Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg\'

Algselt postitas Edson

Väravaküttide edetabelit tahaks näha! On selline asi kuskil olemas?
    http://sauejk.saue.ee/index.php?page=vl.php
    http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Ma sain eilse kommimise eest palka eile lihtsalt

nimelt sisustasin oma tööaega
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Ma sain eilse kommimise eest palka eile lihtsalt

nimelt sisustasin oma tööaega
        Tundub, et mind on kuritarvitatud...
        (mina tegin seda kõike kaasa tasuta...jah, seltsimehed, täitsa tasuta...)

Kommentaar

ma võin lohutuseks õlli pakkuda
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas 12

Algselt postitas Edson

Kahjuks ei saa trummi selles arvestuses kõrgete kohtade eest kaasa rääkida.Ka ei ole siin üleminekuväravaid ega ka kahes mängus nullitud väravaid.Kuid eks ikka kõige rohkem ole süüd võimaluste tuuldelaskmises-postid,latid,napid suluseisud,kohtuniku andmata jäänud pendlad,muidu peaaegu väravad jne. Oma puterdamise arvele seda ju muidugi ei pane,paneme siis vastaste kaitse ülima meisterlikkuse arvele
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas 12

Algselt postitas Edson

Kahjuks ei saa trummi selles arvestuses kõrgete kohtade eest kaasa rääkida.Ka ei ole siin üleminekuväravaid ega ka kahes mängus nullitud väravaid.Kuid eks ikka kõige rohkem ole süüd võimaluste tuuldelaskmises-postid,latid,napid suluseisud,kohtuniku andmata jäänud pendlad,muidu peaaegu väravad jne. Oma puterdamise arvele seda ju muidugi ei pane,paneme siis vastaste kaitse ülima meisterlikkuse arvele
              Eks seda saab iga tiim väita, et palju väravaid jäi löömata, aga see on jalgpall, kus peaaegu igas mängus jääb rohkem löömata, kui ära lüüakse. Pole ju mõtet teha tabelit löömata jäänud väravatest. Samuti oleks ebaaus arvestada sinna tabelisse sisse üleminekumängude väravad. Kui trummil tühistati kahe mängu tulemus, siis sauel seevastu jäid ära mängud tiigritega, kus vastased just kõige suurema väravasaagi said. Kindlasti eksisid ka kohtunikud väravate märkimisel. Selline see tabel sellel aastal on ja kiitus piraaja mängijatele, kes tabeli esikohad hõivasid!

Kommentaar

Käisin eile ajaviiteks jalkaliidust läbi ja koos kõigi muude paberitega(kaasaarvatud aastalõputurniiri info,kus muuhulgas on öeldud et 15.-ndaks novembriks peab iga klubi oma osalussoovist teavitama ja ametlikult üles andma) sain veel ühe hooaega kokkuvõtva statistilise edetabeli-nimelt karistatute \"pingerida\".Kohe hakkas silma,et Trummil on olnud selles toorutsemise vallas \"edukas\"hooaeg.Nii eemaldamiste kui hoiatuste osas on tabelitipp meie päralt ja teistele suurt sõnaõigust pole antud(\"hästi\"on esinenud ka Nimeta,Keskerakond ja Goll).Ainult,et fair play auhinda sellega vist ei püüa...Eeskujuliku käitumisega paistavad silma Kristiine ja Tiigrid.
                Kapten Trumm

Kommentaar

ülimalt kahju,et pean oma sõnu sööma ja tiigrid hoopis hooaja alatuimaks tiimiks kuulutama.nimelt imbus usaldusväärse allika kaudu info,et need kabjad on terve hooaja jooksul registreerimata mängijaid kasutanud ilma,et keegi jälile oleks saanud(vale nime all mängimine)...no mis sa kostad...edaspidi peaks selles suhtes kontrolli tõhustatama,aga ega seegi vist aita.häbi,tiigrid,karistuse tegite endile juba ise ära
                  Kapten Trumm

Kommentaar

kuule Raul 2 ei tasu sellise pisiasja pärast kohe kedagi kabjaks nimetama hakata. Kuna jalka liidu poolt on kehtestatud küllaltki karmid rahalised karistused mängu ärajäämise pärast, kasutatakse kindlasti erinevates lagunevates satsides pidevalt erinevaid mängumehi, et mänguks vähemalt 8 meest kokku saada. Tehti seda varem ja tehakse ka edaspidi. Ehk saad seda kunagi omal nahal tunda. Mis Tiigritesse puutub peaksid paljud meie alagrupi meeskonnad olema neile tänulikud, et said just nendega mängides kõvasti väravaid lüüa. Minu silmis ei ole see küll kuigi suur kuritegu kui karistusest pääsemise nimel soperdatakse natuke mängijate nimedega, ega nad sellest küll midagi ei võitnud. Mina arvan et Sauel oleks küll olnud jumala suva kui palju neid registreerimata mehi oleks neil mänginud viimases mängus, peaasi et see mäng ei oleks ära jäänud.

