Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV LIIGA Põhjapiirkond 2004 hooaeg\'

Algselt postitas mmclub

devil ära seda gayparaadi juttu sydamesse võta..
    võta suhu on kergem..
    ja see õllekohu teema .. kui ei tea mida ajad.. siis ple mõtet ka kommenteerida
    Gayparaad oli igav nagu arvata võis.
    Mida ma suhu pean võtma?
    Kahjuks jah ei tea, kui suured teie õllekõhud on aga mõõtma kah ei tule!

Kommentaar

Lgp. Kodanikud Mooses ja Raul2 palun elage oma eluprobleemid muu asja peale välja kui Õismäe staadion.Nu ei ole ta just kõige parem aga ei tarvitse ainult viriseda selle peale vaid mine ja kannata see 90 min ära või siis lihtsalt ära käi Golli mänge vaatamas!
      Tänan tähelepanu eest!

Kommentaar

Kas dr.rohelise konna juurde saab aja ka kinni panna,kus polikliinikus vastuvõtt toimub?Aga samal teemal käib praegu jutt ka viienda ja kolmanda põhja foorumites(tasub vaadata)-järelikult on ikka väike mure olemas!Tahaks veel küsida,aga ei tea kumbapidi-mis nimetaga on juhtunud või mis piraajaga on juhtunud?(kahe viimase vooru põhjal)
        Kapten Trumm

Kommentaar

5 põhja foorumis käib jutt siiski peamiselt Mustamäe üldhariduskooli staadionist

Kommentaar

Mul pole selle Õismäe väljaku vastu midagi,tõsi natuke kõva maapind on aga elab üle,kui sa just pole mingi simulant.Tavaliselt hädaldavad need kes kaotavad mängu ja siis esimeseks põhjuseks on väljak,viga tuleks otsida mujalt,ntx meeskonnas.

Kommentaar

Vastus teemale \'IV LIIGA Põhjapiirkond 2

Algselt postitas Raul2

Tahaks veel küsida,aga ei tea kumbapidi-mis nimetaga on juhtunud või mis piraajaga on juhtunud?(kahe viimase vooru põhjal)
              Nimetal on veel suvi ja synnipäevad jalgades.
              Piraaja on kyll võitnud aga peab oma mängu veelgi parandama.

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Kas dr.rohelise konna juurde saab aja ka kinni panna,kus polikliinikus vastuvõtt toimub?Aga samal teemal käib praegu jutt ka viienda ja kolmanda põhja foorumites(tasub vaadata)-järelikult on ikka väike mure olemas!
                diagnoos ja soovituslik ravi sisalduvad mu eelmises postituses.

aga probleemist.
                kahtlemata mängiks fcgoll hea meelega kõik oma mängud ja trennid alcoq\'i murul. karm reaalsus tingib aga säärase perverssuse nagu kunstmurul mäng. minu jaoks ei ole erilist vahet, kas tegemist on natuke suurema või väiksema kunstmuru platsiga - sitad on nad kõik. sinusugune suur inimene peaks siiski aru saama, et nii vaese riigi 4 liiga mängibki sittadel väljakul, või siis ei mängi üldse.
                ennekõike juhin aga su tähelepanu asjaolule, et oma rahulolematust saab väljendada ka kritiseeritavaid respekteerides. nüüd juhtus lihtsalt see, et ma olin sunnitud väljaku üle arutlemise asemel sind natuke mõnitama. mis mulle muidugi sobis.
                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

OI,tere jälle,mooses,nüüd peame jõud koondama ja ühise asja eest seisma s,t, kakumäe maffia paika panema,kelle motoks tundub olevat:iga lits kiidab oma v****,kuigi v***kene väga alamõõduline ja karvu kah vähe peal
                  Kapten Trumm

Kommentaar

mida suurem ja karvasem seda parem? ... nasty fetish you got there

Kommentaar

Kuule Devil, sa oled endale märkinud, et oled Piraaja eest 3 väravat löönud. Eeldan, et see on õige ja küsin, et kas sa oled joomise katki jätnud või ?

Kommentaar

Pidusi satub ikka mu teele, aga eks yritab yhe teisest lahus hoida mingil määral

Kommentaar

Ma ei saa nüüd täpselt aru, kuid täpsustan kui tohib:

Üle poolte IV liiga põhjapiirkonna mängijatest on peded.

Kui see väide on vale siis parandage eks! Sooviks täpset arvu teada.

Nutt ja hala käsikäes.

Jätkev Devil rahule

Kommentaar

Hoolimata tugevast vihmast lubati siiski Rannavärava staadionil Tiigrite -Tummi kohtumine maha pidada!Seis 3:0 TRUMMI kasuks.Igati positiivne mäng,täname Tiigreid.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

DEVILIT KÜLL ENAM RAHULE EI TAHAKS JÄTTA! ROHELISELE KONNALE AGA NIIPALJU- ET LOODETAVASTI SEE NIMI SOBIB SULLE! NÄHA SOOVIKS TEID KÜLL MÕLEMAID- LIHTSALT TAHAKS NÄHA MILLISED TEIESUGUSED VÄLJA NÄEVAD!

Kommentaar

mooses, võta väheke vaiksemaks.
                                www.jalgpall.ee
                                http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Working...
                                X