba...asi jäi viiki...miskit hullu polnd...
      ainus millel korra peatuks, et jutu järgi tundus, nagu me oleks jubedalt teie meestele vigastusi teinud - minu meelest oli suht normaalne mäng ja pisikesi pauke saime kõik

ja veel kord ytlen, et kuna mäng sai peetud ja mehed kokku saadi, siis ei ole ju mingit vahet, miks ei saand mängu edasi lükata - mul kyll heameel, et ära pidasime selle...saab nyyd 9 septemril õlut juua näiteks
      streetrace.org

Kommentaar

Replying to Topic \'V Liig

Originally posted by ACE

ainus millel korra peatuks, et jutu järgi tundus, nagu me oleks jubedalt teie meestele vigastusi teinud - minu meelest oli suht normaalne mäng ja pisikesi pauke saime kõik

ja veel kord ytlen, et kuna mäng sai peetud ja mehed kokku saadi, siis ei ole ju mingit vahet, miks ei saand mängu edasi lükata - mul kyll heameel, et ära pidasime selle...saab nyyd 9 septemril õlut juua näiteks
        ei ei ma seda ei väitnud, et teie tõttu need vigastused tekkisid(vanad probleemid + mitte kõige ideaalsem tasapind). Mäng oli tõesti normaalne

jah 9 sept. tuleb sigamegailus ilm ... siuke mõnuss sauna-grillpidu

Kommentaar

tore...et nyyd see mõtetu vaidlus lahendatud ja lahenduseks: ÕLU
          streetrace.org

Kommentaar

Originally posted by iir

Originally posted by Raimo

Hääletus: Eurouniv - Soccernet 23. või 21. augustil?
            Jah, oleme nõus ja mängime 21. augustil 100% (10)
            Ei, mängime ikka plaanitud ajal 23. augustil 0% (0)
            Sellepärast olitegi rõõmuga nõus mänguaja neljapäevale nihutama!?
            minu teada on selleks teistlaadi soovid kui, et lihtsalt mängu lükkamine Sünnipäev vist kui ma ei eksi? Seega motiiv olemas:P

jah 9 sept. tuleb sigamegailus ilm ... siuke mõnuss sauna-grillpidu
            Jah, Dev, lämme siis koos teeme ühe ilusa grillivärgi ära, paar naist, õlle jne

Kommentaar

Originally posted by amority

VV hüppas ise põlve otsa, lahtine pall oli. Ise lähedal juhtusin olema, nägin. Teist ei nännu selgelt, kuid meilgi käest väravaid löödud.

käisin kah Socceri ja Striidi mängu vaatamas...ja ytleks,et Striidi blondi peaga ryndaja jooksis iga kord suht ohtlikult väravahile sisse....kui socceri vv oleks põlv ees palli läind võtma,siis oleks blondie end ise vigastand.....
              2002 FC EBS Team
              2003 FC Nimeta
              2004 FC Nimeta
              2005 FC Nimeta
              2006 Tallinn United FC
              2007 Tallinn United FC

Kommentaar

ma ei tea, kas räägime samast olukorrast, aga see kord kui vv sai jalaga näkku ei olnud striidi poolt kindlasti mitte aktsioonis blond ryndaja et kui ta teised korrad sisse jooksis, seda ei oska kommenteerida...aga paistab, et sa ise ka eriti ei pannud tähele antud situatsiooni ja kommenteerid - pealegi oli olemas kohtunik - kes antud olukorras viga ei näinud...ehki ega nemadki just harva eksi
                ühesõnaga...kus tegijaid, seal nägijaid ja igayks näeb olukorda just oma kännuotsast...
                usun, et seal ei olnud meelega kokkupõrget kummalgi poool...aga tolle vv eest müts maha, sest oma näo hinnaga päästis kindla värava.
                streetrace.org

Kommentaar

Seda jah, et too jalaga näkku situatsioon polnud nr 29 blondi teema ning pigem, et vend läks julmalt sisse lootuses, et vv kardab ja tulebki \"kindel värav\". Kuid õnneks Undi võttis tolle palli ära.
                  Samas too blond läks ikka küll iga kord vv-ile ülbelt sisse, ma arvan et see oligi tema taktika loota väravavahi hirmu peale. Eks lõpuni peab alati mängima ja kui kogemata sõidad vv-le sisse ja teed vea ja vabandad, on OK. Aga kui pidevalt julgelt sisse sõita, siis see juba pole eriti tervitatav.
                  A see kohtuniku teema, isegi ütled ju, et ega nad just harva ei eksi ja eriti mudaliigas
                  Ja mis puudutab seda eelnevat ümbertõstmise juttu ja stata peremeest, siis ma võin lihtsalt väikese näite ilma rahanumbreid toomata siin anda - meil on esmaspäeviti trennid ja IGA esmaspäev on uus teema, kus mängida saab, kui palju maksma peab ja kuidas järgmine kord mängida saab. Ning sellele järgneval korral algab teema uuesti, nii et ei tasuks eriti kuri olla, kui oma \"puuvenekeelega\" ei viitsi-jaksa igapäevaste töötoimetuste kõrval nahast välja pugeda olukorras, kus nagunii enamik inimesi tahtis õigel päeval mängu ära pidada.

¡No Pasarán!

Kommentaar

Originally posted by amority

Mnjaa, 16.augustil Raplas Tiigrite vastu saame me loodetavasti tavapärase koosseisu kokku ja see mäng neil kerge ei saa olema Tuletades meelde seda Jüri mängu kus asjad väga väga kahtlased olid kohtunikuga
                    Ei noh asjad olid seal nagu oli. Kuid mis enam teha ka meie arvates olid seal mõned kahtlased vilistamised. Kuid eks näis kuidas asjad raplas kulgevad :P

Kommentaar

Socceril on ju lausa oma ründestaar kellele samamoodi meeldib väravavahile põlvedega kõhtu hüpata pidevalt teate küll keda ma mõtlen

Kommentaar

Originally posted by coco

Socceril on ju lausa oma ründestaar kellele samamoodi meeldib väravavahile põlvedega kõhtu hüpata pidevalt teate küll keda ma mõtlen
                        See staar on hetkel haigla voodis, sitt ajastus sul(PS! see hooaeg pole ta nii teinud)
                        Aga nuh mustamäelased on ju kõik inglid

Kommentaar

on küll!!

Kommentaar

ega ma midagi selle V liiga põhjapiirkonna kohta ei tia .Tean ainult seda et Fc Futul on ülikõva väravavaht Roland Tolk
                            Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
                            When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"

Koss on lahe

Kommentaar

Palju kära tühiste asjade pärast ..

Kommentaar

tähendab...kuna mu nina tunnistati traumapunktis enam-vähem terveks, siis ütleks, et see oli täiesti 50-50 situatsioon. ise olin loll, kui lootsin, et SR kuti on mõistlik ja hüppab mu peast üle...läks veidi teisiti, kuid ma ei süüdista kedagi, muhe mänguolukord oli

Kommentaar

Working...
                                X