Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kakumäe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'FC Kakumäe\'

njah, niipalju kui mina m2ngu n2gin ja m2ngisin (algusest u 20m), siis olime meie kyll ryndavam pool..kahju et p2rast 2ra vajus

enda m2nguga rahul..esimene m2ng meeskonnas ja v2rav..aga kuradi kahju on jalast, mis hirmsat moodi valutab..kaks varvast on j2medad nagu ma ei tea mis..millal uuesti m2ngu saab, seda n2eb..praegu igatahes korralikult k2ia ei saa...jooxmisest r22kimata.

keegi nyyd v6ix v2ikse kokkuv6tte m2ngust panna.

edit: http://foorum.soccernet.ee/read.php?TID=2569&page=9

t2helepanematu j6mpsikas

Kommentaar

Kakumäe tahaks vahelduseks sees mängida.Kas te metallistis laupäeval ei viitsiks?

Kommentaar

Täpsustuseks võiks öelda, et Kakumäe ei olnud ründavam pool?! Kust selline väide üldse? Te küll ründasite, kuid need olid ju kontrad ja meie kaitse rämedatele eksimustele kobistasite väravad ära, samas Kuradid mängisid kõik situatsioonid läbi ja pressisid enamuse ajast ning samas enamus ajast kaotasite keskväljal palli. Me mängisime lihtsalt üle endid, ei jaganud piisavalt söötu ning lõppviimistlusest jäi vajaka. Tänage jumalat või kuradit, et see piirdus kõigest 6 ja 4 väravaga

Ja muidugi, ma juhiksin tähelepanu, teie mängija, valges riietes, kondoom üle pea tõmmatud, ei tea mängu reeglitest ja teistest mängijatest mitte midagi. Ta on oma lõhikese jalgpallurikarjääri jooksul liiga palju mehi vigaseks teinud ja ta on teil kui maailmanaba. Kui Kakumäe tahab liigas edukalt pelada, vahetage see mees kellegi teise vastu välja.. ta lõhub teie enda moraali. Ja te kraaksute omavahel mõttetult. Ego suurem kui jalgpalliväljak

A mudu oli lahe, raha sai ära makstud ja sai üks tore laupäevaõhtune jalgpallimatš maha peetud..

PS! Kakumäe mehed, ärge enam tehke platsil suitsu ja ärge loopige neid lumehange, eks!

PSPS! Valdaja tegi märkuse

Kommentaar

Ennast kiitmast ma ei väsi

Kommentaar

Originally posted by amority

Täpsustuseks võiks öelda, et Kakumäe ei olnud ründavam pool?! Kust selline väide üldse? Te küll ründasite, kuid need olid ju kontrad ja meie kaitse rämedatele eksimustele kobistasite väravad ära, samas Kuradid mängisid kõik situatsioonid läbi ja pressisid enamuse ajast ning samas enamus ajast kaotasite keskväljal palli. Me mängisime lihtsalt üle endid, ei jaganud piisavalt söötu ning lõppviimistlusest jäi vajaka. Tänage jumalat või kuradit, et see piirdus kõigest 6 ja 4 väravaga

Ja muidugi, ma juhiksin tähelepanu, teie mängija, valges riietes, kondoom üle pea tõmmatud, ei tea mängu reeglitest ja teistest mängijatest mitte midagi. Ta on oma lõhikese jalgpallurikarjääri jooksul liiga palju mehi vigaseks teinud ja ta on teil kui maailmanaba. Kui Kakumäe tahab liigas edukalt pelada, vahetage see mees kellegi teise vastu välja.. ta lõhub teie enda moraali. Ja te kraaksute omavahel mõttetult. Ego suurem kui jalgpalliväljak

A mudu oli lahe, raha sai ära makstud ja sai üks tore laupäevaõhtune jalgpallimatš maha peetud..

PS! Kakumäe mehed, ärge enam tehke platsil suitsu ja ärge loopige neid lumehange, eks!

PSPS! Valdaja tegi märkuse
            hmm, kui herr amority loeks maario postitust väheke tähelepanelikumalt, siis näeks ta, et juttu oli esimese poolaja algusest ja siis olime meie(Kakumäe) tõesti ründavam pool, muide seda ka teise poolaja esimestel minutitel

Meie väravad tulid teie kaitsjate rämedatest vigadest ja olid kobad!? Sel juhul võib öelda, et ka teie väravad tulid meie kaitse ning väravavahi vigadest. Ei taha küll midagi öelda, aga kui keegi seal midagi kobistas, siis olid need just kuradid, tundub et kobistasite lihtsalt rohkem kui meie:P.
            See jutt keskvälja kohta on aga 100% õige, see oli meil väga nõrk, kusjuures amority postituse järgi \"kondoom peas\" mänginud mängija oli just üks poolikutest.
            Aga ärge nüüd sellest postist valesti aru saage, mäng oli ilus ning kuradid olid lihtsalt paremad, eriti oli kuradite paremust näha just keskväljakul.
            Minu respect kuradite suunas ja loodetavasti saame juba varsti uuesti mängida.

Kommentaar

teie mängija, valges riietes, kondoom üle pea tõmmatud

Kle Amority,kõva mees ära mine uhkeks ära.Mine ütle see lause talle näost näkku.Ja ära süüdista siin kakumäe mängiJAID suitsetamises väljakul,mina olin ainuke kes seal meist suitsetas!Ja juhiksin tähelepanu,et ka sina tossasid väljaku ääres nagu korsten.

Muidu oli tore ja fun,aga hoia oma ülbus mujale!

Peace!

Kommentaar

õige ülestunnistus Rui Costa poolt,respect

okeih...näha et siin kisub vaidluseks ära..nujha...amority natuke hoogu läksid küll oma jutuga aga elab üle

liigume nüüd äkki edasi...mäng jäi nii kuda jäi
                ja vaatame kudas siis järgmistel mängudel läheb

Kommentaar

Noookuulge noored!!! Avaldasin oma arvamust ja see post on ju naljaga pooleks kirjutatud:P Et te loete seda vaenu või ülbusena välja, siis on see teie probleem. Mis teha kui naljast vahel aru ei saada Suitsetamine toimus loomulikult ka minu poolt, rääksime juba sellest ka platsi ääres, nii siin foorumis kui ka seal oli see lõõpimisena öeldud. Platsil sai selle üle veel koos naerda, siin ärritute. Miks?

Tollele ärrale võin seda ka näost näkku öelda, tükki see küljest ei võta. Kui on vajadus andke teada

Mulle ei meeldi, et pean end põhjendama ja ka see kui lihtsalt haugutakse mõttetult, ei ole mõtet foorumit risustada. Samas vajadusel olen ülbe ja ütlen asju nagu nad on. Siinkohal peaks mainima, et ärrad Rui Costa ja kqjanno, palun äääärge kobisege kui liialt vaimuvaesed olete ning ei tee vahet erinevate postide mõistmisel, sõpruskohtumisel ja liigamängul

See post ei ole väljendanud mitte kuskilt otsast vaadates ülbust, pigem oli ta mõeldud irl nagu nees asjad seal ka olid. Ma ei saa aru KUST te seda ülbust välja loete NING nagu ma ma aru saan, astusin ma teie noku peale. Selle kohapealt andke palun andeks

Meeldivat õhtut

Kommentaar

Originally posted by amority

Siinkohal peaks mainima, et ärrad Rui Costa ja kqjanno, palun äääärge kobisege kui liialt vaimuvaesed olete ning ei tee vahet erinevate postide mõistmisel, sõpruskohtumisel ja liigamängul
                    kuule ma kobisesin eriti palju onju......ma nagu ütlesin et unustame era ja liigume edasi.
                    okei!hea kobisemine

loe tähelepanelikumalt väike soovitus(PS:mitte ülbes mõttes:P )

Kommentaar

Aitab sellest tobedast teemast!!! millex vaja pärast igatmängu kirjutada 10lehekülge mingit jama. Mäng oli ja nüüd kõik õnnelikud
                      Vaikne.....

Kommentaar

Originally posted by Hunt

Aitab sellest tobedast teemast!!! millex vaja pärast igatmängu kirjutada 10lehekülge mingit jama. Mäng oli ja nüüd kõik õnnelikud
                        seda ma üritasingi ennem öelda aga mind vist ei kuulata

Kommentaar

ok peace nüüd ja aitab!varsti võiks striit ja kakumäe sõprusmängu teha!

Ja suht imelik naljasoon sul

Kommentaar

irf loomad

Kommentaar

naljamees

Kommentaar

Sellel laupäeval kohtume siis arvatavasti taas Soccernetiga

Kommentaar

Working...
                                X