Algselt postitas Kelassidiv
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sõpruskohtumised
Collapse
X
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustkyll me teile ka teeme 5-2 kui vaja l2heb
aga praegu meie jaoks m2ngu skoor ei ole oluline :P
siis kui 11 vs 11 + 5 vahetust, nagu ametlikus m2ngus on, siis ei suuda te meile vastu 90 minutit vot nii enesekindel ma olen. Kuid sa ei pea sellega n6us olema, sul v6ib olla oma arvamus
5:2 ei jääks elusees
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustOled nii kinde?
5:2 ei jääks elusees
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaldas Vaata postitustkuule painkill3r, sa korraldasid seda tabivere siseturniiri ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kelassidiv Vaata postitustvaata videoÜks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustkyll me teile ka teeme 5-2 kui vaja l2heb
aga praegu meie jaoks m2ngu skoor ei ole oluline :P
siis kui 11 vs 11 + 5 vahetust, nagu ametlikus m2ngus on, siis ei suuda te meile vastu 90 minutit vot nii enesekindel ma olen. Kuid sa ei pea sellega n6us olema, sul v6ib olla oma arvamusÜks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustno mis siis? see ei ole mulle uudis
Kuna sa oled ise samasugune eestimaa reetur
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitusttrjapki, vq eshe s tõrva warrior sõgraite)))
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustooook, sinu arvamus j22b sinu arvamuseks, nyyd l6petame seda teematpommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustda nam vseravno kogo ebat. tqrva ili haserv ))Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustTead miks see sulle uudis pole?
Kuna sa oled ise samasugune eestimaa reeturÜks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar