Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kakumäe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'FC Kakumäe\'

Tollele ärrale võin seda ka näost näkku öelda, tükki see küljest ei võta. Kui on vajadus andke teada

See härra sooviks sinuga kokku saada härra amority

Kommentaar

See inimene oli mu koolikaaslane ja tunnen hästi Ta on pigem korvpallur kui jalgpallur ning võibolla ta ei tunne reegleid eriti hästi kuna enamus ajast korvpalliga tegelenud,siis see on andestav minu poolt see röökimine platsil :P

Kommentaar

Originally posted by Rui Costa

Tollele ärrale võin seda ka näost näkku öelda, tükki see küljest ei võta. Kui on vajadus andke teada

See härra sooviks sinuga kokku saada härra amority
        Olgu, ühesõnaga saame kokku ja ütlen et tal oli kondoom peas? Mulle meeldib see Mis edasi, kuidas kokku saaksime? Ehk annad mulle ta tel. nr, helistan ja lepin aja kokku

Kommentaar

kuulge lapsed,
          selle teema alapealkiri on: \"FC Kakumäe inimestele vajalik info jne...\"
          viimased postitused ei ole seda aga mitte...
          nii et hingakem kolm korda sisse ja korrakem \"guusfraaba\"

Kommentaar

BB II Nu ma i tia, ahvatlevad mind reply\'ma pidevalt

Kommentaar

Paluks moderaatoritel kakumäe kaust kinni panna vms. asi kisub koledaks

Kommentaar

ma arvan et selle posti suhtes võiksid adminnid midagi ette võtta........ üllatavalt palju roppusi isegi soccernet.ee foorumi kohta....... KRS ja amority kui tahate siin kohtinguid korraldada on PM olemas palun ropendage seal!
                fc pohmell

Kommentaar

Tere amority jt. Viimasel ajal olete te kõik väga tihedalt igasuguseid kilde ja ma ei tea mida visanud. Proovigem nüüd natukene asjalikumalt. Liigne reostamine ja ila jätta. Soccerneti foorum on koht, kus saaksid koguneda vutihuvilised. Teie kasutate seda oma klubi hypemiseks ja üldreostamiseks. Loomulikult on tore, kui teil on siin oma klubi esindav teema, kuid see, kes keda sõimas võiks jätkuda kuskil mujal. Olgem tugevad ja proovigem vältida liigset ajuloputust. Ka Moded on inimesed. Aitäh

Kommentaar

rahunege maha nyyd, palju kära tyhjast tähjast ... grrrr .. jätke see väljakule!

Kommentaar

Kustutasin suurema osa ära kuna teemat oli moditud

Sorry kuid OT veel ja viimane, I promise!

Kuna see teema on selle foorumi all ammendunud siis palun edasised postitused PS\'na saata. Palun helista mulle 5205386 või kui liiga kulukas on helistan ise kui edastad mulle oma nr\'i. Kui midagi ei toimu siis saan aru, et asi on sulle kohale jõudnud ning teemal lõpp. Eeldan, et võtad täna ühendust, tööd ka vaja teha

Elame-näeme

Sorry, et inimesed nii ärrituvad on koguaeg:P

Kommentaar

Ok sõjakirves on mahamaetud.Vähemalt meie poolt

Kommentaar

ok nagu ma arusaanud siis pole ma ühelegi oma küsimusele vastust saanud, siis on sulle ka teema kohale jõudnud...ma üritan end pigem väljakul tõestada kui siin sinuga vaielda, kes kui kõva jalgpallur on (mul oli mäng juba unustatud )...aga sa jätsid väga lapsiku mulje, et hakkasid siin mingit jama ajama... nüüd annad mulle oma mobla nr. ja mõtled, et ma torman sulle helistama(seda nr. võib vaja minna, thänx et andsid)...telefoni taga on ka kõik tegijad!!!!Küll me kohtume 5 liiga mängus kui mitte varem!!!Ok ela siis hästi ja kirjuta sisutihedaid kommentaare siin edasi!!!!Muideks kui vana sa oled...et nii vaimukalt kirjutad!!!!

Mul pole midagi mahamata kuna ma pole mingit sõda alustanud!!!!

P.S. Peace!!!!

Kommentaar

Kuna viibisin ka ise Kakumäe ja Kuradite mängul, siis ma ei saa aru millest selline sõimlemine. Mäng oli ju rahulik ja midagi erilist ei toimunud. Ajuvaba.
                            "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

jess seda arvasingi mina ka, et mitte midagi erilist polnud mäng nagu mäng ikka, aga noh kellegi ego sai riivata

Kommentaar

klge l6petage nyyd 2ra ex?! m2ng on l2bi ja pole m6tet siin vaielda. nagu eelnevalt juba meelde tuletati on k6ige jaox olemas PM ja arved saab ju seal ilusti klaaritud.
                                arutax parem klubi asju ja panex mingid trenni ajad ylesse?

Kommentaar

Working...
                                X