Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kakumäe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'FC Kakumäe\'

Originally posted by Rui Costa

Vahepeal oli ka väike sõnelus(hr.13 ei suutnud emotsioone tagasi hoida)ning ka väravavaht sai löögi näkku.
    Irw... sul poiss on veel palju õppida - nimelt mina see küll polnud kes oma emotsioone tagasi ei suutnud hoida.Õpi mind ennem nägupidi tundma ja siis räägi.Rusikatega niisama teise nina all vehkimine pole minu moodi.

Mängust kahh veel - ärge unustage,et paljud teie väravad said alguse nn.mängivast treenerist.Müts maha ta ees.samas ei võtnud ta mängu päris oma peale,kuigi oleks võinud.Loodetavasti suudate teda enda juures ikka hoida,siis võib teist veel asja saada.Ühesõnaga ilma selle vennata oleks teid ahju topitud ja ahju uks pauguga kinni lükatud.
    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Originally posted by 13

[quote/]Mängust kahh veel - ärge unustage,et paljud teie väravad said alguse nn.mängivast treenerist.Müts maha ta ees.samas ei võtnud ta mängu päris oma peale,kuigi oleks võinud.Loodetavasti suudate teda enda juures ikka hoida,siis võib teist veel asja saada.Ühesõnaga ilma selle vennata oleks teid ahju topitud ja ahju uks pauguga kinni lükatud.
      suht õigest öeldud
      ta oli mängu parim ja vedas meid võitlema jne
      aga päris nii karmiks poleks asi veel läinud ma arvan

....peace.....

..ja 13 mul kulm on ikka törts paistes

Kommentaar

Originally posted by kqjanno

Originally posted by 13

[quote/]Mängust kahh veel - ärge unustage,et paljud teie väravad said alguse nn.mängivast treenerist.Müts maha ta ees.samas ei võtnud ta mängu päris oma peale,kuigi oleks võinud.Loodetavasti suudate teda enda juures ikka hoida,siis võib teist veel asja saada.Ühesõnaga ilma selle vennata oleks teid ahju topitud ja ahju uks pauguga kinni lükatud.
        suht õigest öeldud
        ta oli mängu parim ja vedas meid võitlema jne
        aga päris nii karmiks poleks asi veel läinud ma arvan

....peace.....

..ja 13 mul kulm on ikka törts paistes
        Paistes millest???
        Mina igatahes kellegile liiga ei teinud.
        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Originally posted by 13

[quote/]Paistes millest???
          Mina igatahes kellegile liiga ei teinud.
          ei,see oli mängu olukorras
          kui tulid minuga üks -ühele ja ma tõrjusin ära,
          ja siis nagu hakkasid minust ülehüppama või midagi ja panid mulle kogematta jalaga näkku

ma ei tia mulle öeldi et see olid sina
          aga jahm...seda juhtub paljudes mängudes

Kommentaar

6.märts kell 12.00 väike-õismäe gümnaasiumi väljakul Fc Kakumäe-Fc Nimeta.Mäng toimub poolel väljakul

Kommentaar

29. veebruar Fc Kakumäe - JK Piraaja
              Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Kosk sa vana tuntud kahtlase huumorigamiis! Aga seda mängu saab väga naljakas vaadata kuna seal väljakul vägakahtlase väärtusega väravad ja maastik ei kannata ültse kriitikat. Ja kui nüüd ütleb keegi superaju et äkki sulab siis seda ta kohe kindlasti ei tee vaid pigem tuleb mingit jama juurde mis võib öösel korralikult jäässeee minna. Igaljuhul soovitan kõigil mängijatel arvestada võimalike vigastustega ja pärast palux siin mitte vinguda et oi kui sitt väljak ja oi kui valusad jalad. Igaljuhul soovin kõike paremat FC Kakumäele eelkõige endistele Lagune vempudele:P

AHJAAA olex tore kui ENDISED LAGUNLASED PÜHAPÄEVAL ka ennast kohale veax et saax ka mõned asjad selgex rääkida. siiani tundub et teile ei lähe asi eriti korda ja teid ei huvita eriti trenni tegemine ka. Loodetavasti olete tõesti nõnda head ja tublid et kevadel ilma treenimata liigas hakkama saada. Seni võite aga kodus pihku edasi taguda!

HEAD õnnesoovid siis ka MEIE SUURELE PROMOOTORILE ehk Karmo Haavik. Vaata et sa oma suure munniga liiga uhkex ka mine. ja ole tore ja pane lõpux trenniajad korralikult paika ning otsi normaalne treenimis koht!

Ühesõnaga läheme oname nõnda et terve plats on valge
                Vaikne.....

Kommentaar

möhh? sa unt võtsid oma jutuga mult une ära

Kommentaar

Originally posted by Hunt

Kosk sa vana tuntud kahtlase huumorigamiis! Aga seda mängu saab väga naljakas vaadata kuna seal väljakul vägakahtlase väärtusega väravad ja maastik ei kannata ültse kriitikat. Ja kui nüüd ütleb keegi superaju et äkki sulab siis seda ta kohe kindlasti ei tee vaid pigem tuleb mingit jama juurde mis võib öösel korralikult jäässeee minna. Igaljuhul soovitan kõigil mängijatel arvestada võimalike vigastustega ja pärast palux siin mitte vinguda et oi kui sitt väljak ja oi kui valusad jalad. Igaljuhul soovin kõike paremat FC Kakumäele eelkõige endistele Lagune vempudele:P

AHJAAA olex tore kui ENDISED LAGUNLASED PÜHAPÄEVAL ka ennast kohale veax et saax ka mõned asjad selgex rääkida. siiani tundub et teile ei lähe asi eriti korda ja teid ei huvita eriti trenni tegemine ka. Loodetavasti olete tõesti nõnda head ja tublid et kevadel ilma treenimata liigas hakkama saada. Seni võite aga kodus pihku edasi taguda!

HEAD õnnesoovid siis ka MEIE SUURELE PROMOOTORILE ehk Karmo Haavik. Vaata et sa oma suure munniga liiga uhkex ka mine. ja ole tore ja pane lõpux trenniajad korralikult paika ning otsi normaalne treenimis koht!

:

hundil vist natuke kaka tuju

Kommentaar

vabandan kirjutise pärast aga tuju polnud eile tõesti kõige parem!
                      Vaikne.....

Kommentaar

Kosk sa vana tuntud kahtlase huumorigamiis!

Hr Võsavillem, ma olen väga tõsine inimene ja ma ei mõista millisest kahtlasest huumorist Te räägite.
                        Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

okieh..muutsid oma postituse ära juba

Kommentaar

hunt, vali s6nu!

mul poh, m8lise vastasmeeskonnaga, aga oma meeskonna kohapealt hoia suu kinni!!!

Kommentaar

Mnjaa,,kohe näha et meeskonna sisekliima pole just kõige paremas konditsioneeris

Kommentaar

mis Hundi jutul viga oli?
                                täiesti hea jutulõik oli ja mina küll ei tahaks mängida tiimis kus meeskonnakaaslased isegi sellist kerget tögamist välja ei kannata. professionaalid te ei ole ja selleks ka ei saa, seega võtke jalgpalli ja seltskonda kui lõbusat ajaviidet

Kommentaar

Working...
                                X