Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lehtse meeste nimesid ei saa t2pset nimekirja anda, sest vaid suulised lubamised old. Paar m2ngijat on m2ngind j2rvamaa mv.. et siis peale minu kellegil eesti mv kogemust pole kahjux lehtse m2ngijatest. v2ravavahti oleks vaja kyll. kuigi praegu ei tule ette, et kes oled.. paar nime k2ib peast l2bi, aga ehk valgustaxid natuke.
ramm: v2rbad kuraditesse vv we?
mitte et ma viriseks aga ikkagi arvan et asjaga läheb samamoodi nagu FC Lagune puhul
promootor ise hülgab oma meeskonna ja siis tänitab teiste kallal Ma arvan, et eelmine hooaeg ei olekski Kakumäe vist liigasse saanud kui Lagune oma rahade ja meesteta ligi poleks astunud. Või vähemalt kuidagi nii see asi teil välja nägi.
promootor ise hülgab oma meeskonna ja siis tänitab teiste kallal Ma arvan, et eelmine hooaeg ei olekski Kakumäe vist liigasse saanud kui Lagune oma rahade ja meesteta ligi poleks astunud. Või vähemalt kuidagi nii see asi teil välja nägi.
Las Chob ajab oma rida edasi
Las ta ajab ei mina ei ole kellegil keelanud.Lihtsalt võtsin endale õiguse oma arvamust avaldada.Selle poolest tänud Lagune meestele jah kes meile tulid...
Kusjuures lagune hulgast lagunes kohe alguses üks tüüp ära kes oma raha pärast vigises ja keda ma nägin kohal ainult ühes sõprusmängus 30 minutit ja ühes trennis.Kõiki muid väljaarvatud eelpoolnimetatu tänaks südamest.Ja Amority hülgan oma meeskonna järgmisel hooajal jah sest tahan vaheldust.Ja äss kui sul veel kobisemist on siis ootan seda PM-i
Tänan tähelepanu eest!
Kommentaar