Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Aastalõputurniir\'

et sai siis täna nats mängitud a mis see meeste liiga vanusepiir siis ikka oli, sest mina olen 89 sünd ning ma mängisin ja lõin ka värava a mänguaeg jäi muidu väheseks

Kommentaar

Algselt postitas varix

et sai siis täna nats mängitud a mis see meeste liiga vanusepiir siis ikka oli, sest mina olen 89 sünd ning ma mängisin ja lõin ka värava a mänguaeg jäi muidu väheseks
      registreerimislehele oleks võinud 1917 e. revolutsiooni sünnitatud ka panna,kedagi poleks huvitanud.
      Rääkige parem tulemustest,flora leht imeb vilinal
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=64677

Kopli Dünamo oli hea samas ka Turba\'le au ning kiitust...eks see penaltiseeria ole üks loterii...

Kommentaar

Tulin just spordihallist,kus lõppes III-IV liiga turniir Kopli Dünamo võiduga,finaalis oldi penaltidega paremad Turbast,kolmandaks tuli Tallinna Kalev2,kes loputas juba purupurjus Kehra Temporit mingi 10:0,viimased vist ei pidand pingele vastu ja hakkasid enne turniiri lõppu jooma ja tegid end täiesti naerualuseks viimastes mängudes.Võidukas Kopli Dünamos oli näha äsja meistriliigasse tõusnud Tallinna Dünamo mängijaid.
          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas varix

kusjuures meie meeskonna 89 ei saanud meestest mängida vanusepiiri tõttu...

Kommentaar

ükskord käisin.
              Sae pekki!!!

Kommentaar

Working...
              X