Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg\'
piraaja vs goll 7:0 (0:0)
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Originally posted by Raul2
tore,kui tabelit viitsitakse pidada,aga praegu juba tükk aega öiget ja objektiivset pingerida kuskilt kahjuks ei leia.mercury tabel voobstsee vigane.kurat,liita ja lahutada ei oska vä?
no aitäh-aitäh.ikka imede imesid siin neljandas liigas juhtub.ma mõtlen,et meeskondi,kes eelmises voorus on ise paki saanud,võidavad nii suureskooriliselt tasemelt järgmist samaväärset,tundub mitu olevat.piraaja on üldse omaette nähtus-kaks korda olen nende mängu ajal huvi pärast staadionilt läbi jalutanud ja seisu küsind,mõlemal korral naerdi ja vastati 6:0.järgmine kord lähen nende mängule,kui omavahel kohtume ja tahaks näha,mis see seis on
Vastab teemale \'IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg\'
FC Goll - Saue JK 1 - 2
Saue väravad: Leif ja Sõlg
Goll mängis 8 või 9 mehega, 85% mänguajast valdasime palli, aga väravat lüüa ei suutnud. Esimese värava lõi Leif postist sisse. Goll tegi ka mõne ohtliku kontra. Üsna mängu lõpus lõi Golli võitleja 40m pealt kõrge kaarpalli peaaegu risti. seis 1-1
Paar minutit enne lõppu andis kohtunik meile penalti, mille Sõlg kindlalt ära lõi.
Vastus teemale \'IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg\'
Õismäe alamõõdulisel rämpsbetoonil toimunud kohtumises tõi Saue kastanid tulest välja päris viimastel sekunditel,vormistades penaltiga 2:1 võidu Goll\'i üle.Mõned minutid varem oli kaheksakesi heidelnud Goll viigistanud poolelt väljakult (ime)iluväravast...Saue territoriaalne surve oli küll totaalne,mis kahjuks algklassidele mõeldud väljakul ei toonud suurt edu...väljakust veel niipalju,et see sobiks rohkem gayparaadiks,kui mängimiseks.8+8mängijat on lagi,mis seal saaks platsile lasta,no kuidas küll mõned tahavad sihukest asja kodustaadioniks,arvatavasti kahel põhjusel-kas endil ei käi mehi kohal või nauditakse teiste enammaksvaid platse pakkudes paska vastu!
eelmise posti kohta vadever, võrdsed võimalused on kõigil(platsil).
ärge virisege, eriti juhul, kui enda meeskond ei mängind.
FC Nimeta vs JK Piraaja 0:6(0:3)
Piraaja väravad: Bõmberg 2, Lõhmus 2, Hansen, Saggor
Nimetast sai keegi kollase kah.
Vabandused Nimetale esimese värava pärast.
Algselt postitas Raul2
Õismäe alamõõdulisel rämpsbetoonil toimunud kohtumises tõi Saue kastanid tulest välja päris viimastel sekunditel,vormistades penaltiga 2:1 võidu Goll\'i üle.Mõned minutid varem oli kaheksakesi heidelnud Goll viigistanud poolelt väljakult (ime)iluväravast...Saue territoriaalne surve oli küll totaalne,mis kahjuks algklassidele mõeldud väljakul ei toonud suurt edu...väljakust veel niipalju,et see sobiks rohkem gayparaadiks,kui mängimiseks.8+8mängijat on lagi,mis seal saaks platsile lasta,no kuidas küll mõned tahavad sihukest asja kodustaadioniks,arvatavasti kahel põhjusel-kas endil ei käi mehi kohal või nauditakse teiste enammaksvaid platse pakkudes paska vastu!
selline verbaalne masturbatsioon nüüd küll ühele endast lugupidavale liigajalgpallurile au ei tee. homofoobi elu on hetkel kahtlemata frustratsioonitekitav, kuid see ei anna minu hinnangul veel kodanik Rauul2\'le moraalset õigust foorumis teiste kallal pahandada. amatöörvõistkond fcgoll kasutab alaliidu poolt sobivaks tunnistatud staadionit, ning petturluses süüdistamine ei ole just meeldiv lugeda.
liig kerge ärritumise vastu soovitaks tsiteeritud kodanikule broomidieeti (aitäh Mart) ja mõõduka sagedusega vahekorda astumist.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kuule Devil- võrdsed võimalused on ka kõigil mängides nt. kuskil karjääris- iseasi kas soovid mängida jalgpalli või kivipalli.Kahjuks ei ole Õismäe staadionil ja jalgpallil midagi
ühist. Loodame et järgmisel aastal suudavad klubid selle staadioni unustada.
Algselt postitas mooses
Kuule Devil- võrdsed võimalused on ka kõigil mängides nt. kuskil karjääris- iseasi kas soovid mängida jalgpalli või kivipalli.Kahjuks ei ole Õismäe staadionil ja jalgpallil midagi
Tore, et sa leiad yhiseid jooni jalgpalli ja kivipalli vahel. Tundub, et harrastad mõlemaid.
Õismäe Staadion mulle küll karjääri ei meenuta, väljak on kyll tiba kitsam, kohutav eksju! On ka tähtsamaid asju, mida taga nutta.
Aga ma arvan, et härrased võiksid oma Ego koju jäta ehk mahuksite väljakule ära oma õllekõhtudega.
Samas mina arvan, et Õismäe staadionil on siiski jalgpalliga piisavalt yhist, kuna ta võimaldab madalamatel liigadel seal palli toksida.
Kommentaar