Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga idapiirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'IV liiga idapiirkond 2004\'

millest siis staadioni vahetus tingitud

Kommentaar

Parem asukoht, pesemisvõimalus, duubelmeeskonna soov, kulude kokkuhoid. Ei ole tähtsuse järjekorras.

Kommentaar

pakun välja et tänane mäng on täielik loto ilm eriti ei soosi jalgpalli

Kommentaar

kuuldavasti olevat kaitseliit 0-1 pähe saanud kalju II käest kuskil lõppus löödi ära...ise mängu ei näinud kommenteerida täpsemalt ei oska
          fc pohmell

Kommentaar

Tänane Nõmme Kalju II - KL Kalevi mäng oli juba märgatavalt parem
            eelmisekorraga võrreldes
            Seis jäi siis 1-0 Nõmme kasuks
            Mängu kohta siis niipalju et oli liikset suupruukimist natuke ülearu
            Mäng oli väga tasavägine, aga nagu näha siis täna soosis õnn Nõmmet
            Kui kedagi huvitab siis tabel on ka uuendatud selle ühe, tänapeetud mängu järgi,
            keda huvitab see vaadaku

ja siis veel minu poolt Vabandused ka võistkonnale(Nõmmele), et poolajal ei ei tulnud suust just viisakad sõnad
            Uno Piiri palliklubi.
            http://www.jkkalju.ee :P

Kommentaar

kuigi mängisime kehvasti olime, kui mitte võitu, siis viiki kindlasti väärt. kahju, et värav nii hilja löödi

Kommentaar

Originally posted by ruyna

ja siis veel minu poolt Vabandused ka võistkonnale(Nõmmele), et poolajal ei ei tulnud suust just viisakad sõnad
                ei ole hullu, eks kõigil mõnikord midagi üle keeb
                unustame ära ja ootame järgmist mängu

Kommentaar

Kes skooris?:P

Kommentaar

Originally posted by materazzi

kuigi mängisime kehvasti olime, kui mitte võitu, siis viiki kindlasti väärt. kahju, et värav nii hilja löödi
                    Ka meie mäng oli mitte just kõige parem,seda kindlasti, et viik oleks olnud õiglane, kuid seekord oli meil õnne rohkem!
                    räige tehnika hunt
                    http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Skooris Mikk. Tundub, et mees laristab rohkem kui ründajad. Well done.

Kommentaar

nyyd on siis kohtunike töö ka viigis aga noh mis seal ikka ei saa kõike tema syyx ka ajada ise mängisime sitasti

Kommentaar

Originally posted by slavik

ruyna on tegelenud jalkaga 4 aastat kui palju Mikk???
                          täitsa 0 alustada ja siis 4 aastaga niipalju selgeks saada et lüüa 4 liigas juba poole hooajaga 10 kolli ja mehed kes on mängind või tegelend jalkaga niikaua kui mina vana olen siis ma ei tea..ma arvan et poleks nagu midagi ette heita mulle vaja
                          Ja Mikul on 11 kolli mul 10 ja enamus ta väravad on standardolukordadest ! ! !
                          lihtsalt väike ülevaade mõtlemisainet teile, muud midagi
                          Uno Piiri palliklubi.

Kommentaar

Originally posted by ruyna

ruyna on tegelenud jalkaga 4 aastat kui palju Mikk???
                            täitsa 0 alustada ja siis 4 aastaga niipalju selgeks saada et lüüa 4 liigas juba poole hooajaga 10 kolli ja mehed kes on mängind või tegelend jalkaga niikaua kui mina vana olen siis ma ei tea..ma arvan et poleks nagu midagi ette heita mulle vaja
                            Ja Mikul on 11 kolli mul 10 ja enamus ta väravad on standardolukordadest ! ! !
                            lihtsalt väike ülevaade mõtlemisainet teile, muud midagi
                            Kui edukaks jalgpalluriks saab ainult tänu treenimisele, oleksin mina Zidane....aga vist ei ole siiski :P

Kommentaar

Ruyna ära võta minu sõnu enda pihta suunatuna. Mina (rivo) olen ju veel vähem löönud kui sina. Minu sõnad olid lihtsalt Miku kiitmisena mõeldud.

Olen kindel, et paari aasta pärast laristad rohkem väravaid kui ükski teine.

Kommentaar

Ruyna ära võta minu sõnu enda pihta suunatuna. Mina (rivo) olen ju veel vähem löönud kui sina. Minu sõnad olid lihtsalt Miku kiitmisena mõeldud.

Olen kindel, et paari aasta pärast laristad rohkem väravaid kui ükski teine.
                                ega ma võtnutki..licalt kõik ootavad liigapalju, mõtlevad et ma mingi superstaar pean iga mäng olema..no can do

ja teistelegi võistkondadele...kes mängivad meil 4 liigas..vähem möla oma trennikaaslaste vastu..ollakse ikkagi ühespaadis ! ! !
                                ja see on 4 liiga, pole vaja nõuda kelleltki midagi magicut..licalt tase on madal seda näitab ka liiga >4 LIIGA<

Uno Piiri palliklubi.

Kommentaar

Working...
                                X