Kommentaar

Algselt postitas valta

kuule Raul 2 ei tasu sellise pisiasja pärast kohe kedagi kabjaks nimetama hakata. Kuna jalka liidu poolt on kehtestatud küllaltki karmid rahalised karistused mängu ärajäämise pärast, kasutatakse kindlasti erinevates lagunevates satsides pidevalt erinevaid mängumehi, et mänguks vähemalt 8 meest kokku saada. Tehti seda varem ja tehakse ka edaspidi. Ehk saad seda kunagi omal nahal tunda. Mis Tiigritesse puutub peaksid paljud meie alagrupi meeskonnad olema neile tänulikud, et said just nendega mängides kõvasti väravaid lüüa. Minu silmis ei ole see küll kuigi suur kuritegu kui karistusest pääsemise nimel soperdatakse natuke mängijate nimedega, ega nad sellest küll midagi ei võitnud. Mina arvan et Sauel oleks küll olnud jumala suva kui palju neid registreerimata mehi oleks neil mänginud viimases mängus, peaasi et see mäng ei oleks ära jäänud.
                      Vaata valta,minu ja sinu vahe on selles,et mina ei saa omal nahal tunda selliseid asju.Isegi,kui juhtuks selline asi,annaks pidulikult loobumiskaotused,pudeneks liigast ja ei saaks mingit rahalist trahvi.Aga,kui sa ise oled rängalt reeglite vastu patustanud,ära vähemalt sellist teguviisi küll õigusta.Kunstlikult vassides ja valetades ei hoia niikuinii kaua tiimi koos.Meil oleks ka ju olnud aegade jooksul võimalust alatu valskusega tegeleda,õnneks see kellelegi korda ei lähe ja kui meeskond peab koolema,siis olgu nii.Mängida tahtmise korral saab alati uue satsi teha ja viiendast alustada.Mis tiigritesse puutub,siis sina olid kevadel see,kes küsis,nahhui te ronisite siia neljandasse,nüüd soperdaks lausa valet,et nende KAPJADEGA mängida.Minu enesetunnet küll ei tõsta libavõistkonnale löödud väravate arv,pigem on nauding ausal teel heidelnud Gollile 10 tükki ära taguda
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Vaata valta,minu ja sinu vahe on selles,et mina ei saa omal nahal tunda selliseid asju.Isegi,kui juhtuks selline asi,annaks pidulikult loobumiskaotused,pudeneks liigast ja ei saaks mingit rahalist trahvi.Aga,kui sa ise oled rängalt reeglite vastu patustanud,ära vähemalt sellist teguviisi küll õigusta.Kunstlikult vassides ja valetades ei hoia niikuinii kaua tiimi koos.Meil oleks ka ju olnud aegade jooksul võimalust alatu valskusega tegeleda,õnneks see kellelegi korda ei lähe ja kui meeskond peab koolema,siis olgu nii.Mängida tahtmise korral saab alati uue satsi teha ja viiendast alustada.Mis tiigritesse puutub,siis sina olid kevadel see,kes küsis,nahhui te ronisite siia neljandasse,nüüd soperdaks lausa valet,et nende KAPJADEGA mängida.Minu enesetunnet küll ei tõsta libavõistkonnale löödud väravate arv,pigem on nauding ausal teel heidelnud Gollile 10 tükki ära taguda
                        Olen 100% nõus. Kui on reeglid, siis tuleb neid järgida.
                        Muidu lõpeb see asi halvasti. Esialgu vaadatakse võistlusjuhendile läbi sõrmede, järgmiseks vilistame jalgpallireeglitele jne.
                        Kainet mõistust kõigile!

Kommentaar

küll sa Raul2 oled hakkanud julmaks seadusejüngriks. Lausa lust lugeda kui kõva moraaliga mees sa oled. Hakkab kohe kahju et oled sattunud selliste jubetate sulide sekka.

Kommentaar

kurat postitused on jälle kinni kiilunud

Kommentaar

Algselt postitas valta

küll sa Raul2 oled hakkanud julmaks seadusejüngriks. Lausa lust lugeda kui kõva moraaliga mees sa oled. Hakkab kohe kahju et oled sattunud selliste jubetate sulide sekka.
                              Kahju on hoopis sellest,et sulile moraal kohale ei jõua.Aga noh,sinu silmis pisiasi,ei vääri märkimist.No mida kuradit neid protokolle üldse siis täita.Julgen arvata,et enamus siiski seda sinu \"jubedate sulide taktikamängu\"ei viljele.P.S. geniaalset ideed tahad kuulda:tee Tiigrid Saue duubliks
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Raul2 jäta saue meeskond sellest valskluse teemast välja. meil on viimastel aastatel liigamängudes alati olnud vähemalt paar vahetusmeest ja milleks kutsuda mingeid suvalisi tonte, kes ei jaga meeskonna mängust mitte midagi...

tiigrite kohta veel seda, et niikaua, kui seda pole tõestatud, et nad kasutasid keelatud mängijaid, ei saa neid petturiteks sõimata.

Kommentaar

Working...
                                X