Algselt postitas St_Oliver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sõpruskohtumised
Collapse
X
-
Algselt postitas St_Oliver Vaata postitustRõõm kuulda sellist arvamust.
Tuleks loota, et suudame sellist mängu nagu täna ka ametlikes liigamängudes näidata. Ning kuna neljandast liigast pole enam kukkuda kuskile, siis tulebki sihid seada tõusmise poole."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas St_Oliver Vaata postitustNing kuna neljandast liigast pole enam kukkuda kuskile, siis tulebki sihid seada tõusmise poole.
Räägi parem, mis vutimehed teil jõugus on, et värsket kolmanda liiga satsi klohmite niimoodi?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustRäägi parem, mis vutimehed teil jõugus on, et värsket kolmanda liiga satsi klohmite niimoodi?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustRäägi parem, mis vutimehed teil jõugus on, et värsket kolmanda liiga satsi klohmite niimoodi?
Peaksid palvetama hakkama, et ikka saaks. Muidu noored poisid panevad sulle, vanale mehele ploomid jälle tahaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustIlmselge favoriit saab JK Visadus olema IV liigas sel aastal
Isegi Raimo on meie juurest teie juurde kolinud. See saab vist jah olema hea võistkond. Kõrgema liiga kogemustega pliiatseid on võistkonnas ja ka muid tundmatuid nägusid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJutud käivad, et pole sugugi kindel kas kolmas liiga saab ikka omale uue meeskonna.
Peaksid palvetama hakkama, et ikka saaks. Muidu noored poisid panevad sulle, vanale mehele ploomid jälle taha
Aga Silverilt oige otsus, motlesin talle juba sugisel soovitada, et sama satsiga pole motet minna. Kullap ta nutikas mees, jagas selle isegi valja. Ka Olympic see aasta ikka suht vireles seal erinevate probleemide parast ja tugev Kalju jai paris viimaseks. Tase on kolmandas ikka hea ning vordlusmoment Soccernetil kasvoi Olympicuga karikamangust, mille kasiinorid suht kindlalt voitsid, ka olemas. Ma arvan, et oige otsus, kui taiendusi pole ja samad mehed mangu jatkuvalt nautida tahavad.
p.s. Mis sa mulle kingid, kui me ploome ei saa. Hea motivaator innustaks sellises eas veel kannikalihast pingutama.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMa siis palvetan, olen kuulnud, et usklikele taha ei keerata.., ehk.
Aga Silverilt oige otsus, motlesin talle juba sugisel soovitada, et sama satsiga pole motet minna. Kullap ta nutikas mees, jagas selle isegi valja. Ka Olympic see aasta ikka suht vireles seal erinevate probleemide parast ja tugev Kalju jai paris viimaseks. Tase on kolmandas ikka hea ning vordlusmoment Soccernetil kasvoi Olympicuga karikamangust, mille kasiinorid suht kindlalt voitsid, ka olemas. Ma arvan, et oige otsus, kui taiendusi pole ja samad mehed mangu jatkuvalt nautida tahavad.
p.s. Mis sa mulle kingid, kui me ploome ei saa. Hea motivaator innustaks sellises eas veel kannikalihast pingutama.
Kommentaar
-
Algselt postitas rand Vaata postitustKuule Onopko Power!
Lükka CV lauale....!!! Mis moodi me muidu sind koosseisu kaasata saame.
to PSK Alexela: Visaduses on eriliselt ilusad fännid.nr 12
Kommentaar
-
Algselt postitas rand Vaata postitustKuule Onopko Power!
Lükka CV lauale....!!! Mis moodi me muidu sind koosseisu kaasata saame.
to PSK Alexela: Visaduses on eriliselt ilusad fännid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar